α)Εγώ σου μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο τα κράτη αυτά προσέγγισαν τον πολίτη και προσπάθησαν να τον πείσουν (κι όχι να τον τρομοκρατήσουν, τραμπουκίσουν κι εν τέλει υποχρεώσουν άμεσα ή έμμεσα όπως είπα και πριν), από εκεί και πέρα σαφώς κι έκαναν ό,τι έκριναν σκόπιμο για να μη φτάσουν να ψοφολογάει κόσμος στους διαδρόμους των νοσοκομείων τους...άλλο το ένα, άλλο το άλλο!
Κι ακόμη κι ως προς αυτό: θεωρείς ότι το δικό μας κράτος παίρνει τα μέτρα που παίρνει ώστε να πεθάνουν όσο γίνεται λιγότεροι ή ώστε να εμβολιαστούν όσο γίνεται περισσότεροι;
Πρόσεξε, μπορεί να σου φαίνονται το ίδιο αυτά τα δύο, αλλά πίστεψέ με ΔΕΝ είναι!
β)Από υγειονομικής πλευράς (εγώ τους βρίζω γιατί το εφάρμοσαν ως καργιολίκι για να πάνε να τρυπηθούν κι άλλοι, όχι για τη διαφύλαξη της υγείας των ανεμβολίαστων) καλά έκαναν κι αύξησαν τα τεστ κι εγώ προσωπικά εδώ και 3 εβδομάδες κάνω από μόνος μου ένα τεστ τη Δευτέρα κι ένα την Πέμπτη, δεν έχω λόγο για 5 παραπάνω ψωροευρώ τη βδομάδα να ρισκάρω την υγεία μου επειδή κάποιοι εμβολιασμένοι την έχουν δει highlander (και δυστυχώς λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας αναγκάζομαι και συναναστρέφομαι με πολλούς τέτοιους καθημερινά)...
γ)Το ν' αφήσεις απλά τον ιό να κάνει τον κύκλο του (μια που ούτε ανοσία της αγέλης γίνεται να επιτευχθεί μ' αυτά τα σκευάσματα όπως βλακωδώς σας έλεγαν, ούτε γίνεται να τρυπιόμαστε σαν τα πρεζόνια κάθε 6 μήνες για κάποια αντισώματα που έτσι κι αλλιώς φθίνουν μετά από λίγες εβδομάδες) και τους πολίτες στην ησυχία τους δεν παίζει;