Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

31-12-21

13:42
Άμα δεν προσέχεις...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

31-12-21

13:55
Για να δούμε το 2022 πώς θα μας πάει στο θέμα Covid...θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ειδικά στο 2ο τρίμηνο και μετά
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

31-12-21

13:58
Εγώ αποφεύγω τις προβλέψεις γιατί θυμάμαι ότι πέρυσι τέτοια μέρα έλεγα χαρακτηριστικά "εντάξει, το πρώτο εξάμηνο θα είναι σαν το 2020 αλλά μετά θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, θα ηρεμήσουμε".Για να δούμε το 2022 πώς θα μας πάει στο θέμα Covid...θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ειδικά στο 2ο τρίμηνο και μετά
Οπότε θα δούμε, γιατί φέτος πήγα κουβά.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.080 μηνύματα.

31-12-21

14:11
@Giota2000 @Nina-nana
cc @Joji @Wonderkid
αυτά που λέτε για φυσική ανοσία, να κολλήσουν όσοι είναι που θελουν να βγαινουν χωρις να προσεχουν κλπ,
δεν ξερω αν ειναι λυση, διότι
αν κολλησεις, νοσησεις και περασεις (αναρρωσεις) κορωνοιο/δελτα/ομικρον,
δε σημαινει απαραιτητα οτι κανεις και ανοσια
ειναι το λεγομενο seroconversion που εχω χιλιοαναφερει απο το καλοκαιρι
οταν τα συμπτωματα ειναι ηπια, οταν ο ιος παραμεινει μονο στο ανωτερο αναπνευστικο και δεν προκαλειται συστημικη ανοσοαντιδραση, δεν παραγεται φυσικη ανοσια. Πχ οσοι νεοι το περνανε ηπια δε θα εχουν ολοι τους φυσικη ανοσια. Υπαρχει μαλιστα και ερευνα για αυτο που εδειξε οτι αναμεσα στους αναρρωσαντες, το 35% περιπου δεν απεκτησε φυσικη ανοσια, κατοπιν αναρρωσης. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε βεβαια, αλλά υπαρχει σαφης ενδειξη περι αυτης της κατευθυνσης, και δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτο.
Επισης σε δευτερη αναλυση, βλεπετε η Ομικρον τι ικανοτητα επαναμολυνσης εχει, ειδικα απεναντι σε φυσικη ανοσια, αλλά και σε διπλοεμβολιασμενους.
cc @Joji @Wonderkid
αυτά που λέτε για φυσική ανοσία, να κολλήσουν όσοι είναι που θελουν να βγαινουν χωρις να προσεχουν κλπ,
οταν τα συμπτωματα ειναι ηπια, οταν ο ιος παραμεινει μονο στο ανωτερο αναπνευστικο και δεν προκαλειται συστημικη ανοσοαντιδραση, δεν παραγεται φυσικη ανοσια. Πχ οσοι νεοι το περνανε ηπια δε θα εχουν ολοι τους φυσικη ανοσια. Υπαρχει μαλιστα και ερευνα για αυτο που εδειξε οτι αναμεσα στους αναρρωσαντες, το 35% περιπου δεν απεκτησε φυσικη ανοσια, κατοπιν αναρρωσης. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε βεβαια, αλλά υπαρχει σαφης ενδειξη περι αυτης της κατευθυνσης, και δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτο.
Επισης σε δευτερη αναλυση, βλεπετε η Ομικρον τι ικανοτητα επαναμολυνσης εχει, ειδικα απεναντι σε φυσικη ανοσια, αλλά και σε διπλοεμβολιασμενους.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

31-12-21

14:18
επίσης, το έχω χιλιοαναφέρει...δυο λέξεις: Long Covid@Giota2000 @Nina-nana
cc @Joji @Wonderkid
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.856 μηνύματα.

31-12-21

14:23
Εδω που τα λεμε σας ειχαμε ενημερωσει ακριβως πως θα εξελιχθει η κατασταση .Και το ποτε θα πουν οτι 'φταινε οι ανεμβολιαστοι ....και ποτε θα λεγανε τελειωνουμε σιγα σιγα(με την ομικρον) .Βεβεαι δεν θελετε να μαθετε την συνεχεια 
Ελπιζω να μην εχετε παραπονα

Ελπιζω να μην εχετε παραπονα

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

31-12-21

14:26
Πάντως στην Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία ο καιρός είναι ίδιος με τις Κυκλάδες και οι θερμοκρασίες. Να δούμε αν αυτο θα επηρεάσει τον Όμικρον.

Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα.

31-12-21

14:37
Εγώ δεν το λέω ως λύση για τον γενικό πληθυσμό, ούτε έχω υψηλές προσδοκίες. Από την αρχή έγραψα να κολλήσουν ώστε να βγάλουμε τους επόμενους 2-3 μήνες μέχρι την Άνοιξη. Κάνω την υπόθεση ότι άμα κολλήσουν τώρα, δεν θα ξανακολλήσουν τον Φεβρουάριο. Και στην τελική άμα θέλουν ντε και καλά να παρτάρουν, δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να τους σταματήσει. Ως κυβέρνηση, δεν θα έστελνα την αστυνομία ας πούμε. Ούτε θα ασχολιόμουν γενικότερα: αυτά είναι τα δεδομένα, αυτά είναι τα προτεινόμενα μέτρα, όποιος θέλει να τα αγνοήσει πριβέ, ας τα αγνοήσει. Ζωή σε σας και στους οικείους σας.αυτά που λέτε για φυσική ανοσία, να κολλήσουν όσοι είναι που θελουν να βγαινουν χωρις να προσεχουν κλπ,
Ως Νίνα, θεωρώ πως σαφώς με συμφέρει οι μαθητές μου να κολλήσουν τώρα και όχι σε 12 μέρες που θα είμαι μαζί τους στην τάξη. Δεδομένου πως οι περισσότεροι νέοι δεν έχουν στασιό, τι θα κερδίσω αν φυλαχθούν τώρα; Δεν θα έχει φύγει η Όμικρον σε 2 βδομάδες. Οπότε ας κολλήσουν τώρα, μήπως είμαι περισσότερο προστατευμένη όταν βρεθούμε από κοντά λόγω της όποιας φυσικής ανοσίας αποκτήσουν.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.856 μηνύματα.

31-12-21

14:40
Συγνωμη που επεμβαινω ,δεν παει ετσι . Το θεμα ειναι αν εχεις εσυ ανοσιαΕγώ δεν το λέω ως λύση για τον γενικό πληθυσμό, ούτε έχω υψηλές προσδοκίες. Από την αρχή έγραψα να κολλήσουν ώστε να βγάλουμε τους επόμενους 2-3 μήνες μέχρι την Άνοιξη. Κάνω την υπόθεση ότι άμα κολλήσουν τώρα, δεν θα ξανακολλήσουν τον Φεβρουάριο. Και στην τελική άμα θέλουν ντε και καλά να παρτάρουν, δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να τους σταματήσει. Ως κυβέρνηση, δεν θα έστελνα την αστυνομία ας πούμε. Ούτε θα ασχολιόμουν γενικότερα: αυτά είναι τα δεδομένα, αυτά είναι τα προτεινόμενα μέτρα, όποιος θέλει να τα αγνοήσει πριβέ, ας τα αγνοήσει. Ζωή σε σας και στους οικείους σας.
Ως Νίνα, θεωρώ πως σαφώς με συμφέρει οι μαθητές μου να κολλήσουν τώρα και όχι σε 12 μέρες που θα είμαι μαζί τους στην τάξη. Δεδομένου πως οι περισσότεροι νέοι δεν έχουν στασιό, τι θα κερδίσω αν φυλαχθούν τώρα; Δεν θα έχει φύγει η Όμικρον σε 2 βδομάδες. Οπότε ας κολλήσουν τώρα, μήπως είμαι περισσότερο προστατευμένη όταν βρεθούμε από κοντά λόγω της όποιας φυσικής ανοσίας αποκτήσουν.
Εμβολιασμενοι και μη κολλανε ....απλα ποιος εχει ανοσια ειναι το θεμα ...οχι εχει ο αλλος ανοσια αρα εγω ειμαι προστατευμενος .Αυτο ειναι ανοσια αγελης που λες το οποιος ειναι και αλλο ενα παραμυθακι των κρατων
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

31-12-21

14:42
Aρκει να μείνουν σπίτι τους για να αναρρώσουν αφού κολλήσουν και όχι να τρέχουν με το παραμικρό στα νοσοκομεία.Εγώ δεν το λέω ως λύση για τον γενικό πληθυσμό, ούτε έχω υψηλές προσδοκίες. Από την αρχή έγραψα να κολλήσουν ώστε να βγάλουμε τους επόμενους 2-3 μήνες μέχρι την Άνοιξη. Κάνω την υπόθεση ότι άμα κολλήσουν τώρα, δεν θα ξανακολλήσουν τον Φεβρουάριο. Και στην τελική άμα θέλουν ντε και καλά να παρτάρουν, δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να τους σταματήσει. Ως κυβέρνηση, δεν θα έστελνα την αστυνομία ας πούμε. Ούτε θα ασχολιόμουν γενικότερα: αυτά είναι τα δεδομένα, αυτά είναι τα προτεινόμενα μέτρα, όποιος θέλει να τα αγνοήσει πριβέ, ας τα αγνοήσει. Ζωή σε σας και στους οικείους σας.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

31-12-21

14:48
Εννοείται.Aρκει να μείνουν σπίτι τους για να αναρρώσουν αφού κολλήσουν και όχι να τρέχουν με το παραμικρό στα νοσοκομεία.
Εγώ είμαι εμβολιασμένη. Αυτό που μπορώ να κάνω το έχω κάνει. Αυτό που μπορούν να κάνουν αυτοί είναι να μην έρχονται στο μάθημα όντας άρρωστοι ή φορείς. Ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτό, εφόσον δεν προσέχουν, είναι να αρρωστήσουν τώρα.Συγνωμη που επεμβαινω ,δεν παει ετσι . Το θεμα ειναι αν εχεις εσυ ανοσια
Εμβολιασμενοι και μη κολλανε ....απλα ποιος εχει ανοσια ειναι το θεμα ...οχι εχει ο αλλος ανοσια αρα εγω ειμαι προστατευμενος .Αυτο ειναι ανοσια αγελης που λες το οποιος ειναι και αλλο ενα παραμυθακι των κρατων
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-12-21

14:52
Αν οι Μητροπολίτες παντρεύονταν, η μανδάμ Λουκά μπορεί να ήταν και γυναίκα του.
www.in.gr

Νέο παραλήρημα από τον Αμβρόσιο - «Σφραγίδα του διαβόλου το εμβόλιο, τέκνα του οι εμβολιασμένοι» | in.gr
Την ώρα που καθημερινά χάνονται δεκάδες άνθρωποι από τον κοροναϊό, ο Αμβρόσιος επιτίθεται στο πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον ιό, αλλά και στην ιεραρχία που, σύμφωνα με τον ίδιο, «εγκατέλειψε την υψηλή επιστολή της».
Nina-nana
Διάσημο μέλος

31-12-21

14:54
Το είδα κι εγώ πριν λίγο. Ποιος είναι αυτός ο λαμπρός ιερέας;Αν οι Μητροπολίτες παντρεύονταν, η μανδάμ Λουκά μπορεί να ήταν και γυναίκα του.
![]()
Νέο παραλήρημα από τον Αμβρόσιο - «Σφραγίδα του διαβόλου το εμβόλιο, τέκνα του οι εμβολιασμένοι» | in.gr
Την ώρα που καθημερινά χάνονται δεκάδες άνθρωποι από τον κοροναϊό, ο Αμβρόσιος επιτίθεται στο πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον ιό, αλλά και στην ιεραρχία που, σύμφωνα με τον ίδιο, «εγκατέλειψε την υψηλή επιστολή της».www.in.gr
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-12-21

14:58
Σίγουρα πολύ φίλος της...Το είδα κι εγώ πριν λίγο. Ποιος είναι αυτός ο λαμπρός ιερέας;
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

31-12-21

15:08
Αρκεί να αποκτήσουμε κάποια στιγμή μια πρωτοβάθμια της προκοπής για να μην αναγκάζονται να επισκέπτονται τα νοσοκομεία.
Oh wait, λΕφΤοΔΕντρο.
Oh wait, λΕφΤοΔΕντρο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-12-21

15:24
Στην Κίνα πάντως ούτε παθολόγο έχουν. Ο Κινέζος στην γειτονιά μου είπε πως σχεδόν αυτοδιαγνωση κάνουνε και πηγαίνουνε στις υπηρεσίες. Το άκουσα σήμερα και στο γαλλικό c'est dans l'air. (αργότερα θα βάλω το λινκ). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της τρομερής τους αυστηρότητας.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

31-12-21

15:30
Πρέπει να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, που στη παρούσα φάση έχει επιμείνει στη Zero Covid στρατηγική
Nick890
Επιφανές μέλος

31-12-21

15:56
συνωμοσιολόγος απ τα lidlΣτην Κίνα πάντως ούτε παθολόγο έχουν. Ο Κινέζος στην γειτονιά μου είπε πως σχεδόν αυτοδιαγνωση κάνουνε και πηγαίνουνε στις υπηρεσίες. Το άκουσα σήμερα και στο γαλλικό c'est dans l'air. (αργότερα θα βάλω το λινκ). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της τρομερής τους αυστηρότητας.
juste un instant
Επιφανές μέλος

31-12-21

15:59
Ειπα θα βάλω βίντεο και σε ποιο λεπτό το λένε. Γύρω στο πρώτο μισάωρο της χθεσινής εκπομπής του "c'est dans l'air" είναι. Θα αναφέρω και την ιδιότητα του ατόμου που το λέει. Ήδη αναφερα την εκπομπή και περίπου σε ποια ώρα το λέει. Μπορεί να το δει οποιοσδήποτε ξέρει γαλλικά στο youtube.συνωμοσιολόγος απ τα lidl
Nick890
Επιφανές μέλος

31-12-21

16:15
Welcome to our world FLORNA.Its your show time !
ΥΓ: @Nick890 ευχαριστουμε που μας ενημερωνεις

ΥΓ2:Νομιζω το επομενο εξαμηνο τελειωνουμε με την πανδημια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.