@chester20080
Στο εχω ξαναπει ,οταν διαβαζεις μιλιοτη να προσεχεις και να διαβαζεις καλα αυτα που λεει γιατι συνηθως γραφει με ενα ωραιο τροπο πειθους .
Ο Τζακοβ ειναι σωστος νομικα .Αντιεθτος η αυστραλια τα εχει κανει σαλατα .....αλλες οδηγιες εστειλε το AO(ξεκαθαρα απο κατω οι οδηγιες που εστειλαν σε ολους τους παιχτες) και αλλα υποστηριζει ο πρωθυπουργος.(θυμιζει γευση ελλαδισταν)
Επισης στις 16 Δεκεμβριου εκανε PCR μεχρι να βγει το αποτελεσμα μπορει να παει οπου θελει και δεν οφειλει να ειναι σε καραντινα (που το διαβασες αυτο ?οτι πρεπει να μπεις καραντινα οταν κανει τεστ).
Τελος ,το σχολιο περι τι μαθαμε κοινης λογικης για την πανδημια κλπ νομιζω πρεπει να παει στην κυβερνηση τους (και σε εμας) και οχι στον Τζοκοβ .Εκεινοι διαχειριζουν τα πρωτοκολλα
Ο Τζοκοβ μεχρι στιγμης το εχει παιξει πολυ εξυπνα και ειναι εντος νομικων πλαισιων και μπραβο του !Πιο πολυ ο πρωθυπουργος της Αυστραλιας να προσεχει απ τους εμβολιασμενους που εχουν παει στον θεο τα κρουσματα(και τωρα θελουν να μην μετριουνται τα κρουσματα

) παρα τον τζοκοβ που δεν ξερω και εγω ποσα PCR εχει κανει που ειναι αρνητικος και κοβει την μεταδοση του ιου (αλλα και θετικος για να εχει ανοσια)
Για ρωτα τον κ. Βασιλιου που σενεχεια επικαλεισαι, ποιο ειναι το σωστο; Κανουμε μοριακο και μετα βγαινουμε εξω χωρις μετρα γιολο και οποιον παρει ο χαρος; Ή προσεχουμε, περιοριζουμε επαφες και τηρουμε μετρα μεχρι να δουμε τι βγηκε το τεστ;
Τι λεει η λογικη; Γιατι αυτα που μου λες ειναι παραλογα. Ειναι σαν αυτο που μας ελεγε ο Μητσοτακης:
- που το διαβασες αυτο ?οτι πρεπει να μπεις καραντινα οταν κανει τεστ
- που το διαβασες αυτο ?οτι η θνησιμοτητα εκτος μεθ ειναι μεγαλυτερη
χαχαχαχα μωρ τι λεμε τωρα;
Ειναι αυτονοητο. Ειδικα για σενα που συνεχεια μας λες για μετρα και μετρα και μετρα και lockdown και αποστασεις και τετοια, κοντραρεις τον εαυτο σου.
Οταν κανεις τεστ, περιμενεις να δεις το αποτελεσμα και μετα κανεις ο,τι θες.
-Αχ καλε συγνωμη τελικα χθες εκανα τεστ και ημουν θετικος αλλα ηρθα στο παρτι το βραδυ, εκανα το τεστ το απογευμα και δεν το ειχα μαθει ακομα το αποτελεσμα τοτε!
Ωραια εκανες τεστ, παλουκωσου σπιτι ή φορα μασκα εξω και μολις το μαθεις και ειναι αρνητικο τοτε βγες και πετα τη μασκα. Αλλιως εισαι ανευθυνος. Ειναι πολυ απλο, αληθεια.
Στην περιπτωση του Τζοκο, το μοριακο βγηκε θετικο στις 16, απ'ο,τι οι ιδιοι ισχυριζονται. Αυτος την ιδια μερα ειχε την εκδηλωση και στις 17 ανεβασε τη φωτο. Απο τη στιγμη που ειναι να κανεις μοριακο 16, επρεπε ειτε να μην παρευρεθει σε καμια εκδηλωση μεχρι να βγει το αποτελεσμα ειτε να φοραει μασκα. Τελεια και παυλα, δεν σηκωνει περαιτερω κουβεντα αυτο. Οχι δεν το επιβαλει καποιος νομος (κακως) αλλα αυτο μου ειναι αδιαφορο.
Το αλλο το ξερεις; Εσπασε την σερβικη καραντινα 14 ημερων και 25 δεκεμβρη ειχε βγει εξω στο Βελιγραδι χωρις μασκα. Πολλαπλα λαθη.
Βρε μπας και εχεις παιξει στοιχημα να νικησει στο Australian Open και τον υποστηριζεις τοσο;
Νομικα δε με ενδιαφερει τι θα γινει. Ξερω οτι φερθηκε λαθος ως προς το θεμα της πανδημιας.
Αν οντως νοσησε.
Αν ειπε ψεματα, για μενα ηθικα εχει παει πατο σαν ανθρωπος και σαν αθλητης.
Οποτε σε καθε περιπτωση whateva