Εχουν κανει ....ας πουμε με την πανδημια που δεν το ''ελεγξαν'' επειδη δεν ηξεραν .Εκανα ενα τεραστιο κακο στον υπολοιπο κοσμο .Για τους πολιτες του, εντος Κινας επραξε και πραττει σωστα (αν εξαιρεσεις τους 5Κ περιπου θανατους )
Η το συστημα ελεγχου απ οτι ειδα επικροτει τους αθλητικους πολιτες ,ενω του μη αθηλτικους τους αφαιρει μοναδες .Φυσιολογικο και αυτο ...σωζουν τους πολιτες απο καρδιαγειακα νοσηματα και οτι αλλο συσχετιζεται με την μη αθληση
Δεν ειναι ολα κακα !Νταξ εχουν και κακα αλλα αυτο ειναι το 1% απ τα 99% στα καλα που εχουν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιανουαρίου 2022
Το καταλαβαινω ....αλλα θελω να πιστευω οτι αυτο ειναι προς το κοινο καλο ...μην φτανουμε και στο ακρο να βριζομαστε
Το 19 πηγα αγγλια να δω ενα φιλο .Πηγαμε για κλαμπινγκ,οι δρομοι ηταν φουλ αδειοι και κατα της 4 η ωρα που ξεκινανε τα αστικα βλεπεις να βγαινουν στο δρομο 1εκ ατομα και ημουν σε φαση'' πφφ που ειχαν κρυφτει ολοι αυτοι '' .Τεσπα μετα απο λιγο ως μεθυσμενος ο φιλος μου κανει ενα νοημα στον αερα σε μια παρεα και εκει αρχισαν τα ,φακ γιου, νο γιου φακ γιου κλπ .
Εχω να πω οτι απ την στιγμη που σηκωθηκε το 1ο χερι στον αερα για νοημα μεσα σε 2-3 λεπτα εφτασε το πρωτο πολιτικο τζιπ αστυνομιας για να ηρεμησει την κατασταση και αυτο χαρης του πλανου κινας(παντου καμερες)! Που αυτο αν ειχε γινει στην ελλαδα θα βλεπαμε στα ΜΜΕ ειδησογραφια νεκρων με μαχαιρια !
Α και το καλυτερο ! μου την ειπαν σε εμενα που προσπαθουσα να τους ηρεμισω
.Με ρωτανε αν ειμαι policeman ,τους λεω οχι και μου λενε τοτε γιατι κανω τον policeman αφου αυτο ειναι η δουλεια τους .Οι τυποι απλα εκτος απο πειθαρχια εκει ,δεν ειναι και παντογνωστες ! ο καθενας στην δουλεια του