Ισχύει μετά τις 5-6 μέρες νόσησης, έχω ακούσει ότι φαίνεται αχνή κόκκινη (ροζ) 2η γραμμή στο τεστ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιουλίου 2022
Πάντως, το PCR (μοριακό) ενδεχομένως να δείχνει θετικό κάποιον και μήνα μετά τη νόσηση. Αλλά, εκεί που καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μεταδώσει κάποιος τον ιό, είναι όταν επιμένει να διακρίνεται έστω και αχνή 2η γραμμή στο self/rapid. Για αυτό, το πιο ορθό είναι κάποιος να μην επαναπαυτεί στην 5αήμερη καραντίνα που ισχύει, αλλά να τη λήξει, όταν η ένδειξη του self/rapid είναι εντελώς καθαρή
Κορονοϊός (11-17/07): Στα 148.435 τα εβδομαδιαία κρούσματα και 200 θάνατοι | Liberal.gr
Ήδη αποτυπώνεται και στο Our World in Data η εβδομαδιαία καταγραφή κρουσμάτων της χώρας μας
Δε ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται πως ωραιοποιείται η κατάσταση γενικά πλέον, αλλά αυτό που βλέπω είναι πως συνεχίζουμε αθροιστικά να έχουμε σημαντικό αριθμό νεκρών από τη λεγόμενη ως ''ήπια'' Όμικρον
Συν ότι λόγω της εγκατάλειψης του στόχου περιορισμού της μετάδοσης, ξεπηδούν νέες υποπαραλλαγές της Ο, που ίσως και να ανοσοδιαφεύγουν σε σημαντικό βαθμό από τα υπάρχοντα εμβόλια/θεραπείες
Ενώ η Ο, έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή μέχρι στιγμής σε περίπου 10.000 άτομα...αν το δεις αθροιστικά από την εμφάνισή της. Δε τη λες σε καμία περίπτωση επιδημιολογική κανονικότητα και χαμηλή θνησιμότητα
Ουσιαστικά το 1/3 των νεκρών μέχρι στιγμής της πανδημίας στην Ελλάδα, συνέβη επί επικράτησης Ο και υποπαραλλαγών της