Οτι του φανει του..στεφανη.
Ξερεις να διαβαζεις;
ότι φταίει η διασπορά του ιού και απο εμβολιασμενους
Ειδες εγω να μιλησα για την διασπορα;
Ειδες;
Πες μου ειδες;
Για δες,
Εγω εγραψα ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΠΥΡΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
Δεν μας ενδιαφερει.Αν ηταν ολοι εμβολιασμενοι θα το διασπειραμε ΑΛΛΑ δεν θα γκρεμνιζοταν στο συστημα υγειας,αφου ελαχιστοι θα χρειαζονταν νοσηλεια και ΜΕΘ.
Ή δεν διαβαζεης ή δεν απαντας σε αυτο και εξακολουθεις να παπαγαλιζεις για τη διασπορα,διοτι δεν εχεις τι να απαντησεις.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ,ΜΕΘ και στο συστημα υγειας που εχουν καταντησει να ειναι ολα για κορονοιο και να κινδυνευουν ανθρωποι απο αλλα νοσηματα η ατυχηματα να πεθανουν.
Στην κορινθο την προηγουμενη βδομαδα τον τσιμπησαν εναν εργατη 300 σφικες 9ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ) και δεν υπηρχε κενη ΜΕΘ στο νοσοκομειο κορινθου,διοτι επρεπε να διασωληνωθει και εψαχναν σε ολη την αττικη και ο ανθρωπος ηταν σχεδον σε κωμα.
Μην ξανακουσω για διασπορα διοτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ,
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Νοεμβρίου 2021
Αν δεν υπήρχε η διασπορά δεν θα νοσουσαν και δεν θα είχαμε πίεση στο ΕΣΥ .Και θα
Ρε ανεκδιηγητε...δηλαδη αν δεν εμβολιαζονταν οι ανθρωποι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ;ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΥΡΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟς;
Που σε βρηκανε μωρε,,καθομαστε και σου μιλαμε ελεος.
Ουτε τα γελια δεν αξιζουν αυτα που γραφεις.