• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μάλλον δεν διαβάζεις αγγλικά

Άλλο η απομόνωση ενός μέρους πληθυσμού (μη εμβολιασμενων).Και άλλο η γενική απομόνωση ολοκλήρου του πληθυσμού με κοινό στόχο

Καλημεριτσες :give_rose:
Καταρχάς ας συμφωνήσουμε ότι η απομόνωση βοηθάει. Για αυτό άλλωστε το ζητούσαν τόσο έξαλλα οι flatod. Ας μην ξεχνάμε ότι τότε δεν υπήρχαν εμβόλια, άρα ήμασταν όλοι απέναντι στον ίδιο κίνδυνο.

Πέρα από αυτό, σήμερα, ποιος βρίσκεται σε κίνδυνο. Κάποιοι είναι εμβολιασμένοι, κάποιοι όμως δεν είναι, άρα ανήκουν στην επάνω κατηγορία που έγραψα πιο πάνω, και για τους οποίους οι flatod έγραψα lockdown αμεσα!
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
TAIBAN

Απο ελληνα ιατρο στην ταιβαν ....θα βαλω μονο το ζουμι απο μια χωρα που το περισσοτερο χρονο το περναει εξω.Τι το διαφορετικο κανουν ?

1. Υποχρεωτική η μάσκα σε κλειστούς χώρους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς
2. Τα σχολεία έκλεισαν για 10 ημέρες και ξανανοιξαν 25 Φεβρουαρίου.
3. Όλοι οι χωροι γέμισαν με αντισηπτικά.
4. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο υποχρεώθηκαν από το κράτος σε ωριαία μετάδοση οδηγιών (να μενετε σε κλειστους χωρους, να πλενετε τα χερια σας, πότε να φοράτε μάσκα κλπ).
5. Αρκετες φορες τη μερα μεταδοση μηνυματων του πρωθυπουργου, σποτ και καθημερινό ανακοινωθεν του υπουργείου υγείας με την κατάσταση.
6. Υποχρεωτική η θερμομέτρηση των επισκεπτών και των εργαζομενων σε δημόσια κτίρια 2 φορές τη μέρα.
7. Όλα τα ύποπτα κρούσματα μπήκαν σε υποχρεωτικη 14ημερη καραντίνα στο σπίτι με αυστηρη παρακολουθηση της συμμορφωσης η οποία βασιζόταν στο σήμα GPS του κινητου που τους είχαν δώσει οι αρχές. Το πρώτο ζευγάρι που δε συμμορφώθηκε με την καραντίνα αναγκάστηκε να πληρώσει 10.000 USD.
8. Ιχνηλάτηση μεχρι αηδίας, η οποία ήταν πολύ δύσκολη στην περίπτωση ενος που δήλωσε ψευδώς ότι δεν έχει πυρετό (έγινε διασταύρωση με τα στοιχεία της κάρτας και έμαθαν ότι είχε) αλλά είχε προλάβει κιολας να πάει το προηγούμενο βράδυ σε ένα μπαρ (πάλι χωρίς να το δηλώσει οταν ρωτηθηκε αν πηγε, 10.000 USD πρόστιμο). Επίσης πολύ δύσκολη ηταν η ιχνηλάτηση στην περίπτωση του diamond Princess που πέρασε και αφησε κόσμο προτου ξεκινήσει για την Ιαπωνία. Εκατοντάδες άνθρωποι που δεν ήταν σίγουροι αν είχαν επαφή με άτομα που κατέβηκαν από το καράβι μπήκαν οικειοθελώς σε καραντίνα.
9. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ηταν η Ταιβαν που έβαλε μπαν για όλες τις πτήσεις από συγκεκριμένους προορισμούς. Επίσης σε όλα τα κρουαζιερόπλοια. Μιλάμε για 5700 πτήσεις προς Κίνα το μήνα.
10. Από τις 11 Φλεβάρη όλοι οι αφιχθέντες στη χώρα υποχρεώθηκαν να συμπληρώσουν φόρμα ότι είναι υγιείς, αλλιώς έμπαιναν προληπτικά σε καραντίνα. Όλα βεβαιως με ειδικά applications και QR codes για να καταγραφουν κατευθειαν ονλαιν. Αρνηση συμπλήρωσης ίσον 5000 USD.
11. Όλες οι περιπτώσεις γρίπης με αρνητικό τεστ επανεξετάστηκαν.
12. Άτομα που δεν τήρησαν την καραντίνα που τους είχε επιβληθεί επικηρύχτηκαν από τις αρχές μεσω της τηλεόρασης ως κίνδυνοι δημόσιας υγείας. Βρέθηκαν και πλήρωσαν πρόστιμα.
13. Απαγορεύτηκε η εξαγωγη μασκων.
14. Ανακοινώθηκε ότι τα φεικ νιουζ θα τιμωρούνται με πρόστιμο 100.000USD.
15. Δόθηκε το δικαιωμα στους δημόσιους υπαλλήλους να παρουν αδεια ανευ αποδοχων αν εχουν παιδια αρρωστα κατω των 12 ετων.
16. Οι επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν από την πανδημία ενισχύθηκαν με 2 δισεκατομμυρια δολάρια.
17. Πολλές μάσκες μοιράστηκαν δωρεαν σε σχολεια.
18. Όλα τα συνεδρια και οι εκδηλωσεις ακυρώθηκαν. Ξενοδοχεια, εστιατορια, μνημεια κλπ ήταν και είναι ανοιχτά.
Στο δικό μας νοσοκομείο (1250 κρεβατια) έγιναν τα εξής:
19. Με το γύρισμα ενός διακόπτη όλες οι πόρτες, που ανοιγοκλεινουν με barcode, από τη μια στιγμή στην άλλη απενεργοποιήθηκαν, καταργώντας όλες τις παράπλευρες εισόδους και εξόδους του νοσοκομείου, επιτρέποντας μόνο 2. Εχουμε καταλάβει για τι μιλάμε; Νοσοκομείο 1,5 φορά σαν τον Ευαγγελισμό κατήργησε όλες του τις εισόδους πέρα από την κεντρικη και των επειγόντων και είχε απόλυτο έλεγχο του ποιος μπαίνει και γιατί. Στις 16.00 κλεινει και η κεντρική είσοδος και πλέον δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εισέλθεις αν δεν είσαι επείγον περιστατικό ή προσωπικό.
20. Στην κεντρική είσοδο τοποθετήθηκαν ιμάντες σαν αυτούς στα αεροδρόμια για να ελέγξουν τις ουρές. Στην αρχή του ιμάντα σου μετράνε τη θερμοκρασία, αν εχεις πυρετό πας σε ειδικό χώρο ως ύποπτος. Αν δεν εχεις προχωράς παρακάτω. Δίνεις αναλυτικό ιστορικό που ταξίδεψες και με ποιους μαζί με την κάρτα σου. Όλα φυσικά διασταυρώνονται, δεν εμπιστευονται κανεναν. Αν δεν έχεις σοβαρο λόγο να εισέλθεις στο νοσοκομειο σου απαγορεύεται η είσοδος και σε διωχνουν.
21. Αν σου επιτραπει η είσοδος σου μοιράζονται διαφημιστικά φυλλάδια για τον κορωνοιο με οδηγίες για το τηλεφωνικο νουμερο και σου γίνεται live demonstration του πως να πλύνεις τα χέρια σου. Σου δίνουν και μια μάσκα και σου λενε ότι έχεις περιορισμένο χρόνο να μείνεις μέσα.
22. Στην έξοδο σε περιμένει ένας υπάλληλος να σου υπενθυμίσει να πλένεις τα χέρια σου. Σου δίνει ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό και μια δεύτερη μάσκα, σε συμβουλευει να μεινεις σπίτι σου και να ενημερώσεις όσο πιο πολλούς μπορείς εξ αποστάσεως.
23. Η τραπεζαρία (τεράστιο food court στο υπόγειο του νοσοκομειου διπλα σε ενα mall με εμπορικα μαγαζια μεσα στο νοσοκομειο) αφαίρεσε τρεις καρεκλες απο καθε τραπεζι, ωστε να καθεσαι μονος σου. Φυσικα επιβλεπεσαι, δεν μπορεις να κάτσεις όσο θες, διασπείρεις.
24. Το νοσοκομείο έχει ξεκάθαρη στρατηγικη. Γινονται προσομοιώσεις πανδημιας και μαζικής καταστροφής 2 φορες το χρόνο, στις οποίες συμμετέχει όλο το προσωπικό. Όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Εκτιμώμενος χρόνος αντίδρασης με μετατροπή όλων των αιθουσών χειρουργείου (65 τον αριθμο) σε αίθουσες αναπνευστικής υποστηριξης οι 2 ωρες. Αναλωσιμα αλλά και μηχανήματα υπαρχουν σε μεγάλες ποσότητες.

FB
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
@Εχέμυθη @BeatrixKiddo
αυτο ειναι απο 19/12
 

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Εμένα παιδιά γιατί δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι θέλει μόνο pcr?🤔
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
Καταρχάς ας συμφωνήσουμε ότι η απομόνωση βοηθάει. Για αυτό άλλωστε το ζητούσαν τόσο έξαλλα οι flatod. Ας μην ξεχνάμε ότι τότε δεν υπήρχαν εμβόλια, άρα ήμασταν όλοι απέναντι στον ίδιο κίνδυνο.

Πέρα από αυτό, σήμερα, ποιος βρίσκεται σε κίνδυνο. Κάποιοι είναι εμβολιασμένοι, κάποιοι όμως δεν είναι, άρα ανήκουν στην επάνω κατηγορία που έγραψα πιο πάνω, και για τους οποίους οι flatod έγραψα lockdown αμεσα!
Γιατί τώρα που υπάρχουν ...τι γίνεται ? (Σε καραντίνα οι υπερεμβολιασμενες χώρες της Ευρώπης)


Τεσπά με αρνητές του ιού δεν μιλάω .Τσαο

ΥΓ:130 περίπου άτομα εμβολιασμενοι μέσα στις ΜΕΘ ....θα ήταν κάπως λογικό νούμερο αν ήταν ετήσιος.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,676 μηνύματα.
Καρδιά μου το 12-15% των Ελλήνων είναι αρνητές του κορωνοϊού, που σημαίνει οτι δεν πιστεύουν καν οτι ο ιός υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι δε δέχονται καν να κάνουν όχι ράπιντ, ούτε self test. Αυτό σημαίνει οτι αν γίνει αυτό που λες, ένα ποσοστό ανθρώπων θα είναι άρρωστοι και δεν θα το ξέρουν καν, κι αν ακόμα πειστούν και κάνουν τεστ και βγουν θετικοί, δε θα δεχτούν με τίποτα να κάτσουν μέσα. Οπότε καταλαβαίνεις οτι κι αυτό που προτείνεις άκαρπο είναι αφού δε θα το κάνουν όλοι.

Αυτό δε σημαίνει οτι εγώ προσωπικά θέλω το lockdown, μην παρεξηγηθώ. Απλά κουβεντιάζουμε και σού λέω οτι θεωρώ οτι η πρόταση που έκανες δε θα φέρει αποτελέσματα.

Εδώ ψεύδεσαι το rapid test και το self test είναι ιατρικά το ίδιο πράγμα, η διαφορά είναι στην τιμή το self το κάνεις δωρεάν στο rapid πρέπει να πληρώσεις έναν ολόκληρο δεύτερο μισθό. Το rapid το αποφεύγουν λογικό είναι αφού έχει 10 ευρώ το ένα αλλά το self δεν το έχει αρνηθεί ποτέ και κανένας, απόδειξη πάνε εκατομμύρια παιδιά με αυτό στο σχολείο σε καθημερινή βάση.
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Δε ξέρω παιδιά εγώ είδα ότι δέχονται και rapid , είδη έκλεισα ραντεβού για ραπιντ στην Ολλανδία τώρα αν θέλει PCR θα κλείσω για PCR που κοστίζει 80€! Έρχομαι εκτάκτως Ελλάδα τελικά πολύ νωρίτερα απ'ότι σχεδίαζα γιατί χρειάζεται να βγάλω βίζα στην Αθήνα όπου έτσι κι αλλιώς ήθελα να πάω τον Ιανουάριο. Τώρα τί να πω ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί κάπου λίγο έλεος με όλη αυτή την κατάσταση
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Ναι απλά είχαν πει ότι δέχονται και rapid test 24 ωρών και δε ξέρω τι έγινε και αν το άλλαξαν
Κοιτα αν λες για τους δικους μας δω..εχεις μαλλον δικιο,τωρα που το ξανασκεφτομαι.Πρωτα ειπαν ΜΟΝΟ μοριακο,μετα τους πεταξαν τις ντοματες και ειπαν οκ..και ραπιντ.Προπαντως σοβαροι και σταθεροι πανω απο ολα! :hehe:
 

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Κοιτα αν λες για τους δικους μας δω..εχεις μαλλον δικιο,τωρα που το ξανασκεφτομαι.Πρωτα ειπαν ΜΟΝΟ μοριακο,μετα τους πεταξαν τις ντοματες και ειπαν οκ..και ραπιντ.Προπαντως σοβαροι και σταθεροι πανω απο ολα! :hehe:
Πουπουλινα άσε γιατί θα αρχίσω να βρίζω θεούς και δαίμονες και όποιον πάρει ο χάρος! Κούλης και άγιος ο θεός, όχι ότι καί εδώ στην Ολλανδία είναι καλύτεροι
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Πάρθηκε πίσω το μόνο pcr, βγαίνει και με 24ωρο rapid, ότι γράφει το site της ΥΠΑ ισχύει.

Προσωπικά, για την ώρα κι αφού όπως φαίνεται περιμένουμε την O να εκραγεί σε κάνα διβδόμαδο, έβαλα την αναμνηστικιά 1 βδομάδα νωρίτερα απ' ότι είχα σκοπό.

Γενικά τα Χριστούγεννα θα 'ναι "τώρα που μπορείς" η φάση απ' ότι φαίνεται.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Πάρθηκε πίσω το μόνο pcr, βγαίνει και με 24ωρο rapid, ότι γράφει το site της ΥΠΑ ισχύει.

Προσωπικά, για την ώρα κι αφού όπως φαίνεται περιμένουμε την O να εκραγεί σε κάνα διβδόμαδο, έβαλα την αναμνηστικιά 1 βδομάδα νωρίτερα απ' ότι είχα σκοπό.

Γενικά τα Χριστούγεννα θα 'ναι "τώρα που μπορείς" η φάση απ' ότι φαίνεται.
Εμας καλα πεφτει η 3η δοση γενικα.Στο Ισραηλ που σε ολες ειχαν προηγηθει..θα τους κανουν και 4η δοση,αφου θα εχει περασει καιρος μετα την 3η και μετα θα κανιυν και το νεο για Ομικρον.Καλο ε;.... :hehe:
 

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,844 μηνύματα.
1)Γερμανία: αυστηρά μέτρα, mini lockdown
Koch Institute (Γερμανίας): "και πάλι λίγα είναι τα μέτρα - πάρτε σκληρότερα μέτρα άμεσα. Η πανδημία θα εξελίσσεται σε μέγεθος φυσικής καταστροφής
2)Ισραηλ: 4η δοση λογο ομικρον (ενδιαφερον αν θα υπαρξη λοκ)
3)Πορτογαλία
(100% εμβολισμένοι ενήλικες): σε mini lockdown από 26/12!!
4)Αγγλια :ρεκορ θανατων απο ομικρον
5)Δανια :Lockdown
6)Πορτογαλια :Lockdown
.
.
.
6)Ελλαδα(Γκάγκα, Αν. Υπ. Υγείας)= έχουμε το νου μας - και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε καλές γιορτές"


Νταξξξξξξ....τωρα ειναι σιγουρο οτι δεν παμε για καραντινα μεχρι Μαιο ......
 

fretoe

Δραστήριο μέλος

Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 692 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
που ακριβώς είδες ότι η Αγγλία έχει ρεκόρ θανάτων από όμικρον;
Νικ ειναι αυτος.Τα βλεπει ολα.

1640192470608.png
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,065 μηνύματα.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
1)Γερμανία: αυστηρά μέτρα, mini lockdown
Koch Institute (Γερμανίας): "και πάλι λίγα είναι τα μέτρα - πάρτε σκληρότερα μέτρα άμεσα. Η πανδημία θα εξελίσσεται σε μέγεθος φυσικής καταστροφής
2)Ισραηλ: 4η δοση λογο ομικρον (ενδιαφερον αν θα υπαρξη λοκ)
3)Πορτογαλία
(100% εμβολισμένοι ενήλικες): σε mini lockdown από 26/12!!
4)Αγγλια :ρεκορ θανατων απο ομικρον
5)Δανια :Lockdown
6)Πορτογαλια :Lockdown
.
.
.
6)Ελλαδα(Γκάγκα, Αν. Υπ. Υγείας)= έχουμε το νου μας - και αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε καλές γιορτές"


Νταξξξξξξ....τωρα ειναι σιγουρο οτι δεν παμε για καραντινα μεχρι Μαιο ......
Να σε δυσαρεστήσω λίγο αλλά Δανία και Πορτογαλία έχουν μίνι lockdown :D μη λέμε ό,τι θέλουμε :D
Τώρα για καραντίνα μέχρι Μάιο χα,να δεις που τον Απρίλιο ειδικά,θα πηγαίνουν Σαλαμίνα για μπανάκι.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,441 μηνύματα.
Μολις τωρα καλα τα νεα απο τον Αντεννα.
Δεν εχω ,λινκ αλλα θα βγει.

Η πρωτη βρεττανικη ερευνα..ερευνα και οχι απλες ενδειξεις
για την Ο δειχνει οτι οντως νοσουν πιο ελαφρα οσοι νοσουν απο Ο.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και ανθρωποι που θα πεθανουν απο Ο αλλα απο οτι φαινεται ΝΑΙ..ειναι πιο ελαφρια.
Εγω..αν ολα πανε κατευχην..αλλο εμβολιο δεν θα ξανακανω.Για ομικρον αν ειναι ελαφρυτερη δεν κανω.

Αντε και καλη λευτερια.Ισως ειναι η αρχη του τελους.

Για εμας τους εμβολιασμενους τριπλα ολα καλα.
Για τους υπολοιπους,ειδικα οσους δενε εχουν καθολου εμβολιαστει..απλα θα πληρωσουν την επιλογη τους.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top