meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

03-01-22

11:04
Ναι, κι εμείς άνθρωποι είμαστε όμως. Το ότι κάναμε το εμβόλιο δυστυχώς δεν εγγυάται πολλά.Αν είστε πληρως εμβολιασμενοι, τι να το κάνετε το μοριακό; Άλλωστε τα μοριακά είναι λίγα, αφήστε τα να τα κάνουν αυτοί που πραγματικά τα χρειάζονται. Κι ας είναι και ψέκες. Άνθρωποι είναι κι αυτοί.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

03-01-22

11:04
Δεν έχεις και άδικο μπορείς να κάτσεις λίγες μέρες μέσα να δεις πως θα πάει. Γιατί όντως παίζει και κρύωμα δεν είναι όλα κοβιντ. Εμένα δεν με περνούσε το φλεμα γιατί έβγαινα και έπινα κρύα, μετά που άρχισα τους ζεστούς καφέδες σταμάτησε.Μοριακό δεν νομίζω να μου κάνουν σε νοσοκομείο εφόσον είμαι πλήρως εμβολιασμενη + αναμνηστική δόση και με αυτά τα συμπτώματα. Ειδικά τώρα που τρέχουν όλοι να κάνουν. Να δώσω το 60αρι δεν ψήνομαι επίσης. Θα απομονωθώ όσο γίνεται και θα επαναλάβω το ραπιντ.

Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-01-22

11:05
Τα ιδια και εμεις οικογενειακως και μας πηρε αρκετο καιρο να φυγουν ολα τα συπτωματα .Κοινη γριπη μας ειπαν αλλα ο πονολαιμος που ειχα ηταν πραγματικα πρωτόγνωροςΜοριακό δεν νομίζω να μου κάνουν σε νοσοκομείο εφόσον είμαι πλήρως εμβολιασμενη + αναμνηστική δόση και με αυτά τα συμπτώματα. Ειδικά τώρα που τρέχουν όλοι να κάνουν. Να δώσω το 60αρι δεν ψήνομαι επίσης. Θα απομονωθώ όσο γίνεται και θα επαναλάβω το ραπιντ.
Εβγαλα και ενα ωραιο εξανθημα ετσι στα ξαφνικα που διαβαζω οτι το κανει η ομικρον ..
Ολα τα ραπιντ ομως αρνητικα ,μοριακο δεν εκανα ...
Σκεφτομια να παω να κανω αντισώματα καποια στιγμη οταν ηρεμησει ολος αυτος ο χαμος στα μικροβιολογικα ,λογικα αναλογα με τις τιμες θα φανει αν την περασαμε

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

03-01-22

11:06
Eγγυάται πάρα μα πάρα πολλά. Γι' αυτό και το κάναμε.Ναι, κι εμείς άνθρωποι είμαστε όμως. Το ότι κάναμε το εμβόλιο δυστυχώς δεν εγγυάται πολλά.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.088 μηνύματα.

03-01-22

11:25
Όσοι κανετε rapid καλο ειναι να τους λέτε να σας παίρνουν διπλό δείγμα, και απο φαρυγγα και απο μύτη. Το ίδιο να κάνετε και στο self οι ίδιοι.
Επίσης να χετε υπόψιν ότι η όμικρον διαφεύγει περισσότερο των rapid/self.
Αν έχετε συμπτωματολογια απομονωθειτε σπιτι και ξανακαντε το rapid μετα απο 2 μερες.
Γενικά αν τα self βγαίνουν θετικά, τοτε κάτι βρίσκουν για να βγουνε, οπότε συμπτώματα και self ή rapid θετικό θεωρείται όντως θετικό.
Επίσης να χετε υπόψιν ότι η όμικρον διαφεύγει περισσότερο των rapid/self.
Αν έχετε συμπτωματολογια απομονωθειτε σπιτι και ξανακαντε το rapid μετα απο 2 μερες.
Γενικά αν τα self βγαίνουν θετικά, τοτε κάτι βρίσκουν για να βγουνε, οπότε συμπτώματα και self ή rapid θετικό θεωρείται όντως θετικό.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-22

11:26
Τον ίδιο φαρμακοποιό για το πόσες φορές χρειάζεται η αλλαγή μάσκας ρώτησες?Εγω σου λέω ότι μίλησα με τον φαρμακοποιό μου. Όσα σελφ τεστ πελατών του, του βγήκαν θετικά, άλλα τόσα ακριβώς ραπίντ του βγήκαν θετικά. Και είναι μεγάλο φαρμακείο.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

03-01-22

11:34
Ενδέχεται να κρύωσα κι εγώ, δεν ήμουν καλά ντυμένη τις τελευταίες μέρες γιατί είχε καλό καιρό και ήλιο.Δεν έχεις και άδικο μπορείς να κάτσεις λίγες μέρες μέσα να δεις πως θα πάει. Γιατί όντως παίζει και κρύωμα δεν είναι όλα κοβιντ. Εμένα δεν με περνούσε το φλεμα γιατί έβγαινα και έπινα κρύα, μετά που άρχισα τους ζεστούς καφέδες σταμάτησε.![]()
Το θέμα είναι πως πέρασα το τελευταίο 10ήμερο με τους γονείς μου κι αυτοί δεν έχουν συμπτώματα. Αν ήταν κοβιντ, θα είχαν/ έχουν κολλήσει κι αυτοί οπότε θα το δούμε σε μερικές μέρες.
Μια παράνοια σκέτη. Μία ψευδαίσθηση ασφάλειας προσφέρουν μάλλον εφόσον δεν είναι τόσο αξιόπιστα.Τα ιδια και εμεις οικογενειακως και μας πηρε αρκετο καιρο να φυγουν ολα τα συπτωματα .Κοινη γριπη μας ειπαν αλλα ο πονολαιμος που ειχα ηταν πραγματικα πρωτόγνωρος
Εβγαλα και ενα ωραιο εξανθημα ετσι στα ξαφνικα που διαβαζω οτι το κανει η ομικρον ..
Ολα τα ραπιντ ομως αρνητικα ,μοριακο δεν εκανα ...
Σκεφτομια να παω να κανω αντισώματα καποια στιγμη οταν ηρεμησει ολος αυτος ο χαμος στα μικροβιολογικα ,λογικα αναλογα με τις τιμες θα φανει αν την περασαμε![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

03-01-22

11:36
Ετσι είναι.Γενικά αν τα self βγαίνουν θετικά, τοτε κάτι βρίσκουν για να βγουνε, οπότε συμπτώματα και self ή rapid θετικό θεωρείται όντως θετικό.
Ναι, καποιοι βιάζονται πάρα πολύ. Έχω ακούσει και χειρότερα. Ο άλλος μόλις ηρθε σε επαφή με κρούσμα, τρέχει αμέσως να κάνει μοριακό...Αν έχετε συμπτωματολογια απομονωθειτε σπιτι και ξανακαντε το rapid μετα απο 2 μερες.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.861 μηνύματα.

03-01-22

11:51
Σορι που επεμβαίνω αλλά δεν κρυώνεις επειδή ντύθηκες αλλιώς .... κρυώνεις λόγο ίωσης είτε κοβιντ λέγεται αυτό είτε κοινό κρυολόγημαΕνδέχεται να κρύωσα κι εγώ, δεν ήμουν καλά ντυμένη τις τελευταίες μέρες γιατί είχε καλό καιρό και ήλιο.
-------------------------------
1)Τα σελφ και τα ραπίντ είναι πολύ αναξιόπιστα σε σχέση με PCR(γιατί άραγε σε Ισραήλ και Δανία δεν έχουμε σελφ?)....άλλο ένας τρόπος για greek statistics
2)Επίσης μετράει και πως γίνεται η δειγματοληψία , χρειάζεται δείγμα στο φάρυγγα πρώτα και μετά σε κάθε μύτη να μπαίνει βαθιά και να το γυρίσουμε 5 φορές μέσα !
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

03-01-22

11:57
Η ιδέα γύρω από τα σελφ βασικά ήταν μια καλύτερη και πιο μαζική ιχνηλάτιση των κρουσμάτων και καλύτερο control της πανδημίας. Αλλά για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται ατομική ευθύνη, με την έννοια ότι όποιος διαγνωστεί θετικός πρέπει να το δηλώσει και όχι να το αποκρύψει, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η <<αξιοπιστία>> των συγκεκριμένων τεστ.1)Τα σελφ και τα ραπίντ είναι πολύ αναξιόπιστα σε σχέση με PCR(γιατί άραγε σε Ισραήλ και Δανία δεν έχουμε σελφ?)....άλλο ένας τρόπος για greek statistics
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι άσχετο... το δείγμα των τεστ από τον φάρυγγα είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστο από αυτό, από τη μύτη;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πιστεύω ελάχιστοι παίρνουν πρώτα δείγμα στο σελφ/ράπιντ από το φάρυγγα... ότι χρειάζεται ο στυλεός να μπει βαθιά στη μύτη είναι δεδομένο2)Επίσης μετράει και πως γίνεται η δειγματοληψία , χρειάζεται δείγμα στο φάρυγγα πρώτα και μετά σε κάθε μύτη να μπαίνει βαθιά και να το γυρίσουμε 5 φορές μέσα !
Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

12:06
Δεν θα αναφερθω στα παραπανω διοτι ηταν προταση Μαγιο(ρκινη) που δεν ξερει τιποτα ...εδω ειπε ισως φτασουμε 10.000 κρουσματα και 2 μερες μετα φτασαμε 21.000 ....ουτε καν προβλεψεις ξερει να κανει.Κάτι άσχετο... το δείγμα των τεστ από τον φάρυγγα είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστο από αυτό, από τη μύτη;
Δεν κανεις ειτε στο ενα ειτε στο αλλο .....και στα δυο σημεια πρεπει για να ειναι ακομα πιο αξιοπιστο
εεεεε αυτα ειναι και τα λαθη που κανουμε και στην πανδημια ......μετα λεμε τι το διαφορετικο κανουν οι κινεζοιΠιστεύω ελάχιστοι παίρνουν πρώτα δείγμα στο σελφ/ράπιντ από το φάρυγγα...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

03-01-22

12:07
Και όμως παντού έτσι κάνουν...και στα φαρμακεία/διαγνωστικά κέντρα/νοσοκομεία. Είτε θα λάβουν δείγμα από το φάρυγγα, είτε από τη μύτηΔεν κανεις ειτε στο ενα ειτε στο αλλο .....και στα δυο σημεια πρεπει για να ειναι ακομα πιο αξιοπιστο
Nick890
Επιφανές μέλος

03-01-22

12:13
Σε αλλα νεα οι εισαγωγες στην αγγλια παιρνουν την πανω βολτα λογω της ηπιαςςςςςς(
) ομικρον
Και καποιοι προτεινουν χαμηλη διασπορα ως την μονη λυση (κατι σαν zero covid κινας αλλα σε πιο αρεστη εκφραση προς του πολιτες,.....πιο δημοκρατικα
)
We argue that all European countries need to pursue a low incidence strategy in a coordinated manner. Such an endeavour can only be successful if it is built on open communication and trust.

Και καποιοι προτεινουν χαμηλη διασπορα ως την μονη λυση (κατι σαν zero covid κινας αλλα σε πιο αρεστη εκφραση προς του πολιτες,.....πιο δημοκρατικα

We argue that all European countries need to pursue a low incidence strategy in a coordinated manner. Such an endeavour can only be successful if it is built on open communication and trust.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.920 μηνύματα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-01-22

13:20
Τουλάχιστον, αν τα φτάσουμε, που όπως δείχνει το πράγμα θα τα πιάσουμε, να έχουμε λίγες εισαγωγές σε ΜΕΘ
juste un instant
Επιφανές μέλος

03-01-22

13:25
Μα και εισαγωγές πολλές να έχει που είναι πολύ πιθανό λόγω εορτών, γρήγορα παίρνουν εξιτήριο. Τα περισσότερα κρούσματα είναι όμικρον.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.608 μηνύματα.

03-01-22

13:30
Καλημέρα.... σήμερα πήγα νοσοκομειο να κάνω το PCR οταν έφτασα εκεί μου ειπαν οτι χωρις ραντεβού δεν μπορω να το κάνω κ μ λέγανε κ κάτι αλλα διαδικαστικά δικά μας τα οποια βγηκανε πριν 2 ημέρες !!! ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΆΕΙ ΠΡΙΝ 2ΗΜΕΡΕΣ.
Λοιπόν δεν θα γράψω πολλά, οποιος ή οποια θέλει λεπτομέρειες θα τις αναφέρω ιδιωτικά αλλά.... εάν δεν έκανα κάποια φασαρία και δεν ανεβαινε λίγο η ένταση και δεν μιλούσα με 2-3 προισταμενους ... τωρα θα ειχα φύγει άπραγος.
Εν τελει τους ευχαριστησα που με εξυπηρέτησαν , παραδεχτηκαν πως δεν είχα αδικο και τους κέρασα και καφέ - αναψυκτικά και έληξε πολύ καλά ... πιο πριν υπήρξε ένταση αν και πήγα ήρεμος εκεί.
Για τον κόβιντ δεν με βοηθησαν οι ερευνες που ανεβάζετε εδω παιδιά σορρυ μονο το περιστατικο της 16χρονης στη Θεσσαλονικη η οποία μετα τα ραπιντ τα αρνητικα κατεληξε στο νοσοκομειο...
Αυτο ειπα σε εναν γιατρο που ηρθε να με καθησυχασει και να μου προτεινει να φυγω.
Γνωρισα και μια πολύ καλή κυρια γιατρό..... Αυτά. Ο θείος τελειωσε με την αποστολή του. Τωρα ειμαι σπιτι μου και επιτέλους τρωω πρωινό.
Αναμένω το αποτελεσμα του PCR.
ΥΓ Λογω του σκηνικου που έγινε σημερα απο μένα οφελήθηκαν και άλλοι που περίμεναν.
Λοιπόν δεν θα γράψω πολλά, οποιος ή οποια θέλει λεπτομέρειες θα τις αναφέρω ιδιωτικά αλλά.... εάν δεν έκανα κάποια φασαρία και δεν ανεβαινε λίγο η ένταση και δεν μιλούσα με 2-3 προισταμενους ... τωρα θα ειχα φύγει άπραγος.
Εν τελει τους ευχαριστησα που με εξυπηρέτησαν , παραδεχτηκαν πως δεν είχα αδικο και τους κέρασα και καφέ - αναψυκτικά και έληξε πολύ καλά ... πιο πριν υπήρξε ένταση αν και πήγα ήρεμος εκεί.
Για τον κόβιντ δεν με βοηθησαν οι ερευνες που ανεβάζετε εδω παιδιά σορρυ μονο το περιστατικο της 16χρονης στη Θεσσαλονικη η οποία μετα τα ραπιντ τα αρνητικα κατεληξε στο νοσοκομειο...
Αυτο ειπα σε εναν γιατρο που ηρθε να με καθησυχασει και να μου προτεινει να φυγω.
Γνωρισα και μια πολύ καλή κυρια γιατρό..... Αυτά. Ο θείος τελειωσε με την αποστολή του. Τωρα ειμαι σπιτι μου και επιτέλους τρωω πρωινό.
Αναμένω το αποτελεσμα του PCR.
ΥΓ Λογω του σκηνικου που έγινε σημερα απο μένα οφελήθηκαν και άλλοι που περίμεναν.

03-01-22

13:32
Ισχύει.Μα και εισαγωγές πολλές να έχει που είναι πολύ πιθανό λόγω εορτών, γρήγορα παίρνουν εξιτήριο. Τα περισσότερα κρούσματα είναι όμικρον.
Στην Αγγλία μέσος χρόνος νοσηλείας ασθενών με Ο οι 3 μέρες το οποίο δικαιολογείται γιατί στην μεγάλη πλειοψηφία τους και όσοι χρειαστούν νοσοκομείο δεν πάνε σε ΜΕΘ.
Παίρνουν για λίγες μέρες οξυγόνο και φεύγουν.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

03-01-22

13:32
Αυτο μονο ο κορονοιος το ξερει.Κι εγώ έχω ελαφρά συμπτώματα (ένα γρατσούνισμα στον λαιμό από το Σάββατο, ελάχιστη καταρροή και λίγο φλεγμα). Έκανα 3 σελφ τεστ την προηγούμενη εβδομάδα και ένα ραπιντ τώρα το πρωί. Όλα αρνητικά. Λέτε απλά να κρύωσα ή άρπαξα κοβιντ και τα τεστ δεν δείχνουν τίποτα;

juste un instant
Επιφανές μέλος

03-01-22

13:36
3 μέρες δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι μετά να φορούν μάσκα ασφαλείας και περιορίσουν στο ελάχιστο τις εξόδους τους για πέντε μέρες.Ισχύει.
Στην Αγγλία μέσος χρόνος νοσηλείας ασθενών με Ο οι 3 μέρες το οποίο δικαιολογείται γιατί στην μεγάλη πλειοψηφία τους και όσοι χρειαστούν νοσοκομείο δεν πάνε σε ΜΕΘ.
Παίρνουν για λίγες μέρες οξυγόνο και φεύγουν.
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.