@Nihilist μετα απο αυτο το ποστ i rest my case γιατι με αμπελοφιλοσοφιες δεν βγαζουμε ακρη ...ποσο μαλλον οταν με τα μαθηματικα και τα data αποδεικνύονται τα παντα (που ακομα να μου πεις τι αρθμος ειναι για εσενα κανονικο , ποιο ειναι το ανωτατο οριο του ΕΣΥ στις εισαγωγες κλπ)
Οι ανοσοκαταστλαμενοι(και οι μεγαλοι σε ηλικια) δεν εχουν καλη ανταπορκιση στον εμβολιασμο εναντι των υγειων ατομων της κοινοτητας για να ανιχνευθουν αντισωματα στους οργανισμους τους .Σε μελετη που εγινε σε ατομα με ληπτες μεταμοσχυεσης νεφρου το 85% των ατομων δεν ανεπτυξαν αντισωματα(
Syed Ali Husain et al)
Τα ατομα με συμαγης καρκινους προκαλεσαν γενικα εξαιρετικα χυμικες αλλα ανεπαρκεις κυτταρικες ανοσολογικες αποκρισεις μετα απο εμβολιασμο τα οποια μειωνονται σε βαθος 3μηνου .Επισης σε αυτα τα ατομα το 93% δεν βρεθηκαν καν .Για ασθενείς με συμπαγή καρκίνο, οι 13 από τους 14 οροαρνητικούς ασθενείς δεν προκάλεσε απόκριση Τ-λεμφοκυττάρων(93% περιπου) .Οι ασθνεις με αιματολογικους καρκινους προκαλεσαν πολυ σπανια επαρκει χημικες και κυτταρικες αποκρισεις.Γενικα οι περισσότεροι από τους οροαρνητικούς ασθενείς με καρκίνο δεν προκαλουν αποκρίσεις Τ-λεμφοκυττάρων CD8+/CD4+(76%).Τα ιδια ποσοστα ειναι και στους αιματολογικους (
Sidse Ehmsen et al)
Ακομα και στους ανοσοκατασταλμενους που ανιχνευθηκαν τιτλοι αντισωματων ,αυτα ειναι μακραν λιγοτερα σε σχεση με εκεινα των γενικου πληθυσμου(
Geisen et al)
Αν δυσκολευτεις με την αναλυση των αρθρων (σιγα μην κατσεις να τα διαβασεις

).Υπαρχει και ο παυλακης που το εχει πει (και αλλοι επιστημονες το λενε , απλα εγω αυτον διαβαζω μιας και ειναι FLATOD )
Για πηγαινε σε μια κλινικη (μαζι με την φιλη σου που εκανε λαικ) να δω αν μπορεις να πεις καταματα στα παιδια οτι ειναι αδιαφορα και οτι θες κανονικοτητα με παρτι κλπ κλπ.Εκει να δω ποσο μαγκας εισαι(ειστε).
Σας εχω ικανους βεβαια ,αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω
I rest my case