fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

01-09-21

19:11
η αληθεια είναι καπου στη μέση. Το θέμα ειναι ότι χρησιμοποιούν το συνδικαλισμό για λόγους υγείας και φυσικά αυτό γίνεται και από την άλλη πλευρά.Απάντησε ο Τσέστερ στο 20360 μήνυμα.
View attachment 85164
Είμαι αντίθετως στο να αναγκάζεις υγειονομικούς να κάνουν εμβόλιο.....
τώρα καποιοι βλέπουν ιατρό και νομίζουν ότι ξέρει τα πάντα...
συγκεκριμένες ειδικότητες ξέρουν για τα εμβόλια και ο ορθοπαιδικός δεν είναι μια από αυτές.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

01-09-21

19:16
Ξαναδιάβασε τον όρκο του Ιπποκράτη. Θα έπρεπε όλοι να έχουν ήδη εμβολιαστεί. Οχι μόνο το 95%.Είμαι αντίθετως στο να αναγκάζεις υγειονομικούς να κάνουν εμβόλιο.....
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

01-09-21

19:50
Κοίτα την ουσία ρε και άσε το τι κάνει ο Χ και ο Y...κι εσύ όλη μέρα εδώ είσαι και χτυπάς κάρτα αλλά δε σου είπαμε τίποτα ούτε ψάχνουμε να δούμε αν το κάνεις δωρεάν ή με κάποιου είδους αμοιβή!Ο γιατρός στο προηγούμενο μήνυμα κάνει συνδικαλιστική μικροπολιτική. Γι' αυτό και αναφέρει το όνομά του. Είναι κρίμα που δεν ενημερώνεται όμως επιστημονικά. Απάντησε ο Τσέστερ στο 20360 μήνυμα.
View attachment 85164

Η ουσία λοιπόν είναι ότι απ' τη μια έχεις γιατρούς με φυσική ανοσία και πολλά αντισώματα που μένουν εκτός Ε.Σ.Υ. κι από την άλλη γιατρούς εμβολιασμένους 6+ μήνες πριν με σχεδόν ανύπαρκτο φορτίο αντισωμάτων που συνεχίζουν κανονικά στις δουλειές τους και μάλιστα χωρίς την υποχρέωση να testάρονται!

Θέμα χρόνου είναι να πάνε όλοι αυτοί στα δικαστήρια (που δε μπορούν να κρύβονται πίσω απ' το δάχτυλό τους επ' αόριστο) και να βρουν το δίκιο τους...κι εκεί πιστεύω είναι που θ' αρχίσει να τελειώνει όλο αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί εδώ και 6+ μήνες με τα εμβόλια!
Ως τότε υπομονή...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

01-09-21

19:53
ΣτΕ: Απορρίφθηκε νέα αίτηση γιατρών και νοσηλευτών για αναστολή του... | Ελλάδα Ειδήσεις (thetoc.gr)
Υ.Γ Για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει ειδοποίηση αν θέλουν να παρακολουθούν ένα συγκεκριμένο θέμα. Οπότε ενημερώνονται όπου κι αν είναι αν έχουν τουλάχιστον το κινητό μαζί τους.
Υ.Γ Για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει ειδοποίηση αν θέλουν να παρακολουθούν ένα συγκεκριμένο θέμα. Οπότε ενημερώνονται όπου κι αν είναι αν έχουν τουλάχιστον το κινητό μαζί τους.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

01-09-21

20:06
Το ΣτΕ μέχρι τώρα με το να απορρίπτει αιτήματα αναστολών μια χαρά καταφέρνει και βάζει πλάτη στα εγκλήματα της κυβέρνησης, να δούμε όμως τι θα κάνει όταν τους πάνε τα εργαστηριακά αποτελέσματα από τα τεστ αντισωμάτων και των μεν και των δε και τους πουν «πάρτε θέση»!

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

01-09-21

20:08
Ξαναδιάβασε τον όρκο του Ιπποκράτη.
ρκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή.
Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου. Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία.
Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο.
Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.
Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση. Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης.
Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους. Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά.
Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου. Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.
δε λεει πουθενά να εμβολίασω με το έτσι θέλω ανθρωπους.
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:11
Φώκο, ενας ανεμβολίαστος γιατρός είναι ό,τι και ένας στρατιώτης χωρίς όπλα. Εσύ γιατί έκανες το εμβόλιο; Για να πας στην μάχη με τον κορονοιό οπλισμένος και να προστατεύψεις όσο γίνεται τον ευατό σου και τους ασθενείς σου. Έτσι δεν είναι;δε λεει πουθενά να εμβολίασω με το έτσι θέλω ανθρωπους.
fockos
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:13
συμφωνώ προσωπικά θεωρώ χαζό να μη κάνεις εμβόλιο ως υγειονομικός αλλά σεβομαι και την αλλη αποψηΦώκο, ενας ανεμβολίαστος γιατρός είναι ό,τι και ένας στρατιώτης χωρίς όπλα. Εσύ γιατί έκανες το εμβόλιο;
θεωρώ δε πρέπει να επιβληθεί σε κανέναν να κάνει κάτι που δε θέλει....
και αν γίνει αυτό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να γίνει καθολικό για πολλους κλάδους.
τα οπλα του ιατρού είναι το νυστέρι , το στηθοσκόπιο το εμβόλιο ειναι η ασπίδα του ιατρού ώστε να μη κολλήσει
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:15
Το αν θα γίνει καθολικό σε άλλους κλάδους θα εξαρτηθεί από την πορεία του ιού και από το ποσοστό εμβολιασμού και στους άλλους κλάδους. Αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες. (Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία κτλ)και αν γίνει αυτό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να γίνει καθολικό για πολλους κλάδους.
fockos
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:18
ο ιος διασπείρεται το υγειονομικό είναι εκπαιδευμένο να φορά σωστα τη μάσκα και να μη μεταδιδει.Το αν θα γίνει καθολικό σε άλλους κλάδους θα εξαρτηθεί από την πορεία του ιού και από το ποσοστό εμβολιασμού και στους άλλους κλάδους. Αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες. (Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία κτλ)
Αν θελεις να σταματήσεις μια πανδημία εμβολιάζεις αυτούς που δε κρατούν μετρα (πχ καθηγητές, δασκάλους, στρατιωτικούς).
Ο συνδικαλιστής ορθοπαιδικός φορά μάσκα, πλένεται αποστειρώνει σωστα τα χέρια του, δε θα προσφέρει κάτι ουσιαστικο ο εμβολιασμός του ως προς την έκβαση της πανδημίας.
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:21
Δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος γι αυτό. Εχω δει αρκετούς υγειονομικούς... Επίσης ο ιός είναι αρκετά έξυπνος, ειδικά η συγκεκριμένη μετάλλαξη που είναι πολύ πιο μεταδοτική.ο ιος διασπείρεται το υγειονομικό είναι εκπαιδευμένο να φορά σωστα τη μάσκα και να μη μεταδιδει.
fockos
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:27
ολοι οι εκπαιδευτικοι που εχω δει δε τηρούν σωστά τα μέτρα....Δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος γι αυτό. Εχω δει αρκετούς υγειονομικούς... Επίσης ο ιός είναι αρκετά έξυπνος, ειδικά η συγκεκριμένη μετάλλαξη που είναι πολύ πιο μεταδοτ
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:29
Εχουν εμβολιαστεί όμως κατά 85%. Στην Γαλλία κατα 95%.ολοι οι εκπαιδευτικοι που εχω δει δε τηρούν σωστά τα μέτρα....
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-09-21

20:29
Ο «φίλος» μας ο Βασίλης δεν έχει πειστεί γι' αυτό που λες (παρά το ότι δεν έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα ΟΥΤΕ ΕΝΑ σχετικό περιστατικό μετάδοσης από υγειονομικό προσωπικό προς ασθενείς) αλλά έχει πειστεί για όλα τα υπόλοιπα κι ας είναι πολλά από αυτά ακόμη υπό διερεύνηση!ολοι οι εκπαιδευτικοι που εχω δει δε τηρούν σωστά τα μέτρα....

Απορώ που ασχολείσαι σοβαρά μαζί του...
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:30
Επαναλαμβάνω οτι γίνεται σε πολλές χώρες ανάλογα με το επιδημιολογικό προφίλ τους. Στο Βατικανό π.χ είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες.
Η Ελλάδα είναι χώρα ηλικιωμένων και έχει υψηλό τουρισμό. Οπότε, το απαιτούν και οι τουρίστες. Δε θέλετε να πάει καλά ο τουρισμός; Αρκετά δε χτυπήθηκε πέρσι;
Στις ΗΠΑ νομίζω έγινε συζήτηση για την υποχρεωτικότητα στα σχολεία. Δεν αποφάσισαν ακόμα.
Η Ελλάδα είναι χώρα ηλικιωμένων και έχει υψηλό τουρισμό. Οπότε, το απαιτούν και οι τουρίστες. Δε θέλετε να πάει καλά ο τουρισμός; Αρκετά δε χτυπήθηκε πέρσι;
Στις ΗΠΑ νομίζω έγινε συζήτηση για την υποχρεωτικότητα στα σχολεία. Δεν αποφάσισαν ακόμα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

01-09-21

20:39
Με τα πρωτόκολλα που φαίνεται πως θα ισχύσουν φέτος στα σχολεία, μάλλον θα γελάσουμε πολύ αυτή τη σχολική χρονιά:
www.iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Η εισήγηση των ειδικών για τα σχολεία -Η κυβέρνηση θα λάβει τις τελικές αποφάσεις - iefimerida.gr
Σε εισηγήσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το ασφαλές, διά ζώσης, άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, κατέληξε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Φυσικά οι εισηγήσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν κυβερνητική απόφαση, ως εκ τούτου μπορούν να τροποποιηθούν.

juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

20:42
Κάτι ανάλογο είδα στην Γαλλία. Φαίνεται τα βγάζουν πανω κάτω αντιγράφοντας ο ένας τον άλλο με μικροαλλαγές.![]()
Κορωνοϊός: Η εισήγηση των ειδικών για τα σχολεία -Η κυβέρνηση θα λάβει τις τελικές αποφάσεις - iefimerida.gr
Σε εισηγήσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το ασφαλές, διά ζώσης, άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, κατέληξε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Φυσικά οι εισηγήσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν κυβερνητική απόφαση, ως εκ τούτου μπορούν να τροποποιηθούν.www.iefimerida.gr
Δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει τι γίνεται σε άλλες χώρες. Ας μας ενημερώσει αν γίνεται.
Στην Βρετανία βλέπω ότι ξεκίνησαν εμβολιασμούς πριν από τέσσερις μέρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωση

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

01-09-21

21:25
Με ούτε καν 5.75m δεν έκλεισε ο Αύγουστος λοιπόν, μόλις 572.440 νέοι πλήρως.1.376.760 για Ιούλη λοιπόν, ευτυχώς δεν είναι χαμηλότερα και από Μάη.
Η διαφορά ωστόσο είναι πως ενώ μέχρι πριν ~2 βδομάδες είχαμε περίπου 30k νέες πρώτες δόσεις ανά μέρα, πλέον έχουν πέσει στις 15k.
Σχεδόν σίγουρα θα 'ναι πιο κάτω μες στον Αύγουστο, όποτε προβλέπω να μπαίνουμε Σεπτέμβρη με 5.75-5.85m πλήρως.
Για να δούμε και Σεπτέμβρη με τις υποχρεωτικότητες μέσα. Θα υπέθετα ότι οι περισσότεροι εξ' όσων αναγκάζονται θα πάνε για Johnson λόγω μικρότερου διαστήματος άρα η όποια αύξηση θα φανεί σίγουρα μέχρι τέλος του μήνα.
Και τα νούμερα του Οκτώβρη θα εξαρτηθούν αρκετά και απ' τον καιρό. Ίσως κάποιοι ανεμβολίαστοι να το κάνουν τότε λόγω ban σε εστίαση.
Και κάπου μέσα Νοέμβρη, αν δεν αυξηθούν υποχρεωτικότητες/αλλάξουν μέτρα για ανεμβολίαστους/έρθει πάλι λοκντάουν πιάνουμε το ταβάνι μας και εικάζω ξεκινάνε και αναμνηστικές.
juste un instant
Επιφανές μέλος

01-09-21

22:07
Πιάσαμε 6 εκατομμύρια που έχουν κάνει την πρώτη δόση. Δεν είναι αρκετά αλλά είναι μια βάση.
Το 65% στον ενήλικο πληθυσμό δεν είναι όμως αρκετό. Σίγουρα πρέπει να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί που διακόπηκαν λόγω Αυγούστου.
Ελπίζω ότι με τους εμβολιασμούς των νέων με την έναρξη των μαθημάτων (πολλοί γονείς πιστεύω οτι φοβούνται μην κολλήσουν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια τα παιδιά τους) να πάμε καλύτερα.
Πάντως δεν είναι αυτός ο πραγματικός πληθυσμός της Ελλάδας. Γυρω στο μισό εκατομμύριο, κυρίως νέοι, έφυγαν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη λόγω της παρατεταμένης κρίσης.
Το 65% στον ενήλικο πληθυσμό δεν είναι όμως αρκετό. Σίγουρα πρέπει να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί που διακόπηκαν λόγω Αυγούστου.
Ελπίζω ότι με τους εμβολιασμούς των νέων με την έναρξη των μαθημάτων (πολλοί γονείς πιστεύω οτι φοβούνται μην κολλήσουν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια τα παιδιά τους) να πάμε καλύτερα.
Πάντως δεν είναι αυτός ο πραγματικός πληθυσμός της Ελλάδας. Γυρω στο μισό εκατομμύριο, κυρίως νέοι, έφυγαν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη λόγω της παρατεταμένης κρίσης.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-09-21

22:22
Όσο αυξάνονται οι «υποχρεωτικότητες», τα «ban», οι εκβιασμοί κι όλα αυτά τα καργιολίκια στα οποία επιδίδονται εδώ και 6+ μήνες (είτε λόγω ανικανότητας είτε επίτηδες στα πλαίσια του «διαίρει και βασίλευε») τόσο θ' αυξάνονται και όσοι παίρνουν ανάποδες κάθε μέρα...αν συνεχίσουν έτσι μόνο ο Βασίλης θα πάει για 3η δόση!Και κάπου μέσα Νοέμβρη, αν δεν αυξηθούν υποχρεωτικότητες/αλλάξουν μέτρα για ανεμβολίαστους/έρθει πάλι λοκντάουν πιάνουμε το ταβάνι μας και εικάζω ξεκινάνε και αναμνηστικές.

Και που 'σαι ακόμα, έχει να φύγει κόσμος το προσεχές εξάμηνο που θα τρίβετε τα μάτια σας...Πάντως δεν είναι αυτός ο πραγματικός πληθυσμός της Ελλάδας. Γυρω στο μισό εκατομμύριο, κυρίως νέοι, έφυγαν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη λόγω της παρατεταμένης κρίσης.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 47 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.