• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Πανδημία κορωνοϊού

Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 218)
  • Ναι

  • Όχι

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
Σε ερώτηση για το αν ο μεγάλος αριθμός των θανάτων από κορονοϊό οφείλεται στις πολλές υποπαραλλαγές, ο κ. Καπραβέλος τόνισε: «Όχι, οι παραλλαγές είναι πιο ήπιες και αυτό είναι το δυστύχημα. Εμείς χαλαρώσαμε υπερβολικά. Έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων από ό,τι έχει η Κίνα αν το συγκρίνουμε πληθυσμιακά».
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
Και προσθέτει: «Η COVID συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Η διασπορά του ιού στην κοινότητα είναι μεγάλη και ο κόσμος συνεχίζει να μολύνεται. Μπορεί να μη βλέπουμε με την ίδια συχνότητα βαριά περιστατικά, ωστόσο κάποιοι ασθενείς μπορεί να κάνουν σοβαρή νόσο. Είναι πλέον στην ατομική ευθύνη του καθενός να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του».
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Συμπερασματικά, όλες οι εκτιμήσεις για την προστασία από τον SARS-CoV-2 μειώθηκαν μέσα στους πρώτους μήνες έναντι της επαναμόλυνσης, αλλά παρέμειναν υψηλές και διατηρήθηκαν για την προστασία από εισαγωγή στο νοσοκομείο και σοβαρή νόσηση. Τα άτομα με υβριδική ανοσία είχαν τη μεγαλύτερη προστασία και, ως εκ τούτου, μπορεί να είναι σε θέση να παρατείνουν την χρονική περίοδο πριν χρειαστεί να εμβολιαστούν με την αναμνηστική δόση του εμβολίου σε σύγκριση με τα άτομα που δεν έχουν νοσήσει.
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
 

brizoulis

Δραστήριο μέλος

Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 403 μηνύματα.
Η γνωστοποίηση της απόφασης του ΠΟΥ θα γίνει στις 30/01/23, ακριβώς 3 έτη μετά την διακήρυξη του Covid-19 ως public health emergency και μετέπειτα ως πανδημία στις 11/03/2020.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

Giorgos Pappas 28Jan23:
ΔΕΝ επάγει το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού. Υπάρχει υποψία κινδύνου μόνο σε ταυτόχρονη χορήγηση με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ εμβόλια γρίπης (που ΔΕΝ κυκλοφορούν στην Ελλάδα) και ΟΧΙ με τα κοινά
Το πολύ σημαντικότερο είναι ότι καμία επιτροπή εμβολιασμών δεν βγήκε να τα πει όλα αυτά. Είναι όμως καθήκον της. Υπήρξε πάντα καθήκον της η έγκαιρη πληροφόρηση, η διευκρίνιση κάθε ασάφειας και η αντίκρουση κάθε παραπληροφόρησης σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Ημερολόγιο κορωνοϊού, 28 Ιανουαρίου 2023: κάνει εγκεφαλικά το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer; Τι λέει πραγματικά ο FDA; Τι ανακοίνωσε η εγχώρια Επιτροπή Εμβολιασμών;
1. Με μεγάλη ικανοποίηση άκουσα την έκτακτη ενημέρωση από την εγχώρια Επιτροπή Εμβολιασμών σχετικά με την παραφιλολογία που κυκλοφόρησε όσον αφορά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου μετά τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο της Pfizer. Πολύ σημαντική και άμεση η ενημέρωση, ειδικά καθώς διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ευρείας αναγνωσιμότητας, κυκλοφορούν με τίτλους τύπου: "η ταυτόχρονη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer με εμβόλιο της γρίπης ίσως συνδέεται με εγκεφαλικό".
Τι ισχύει λοιπόν, τι είπε προχτές ο FDA, τι στοιχεία παρουσιάστηκαν; ( Τι θα πει "δεν πήραμε είδηση την ενημέρωση από την επιτροπή" , ούτε η επιτροπή πήρε είδηση- φυσικά δεν υπήρξε ενημέρωση) ...
2. Από ΕΝΑ από τα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης, το VSD, είχε δοθεί υποψία αυξημένης εμφάνισης εγκεφαλικών (ισχαιμικών, περιλαμβανομένων και των παροδικών) μετά τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer.
ΔΕΝ δόθηκε τέτοιο σήμα από τα άλλα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνησης ή δεδομένων (VAERS, CBER/FDA RCA surveillance/ CMS και Veterans Administration database).
ΔΕΝ υπήρξε τέτοια υποψία στην φαρμακοεπαγρύπνηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων,
ΔΕΝ υπήρξε τέτοια υποψία στην φαρμακοεπαγρύπνηση κάποιας άλλης χώρας, περιλαμβανομένου του Ισραήλ.
3. Στην προχτεσινή συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής για εμβόλια του FDA, παρουσιάστηκαν τα ύποπτα δεδομένα του VSD: αναφέρθηκε αυξημένη (1,47 φορές) πιθανότητα εμφάνισης ισχαιμικού εγκεφαλικού σε άτομα 65+ ετών, το χρονικό διάστημα 1-21 ημερών μετά τον εμβολιασμό, σε σχέση με το χρονικό διάστημα 22-42 ημερών μετά τον εμβολιασμό. Προσέξτε την σύγκριση, όχι με την γενική πιθανότητα. Αυτή η πιθανότητα μάλιστα, όσο συσσωρεύονταν δεδομένα, εξασθένιζε.
Αν όμως γινόταν σύγκριση με άτομα που ΔΕΝ έκαναν εμβόλιο, ο κίνδυνος εμφάνισης εγκεφαλικού στο διάστημα 1-21 ημερών ήταν ίδιος, όχι αυξημένος, και μάλιστα μικρότερος για το διάστημα 22-42 ημερών: σα να λέμε το επικαιροποιημένο προστάτευε από εγκεφαλικό την 4η-6η εβδομάδα μετά!.
4. Αλλά το έψαξε ο FDA περισσότερο και είπε να δει από πού προερχόταν η υποψία, εφόσον υπήρξαν και 3 θάνατοι (εκ των οποίων ο ένας μόνο μπορούσε να έχει θεωρητική συσχέτιση). Και είδαν ότι ο κίνδυνος αυτός εμφανιζόταν, στο διάστημα 1-21 ημερών, σε άτομα που είχαν κάνει ταυτόχρονα κάποιο από τα ενισχυμένα εμβόλια γρίπης που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ. Προσέξτε, όχι το συνηθισμένο εμβόλιο γρίπης που κυκλοφορεί εδώ- στις ΗΠΑ έχουν και εμβόλια αυξημένης δόσης ή με ανοσοενισχυτικό. Στην ταυτόχρονη χορήγηση του κοινού εμβολίου γρίπης ΔΕΝ παρουσιάστηκε πρόβλημα. Αλλά και σε αυτήν ακόμη την "ύποπτη" συγχορήγηση με ενισχυμένο εμβόλιο γρίπης, στις 22-42 ημέρες φαίνεται ο εμβολιασμός να προστατεύει από ισχαιμικό! Αν φαίνεται παράδοξο το τελευταίο, μπορεί απλά να είναι αντιπροσωπευτικό εξωγενών στατιστικών επιδράσεων, που ακυρώνουν βέβαια ταυτόχρονα και το συμπέρασμα της πρώτης περιόδου. Επειδή λοιπόν υπάρχει αυτή η στατιστική παραδοξότητα για την συγκεκριμένη υπο-ομάδα, ο FDA θα το διερευνήσει περαιτέρω.
5. Συμπέρασμα λοιπόν από τον FDA και την συνεδρίασή του (όλες οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του, αναλυτικά και ελεύθερα προσβάσιμες, εδώ https://www.fda.gov/.../vaccines-and-related-biological... ) : ΔΕΝ επάγει το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού. Υπάρχει υποψία κινδύνου μόνο σε ταυτόχρονη χορήγηση με ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ εμβόλια γρίπης (που ΔΕΝ κυκλοφορούν στην Ελλάδα) και ΟΧΙ με τα κοινά, κινδύνου που αμέσως μετά ακολουθείται από αυξημένη προστασία από εγκεφαλικά! Θα αποσαφηνιστεί στην πορεία, με την συσσώρευση δεδομένων να δείχνουν εξασθένηση προς εξαφάνιση της πιθανότητας.
6. Άρα: όταν βγάζουμε τίτλους ειδήσεων και ειδήσεις γενικότερα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Αν χρησιμοποιούμε ως πηγή αναφοράς την Daily Mail, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη (την Daily Mail που η Wikipedia έχει αποκλεισμένη ως πηγή αναφορών λόγω αναξιοπιστίας). Αν λέμε ότι έχουμε πηγή και το CNBC, να βάζουμε και τον τίτλο του CNBC που λέει "FDA doesn’t see increased risk of stroke for seniors who received Pfizer’s omicron booster". Ας ρωτήσουμε κανέναν επιστήμονα αν μελέτησε τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του FDA. Ας θυμηθούμε ότι η τεμπελιά και η άγρα αναγνωστών είναι τροφοδότες της παραπληροφόρησης και του ψεύδους.
7. Το πολύ σημαντικότερο είναι ότι καμία επιτροπή εμβολιασμών δεν βγήκε να τα πει όλα αυτά. Είναι όμως καθήκον της. Υπήρξε πάντα καθήκον της η έγκαιρη πληροφόρηση, η διευκρίνιση κάθε ασάφειας και η αντίκρουση κάθε παραπληροφόρησης σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Η άμεση παρέμβαση.
8. Κατά τα άλλα, στην ίδια συνεδρίαση του FDA, παρουσιάστηκαν και στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των επικαιροποιημένων εμβολίων:
Το Νοέμβριο του 2022, οι ενήλικες εμβολιασμένοι με επικαιροποιημένο είχαν 16 φορές μικρότερη πιθανότητα να νοσηλευτούν σε σχέση με ανεμβολίαστους, και 3 φορές μικρότερη σε σχέση με εμβολιασμένους που δεν είχαν κάνει επικαιροποιημένη δόση.
Το Νοέμβριο του 2022, στις ηλικίες 5+, οι εμβολιασμένοι με επικαιροποιημένο είχαν 16 φορές μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν σε σχέση με ανεμβολίαστους, και 2 φορές μικρότερη σε σχέση με εμβολιασμένους που δεν είχαν κάνει επικαιροποιημένη δόση.
Το Νοέμβριο του 2022, στις ηλικίες 5+, οι εμβολιασμένοι με επικαιροποιημένο είχαν 16 φορές μικρότερη πιθανότητα να μολυνθούν σε σχέση με ανεμβολίαστους.
Ειδικά για τις ηλικίες 65+, ο εμβολιασμένος με επικαιροποιημένο, έχει 72% λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτεί, σε σχέση με ανεμβολίαστο (ήταν 84% πριν επικρατήσουν Κράκεν κτλ).
9. Να θυμόμαστε τέλος, ότι έχει ήδη τεκμηριωθεί η μεσοπρόθεσμη αύξηση του κινδύνου τέτοιων εγκεφαλικών επεισοδίων μετά από νόσο από SARS-CoV-2, και μάλιστα σε μεγαλύτερο ποσοστό (https://www.nature.com/articles/s41591-022-02001-z)
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.

 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Στο μεταξύ κάποιος μου είπε σήμερα ότι συνεχίζουν να επιβάλλουν στους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα (εγώ δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεπώς δεν το γνώριζα) ένα rapid την εβδομάδα, πηγαίνοντας το μέτρο απ' τον περασμένο Μάιο από παράταση σε παράταση (άσχετα με το ότι ελάχιστοι το τηρούν πλέον και προφανώς κανένας απ' το κράτος δεν ασχολείται πια με το να επιβάλλει πρόστιμα), απ' αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς τη «μπίζνα» (την οποία μάλλον θα σταματήσουν λίγο πριν τις εκλογές) που κάνει το κράτος σε βάρος αυτής της κατηγορίας μισθωτών!

Αυτό που με αφήνει προσωπικά κατάπληκτο πάντως είναι το πως είναι δυνατόν ΚΑΝΕΙΣ να μην έχει κινηθεί δικαστικά γι' αυτό το ζήτημα...ούτε ένας μη κρατικοδίαιτος σύλλογος εργαζόμενων δεν υπάρχει πια σ' αυτό το μπουρδέλο;
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Πώς γίνεται κάποιος επαγγελματίας υγείας να μην επιλεγει να κανει το εμβολιο;
Και τι δείχνει αυτο;
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,030 μηνύματα.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.

brizoulis

Δραστήριο μέλος

Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 403 μηνύματα.
Όπως το περιμέναμε…
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
ειναι σα να λες εισαι παππας αθεος απο επιλογη
πώς ο κοσμος μετα να σε εμπιστευτει για αυτο που κανεις;



Δεν μπορώ να καταδικάσω τον αλλον επειδή δεν θέλει να κάνει ένα εμβολιο μη δοκιμασμένο.


Η πολιτική στοχοποίησης ατόμων που ήθελαν για δικούς τους λόγους να μην κάνουν το εμβολιο κατά κοβιντ ήταν ότι πιο φασιστικό και απολυταρχικό συνέβη τα τελευταία χρονια σε διεθνή επίπεδο .
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,864 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Δεν μπορώ να καταδικάσω τον αλλον επειδή δεν θέλει να κάνει ένα εμβολιο μη δοκιμασμένο.
Η πολιτική στοχοποίησης ατόμων που ήθελαν για δικούς τους λόγους να μην κάνουν το εμβολιο κατά κοβιντ ήταν ότι πιο φασιστικό και απολυταρχικό συνέβη τα τελευταία χρονια σε διεθνή επίπεδο .
Μη δοκιμασμένο?
Είναι ίσως το πιο χιλιοδοκιμασμενο εμβόλιο απο ολα
Δισεκατομμυρια δοσεις έχουν γίνει

Το να υπάρχει πλέον υγειονομικος που να αρνείται να το κανει και μάλιστα να αποτρέπει και ασθενείς του απο το να το κάνει ειναι εγκλημα, λόγω επαγγέλματος.

Δεν μπορει να είσαι επαγγελματίας υγείας, γιατρός, νοσηλευτης κλπ, να έχεις λάβει τις γνώσεις τη μορφωση πανω στις ασθένειες σε βιολογία σε εμβολια, στο πώς λειτουργεί το σώμα και να μου λες οχι δεν κάνω το εμβολιο ή ακόμα χειρότερα να αποτρέπουν ασθενείς απο το να το κάνουν και να προωθουν ματζούνια και αντιεμβολιαστικες απόψεις.

Ειναι εγκληματικό. Πηρανε εναν ορκο και καλα οταν αποφοίτησαν. Να έχουν τη δημόσια υγεία σε προτεραιότητα και να κοιτάνε το καλο των ασθενών.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,503 μηνύματα.
Μη δοκιμασμένο?
Είναι ίσως το πιο χιλιοδοκιμασμενο εμβόλιο απο ολα
Δισεκατομμυρια δοσεις έχουν γίνει

Το να υπάρχει πλέον υγειονομικος που να αρνείται να το κανει και μάλιστα να αποτρέπει και ασθενείς του απο το να το κάνει ειναι εγκλημα, λόγω επαγγέλματος.

Δεν μπορει να είσαι επαγγελματίας υγείας, γιατρός, νοσηλευτης κλπ, να έχεις λάβει τις γνώσεις τη μορφωση πανω στις ασθένειες σε βιολογία σε εμβολια, στο πώς λειτουργεί το σώμα και να μου λες οχι δεν κάνω το εμβολιο ή ακόμα χειρότερα να αποτρέπουν ασθενείς απο το να το κάνουν και να προωθουν ματζούνια και αντιεμβολιαστικες απόψεις.

Ειναι εγκληματικό. Πηρανε εναν ορκο και καλα οταν αποφοίτησαν. Να έχουν τη δημόσια υγεία σε προτεραιότητα και να κοιτάνε το καλο των ασθενών.


Μιλαμε για την αρχική περιοδο που τα εμβολια δεν ήταν πλήρως δοκιμασμένα και ρίχτηκαν αρον-αρον στην αγορά.


Αλλο το ν αρνεται κάποιος για δικούς του λόγους όπως ο παραπάνω πχ, και αλλο να κάνει ψεκασμένη προπαγανδα.


Όλοι όσοι δεν ήθελαν να κάνουν το εμβολιο ή ήταν επιφυλακτικοί δεν ήταν όλοι ψεκες θρήσκοι/πατριωτες/ αντιγκει και συνομοσιολογοι.
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,497 μηνύματα.
Μιλαμε για την αρχική περιοδο που τα εμβολια δεν ήταν πλήρως δοκιμασμένα και ρίχτηκαν αρον-αρον στην αγορά.


Αλλο το ν αρνεται κάποιος για δικούς του λόγους όπως ο παραπάνω πχ, και αλλο να κάνει ψεκασμένη προπαγανδα.


Όλοι όσοι δεν ήθελαν να κάνουν το εμβολιο ή ήταν επιφυλακτικοί δεν ήταν όλοι ψεκες θρήσκοι/πατριωτες/ αντιγκει και συνομοσιολογοι.
η ολη συζητηση ξεκινησε σημερα απο αυτο που ειπε ο Jack παραπανω οτι υπαρχουν ακομα και σημερα τετοιοι νοσοκομειακοι/νοσηλευτες/επαγγελματιες υγειας που αρνουνται να κανουν το εμβολιο σημερα εν ετει 2023

για αυτους μιλαω, οχι για την αρχη, στους σκεπτικιστες νοσηλευτες αρχες του 2021
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,434 μηνύματα.

Μη δοκιμασμένο?
Είναι ίσως το πιο χιλιοδοκιμασμενο εμβόλιο απο ολα
Δισεκατομμυρια δοσεις έχουν γίνει

Το να υπάρχει πλέον υγειονομικος που να αρνείται να το κανει και μάλιστα να αποτρέπει και ασθενείς του απο το να το κάνει ειναι εγκλημα, λόγω επαγγέλματος.

Δεν μπορει να είσαι επαγγελματίας υγείας, γιατρός, νοσηλευτης κλπ, να έχεις λάβει τις γνώσεις τη μορφωση πανω στις ασθένειες σε βιολογία σε εμβολια, στο πώς λειτουργεί το σώμα και να μου λες οχι δεν κάνω το εμβολιο ή ακόμα χειρότερα να αποτρέπουν ασθενείς απο το να το κάνουν και να προωθουν ματζούνια και αντιεμβολιαστικες απόψεις.

Ειναι εγκληματικό. Πηρανε εναν ορκο και καλα οταν αποφοίτησαν. Να έχουν τη δημόσια υγεία σε προτεραιότητα και να κοιτάνε το καλο των ασθενών.
Ετσι ειναι.
Ειναι σαν ο αλλος να ειναι γιατρος και να λεει στον ασθενη του, οτι δεν παει σε γιατρους οταν αρρωσταινει αλλα σε σαμανους.
Οποιος δεν εχει τα χτενια ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top