chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

07-11-23

14:31
θελω να ψαξω λιγο σε τι φαση βρισκονται, δεν τα παρακολουθω τα νεα τον τελευταιο χρονο.Ναι εννοείται. Εσύ;
Αν ειδα καλά, το περσινο διδυναμο δεν υφισταται, αλλά πλεον εχει αντικατασταθει με το επικαιροποιημενο μονοδύναμο XBB 1.5, το οποίο προστατεύει κυρίως από την παραλλαγή Omicron XBB 1.5
Οι υπόλοιπες παραλλαγές πλέον δε μας νοιάζουν, δεν επικρατουν; Από μυοκαρδίτιδα πλέον πόσο είναι το ρίσκο, όσο ήταν πολύ χαμηλό; Δεν έχει αλλάξει κάτι έτσι; Ούτε από άλλες παρενέργειες
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

11-11-23

17:07

Κορονοϊός: Αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι, 57 νεκροί - «Καλπάζει» η μετάλλαξη Pirola - Dnews
Στους 57 από 63 μειώθηκαν οι θάνατοι από τον κορονοϊό στη όπως ο ΕΟΔΥ ενώ αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-11-23

18:31
Η μετάλλαξη πιρολα είναι πιο ελαφριά;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.731 μηνύματα.

12-11-23

12:58
Η μετάλλαξη πιρολα είναι πιο ελαφριά;

Covid-19: Ποια συμπτώματα εμφανίζονται πρώτα; | in.gr
Τα συμπτώματα της covid-19 μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με παράγοντες όπως η παραλλαγή που έχετε κολλήσει ή το επίπεδο εμβολιασμού...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

12-11-23

13:17
Εγώ είχα από ανεπαίσθητα έως ελάχιστα συμπτώματα. Μάλλον με βοήθησε ο εμβολιασμός. Τώρα πότε μπορώ να ξαναεμβολιαστω; Μετά από δίμηνο;![]()
Covid-19: Ποια συμπτώματα εμφανίζονται πρώτα; | in.gr
Τα συμπτώματα της covid-19 μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με παράγοντες όπως η παραλλαγή που έχετε κολλήσει ή το επίπεδο εμβολιασμού...www.in.gr
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

12-11-23

14:38
δε το έχω παρακολουθήσειΕγώ είχα από ανεπαίσθητα έως ελάχιστα συμπτώματα. Μάλλον με βοήθησε ο εμβολιασμός. Τώρα πότε μπορώ να ξαναεμβολιαστω; Μετά από δίμηνο;
phleidhs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Πηλείδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.

12-11-23

14:57
"Το ελάχιστο προτεινόμενο μεσοδιάστημα από προηγούμενο εμβολιασμό ή νόσηση για τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο μονοδύναμο εμβόλιο για τη χρονική περίοδο 2023-2024, είναι τουλάχιστον 3 μήνες."
Από https://www.moh.gov.gr/articles/min...o-monodynamo-epikairopoihmeno-embolio-xbb-1-5
Δεν ξέρω πόσο σε αφορά αλλά εγώ θυμάμαι πως όταν έκανα το εμβόλιο πέρασε ένα τρίμηνο (θεωρητικά) για την επόμενη δόση
Από https://www.moh.gov.gr/articles/min...o-monodynamo-epikairopoihmeno-embolio-xbb-1-5
Δεν ξέρω πόσο σε αφορά αλλά εγώ θυμάμαι πως όταν έκανα το εμβόλιο πέρασε ένα τρίμηνο (θεωρητικά) για την επόμενη δόση
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

19-11-23

09:30

Σε έξαρση ο κορονοϊός στην Ιταλία, 192 νεκροί την τελευταία εβδομάδα - Dnews
Αύξηση παρουσίασαν τα περιστατικά κορoνοϊού στην Ιταλία την τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της χώρας, τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφηκαν 34.314, κρούσματα, κάτι που σημαίνει ότι, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, σημειώθηκε αύξηση 26%.Ο...
juste un instant
Επιφανές μέλος

19-11-23

09:41
Κάτι κάνουν οι Ιταλοί και την παταν πρώτοι αυτοί... Μήπως είναι περίοδος πολλών εκθέσεων σε κλειστούς χώρους στην Ιταλία;![]()
Σε έξαρση ο κορονοϊός στην Ιταλία, 192 νεκροί την τελευταία εβδομάδα - Dnews
Αύξηση παρουσίασαν τα περιστατικά κορoνοϊού στην Ιταλία την τελευταία εβδομάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της χώρας, τις τελευταίες επτά ημέρες καταγράφηκαν 34.314, κρούσματα, κάτι που σημαίνει ότι, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, σημειώθηκε αύξηση 26%.Ο...www.dnews.gr
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

19-11-23

09:43
πολύ πιθανό να γίνονται πολλές τουριστικές εκθέσεις, που ευνοούν τη διασπορά.Κάτι κάνουν οι Ιταλοί και την παταν πρώτοι αυτοί... Μήπως είναι περίοδος πολλών εκθέσεων σε κλειστούς χώρους στην Ιταλία;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κορονοϊός: 50 θάνατοι - 800 νοσηλείες σε μια εβδομάδα
Τι έδειξε η πρόσφατη έκθεση του ΕΟΔΥ
juste un instant
Επιφανές μέλος

23-11-23

15:52
Πάλι η Κίνα;
www.iefimerida.gr

Απίστευτες εικόνες από την Κίνα: Πλημμύρισαν με άρρωστα παιδιά τα νοσοκομεία, σαρώνει μυστηριώδης πνευμονία - iefimerida.gr
Φόβους για νέα επιδημία στην Κίνα πυροδοτεί η δραματική τις τελευταίες εβδομάδες αύξηση των κρουσμάτων γρίπης, πνευμονίας και Covid σε παιδιά, σε βαθμό που «γονατίζουν» τα νοσοκομεία.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.112 μηνύματα.

28-11-23

00:35
High risk of autoimmune diseases after COVID-19 - Nature Reviews Rheumatology
The full picture of post-COVID-19 autoimmune diseases and their prevalence is lacking despite numerous case reports and small series. Two studies that use large cohorts now highlight that SARS-CoV-2 infection is linked to a substantially increased risk of developing a diverse spectrum of...

28-11-23

09:56
Έκανα το εμβόλιο, κανένα σύμπτωμα απολύτως (οι πρώτες δύο δόσεις, ειδικά η δεύτερη, με είχαν ρίξει κάτω), μόνο το χέρι πονούσε λίγες μέρες σαν το κοπάνησα στον τοίχο ξέρω γω και αυτό ήταν. Κάνει τίποτα το εμβόλιο ή τζάμπα τα κάνουμε; Πάντως στο ΙΚΑ, αν και πήγα απόγευμα και θεωρούσα οτι θα είμαι μόνη μου, είχε αρκετό κόσμο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

28-11-23

09:57
Εκεί κι αν δεν είναι καθόλου παράλογο...Πάλι η Κίνα;
![]()
Απίστευτες εικόνες από την Κίνα: Πλημμύρισαν με άρρωστα παιδιά τα νοσοκομεία, σαρώνει μυστηριώδης πνευμονία - iefimerida.gr
Φόβους για νέα επιδημία στην Κίνα πυροδοτεί η δραματική τις τελευταίες εβδομάδες αύξηση των κρουσμάτων γρίπης, πνευμονίας και Covid σε παιδιά, σε βαθμό που «γονατίζουν» τα νοσοκομεία.www.iefimerida.gr
Εύχομαι να μην ξανά χρειαστεί η καραντίνα.
Έκανα υποχρεωτικά και τις 3 δόσεις του εμβολίου λόγω δουλειάς. Κόλλησα πέρσι το φθινόπωρο πρώτη και τελευταία μέχρι σήμερα φορά, με τα συμπτώματα που έχω πάντα ούτως ή άλλως όταν κολλήσω ίωση. Βήχας, κόπωση, μπούκωμα.Έκανα το εμβόλιο, κανένα σύμπτωμα απολύτως (οι πρώτες δύο δόσεις, ειδικά η δεύτερη, με είχαν ρίξει κάτω), μόνο το χέρι πονούσε λίγες μέρες σαν το κοπάνησα στον τοίχο ξέρω γω και αυτό ήταν. Κάνει τίποτα το εμβόλιο ή τζάμπα τα κάνουμε; Πάντως στο ΙΚΑ, αν και πήγα απόγευμα και θεωρούσα οτι θα είμαι μόνη μου, είχε αρκετό κόσμο.
Το εμβόλιο δεν σε αποτρέπει από το να κολλήσεις πάντα, αλλά σε βοηθάει σίγουρα από το να το περάσεις πιο ελαφριά.
Εννοείται θέλει προσοχή, πλύσιμο χεριών και καθάρισμα προσωπικών αντικειμένων όταν βγεις έξω. (Ειδικα άμα μπεις στα ΜΜΜ

Εγώ τα χέρια μου και το κινητό μου τα καθάριζα πάντοτε. Που έχουν την μεγαλύτερη εστία μικροβίων.

Τώρα που δεν είναι υποχρεωτικό, δεν θα μπω στη διαδικασία να το κάνω ακόμα πάντως, μιας και έχει περάσει ο ιός από τον οργανισμό μου.
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-11-23

10:05
Εγώ θα το κάνω αλλά σε τρεις περίπου μήνες μετά την νόσηση.Εκεί κι αν δεν είναι καθόλου παράλογο...
Εύχομαι να μην ξανά χρειαστεί η καραντίνα.
Έκανα υποχρεωτικά και τις 3 δόσεις του εμβολίου λόγω δουλειάς. Κόλλησα πέρσι το φθινόπωρο πρώτη και τελευταία μέχρι σήμερα φορά, με τα συμπτώματα που έχω πάντα ούτως ή άλλως όταν κολλήσω ίωση. Βήχας, κόπωση, μπούκωμα.
Το εμβόλιο δεν σε αποτρέπει από το να κολλήσεις πάντα, αλλά σε βοηθάει σίγουρα από το να το περάσεις πιο ελαφριά.
Εννοείται θέλει προσοχή, πλύσιμο χεριών και καθάρισμα προσωπικών αντικειμένων όταν βγεις έξω. (Ειδικα άμα μπεις στα ΜΜΜ)
Εγώ τα χέρια μου και το κινητό μου τα καθάριζα πάντοτε. Που έχουν την μεγαλύτερη εστία μικροβίων.
Τώρα που δεν είναι υποχρεωτικό, δεν θα μπω στη διαδικασία να το κάνω ακόμα πάντως, μιας και έχει περάσει ο ιός από τον οργανισμό μου.
Οι γονείς μου το έχουν κάνει έξι φορές.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.135 μηνύματα.

28-11-23

10:06
Αν έχεις νοσησει μπορείς να το κάνεις άνετα και μετά από ένα εξάμηνο πάντως, να ξέρεις.Εγώ θα το κάνω αλλά σε τρεις περίπου μήνες μετά την νόσηση.

Καλύτερα να κάνεις το εμβόλιο της γρίπης
juste un instant
Επιφανές μέλος

28-11-23

11:02
Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να το κάνω μετά από δύο μήνες από την νόσηση. Της γρίπης το έκανα πριν από λίγο.Αν έχεις νοσησει μπορείς να το κάνεις άνετα και μετά από ένα εξάμηνο πάντως, να ξέρεις.
Καλύτερα να κάνεις το εμβόλιο της γρίπης
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

30-11-23

20:09

Κορωνοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων, 45 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα | LiFO
Ένας θάνατος από γρίπη

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

07-12-23

13:03

Κορονοϊός: Σημάδια υποχώρησης δείχνει το σύνδρομο long covid στις ΗΠΑ - Πού οφείλεται
Πτωτικές τάσεις φαίνεται να εμφανίζει στις ΗΠΑ το σύνδρομο long covid που αφήνει πίσω του ο κορονοϊός. Παρότι οι μελέτες δείχνουν ότι τα ποσοστά μπορεί να

ΗΠΑ: Το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά ένα χρόνο καθώς ο κορονοϊός υποχωρεί
Περίπου έναν χρόνο φαίνεται πως «κέρδισαν» τα μωρά που γεννήθηκαν το 2022 στις ΗΠΑ, καθώς το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε συγκριτικά με όσα γεννήθηκαν ένα

juste un instant
Επιφανές μέλος

07-12-23

13:50
Που χάθηκαν οι ψεκες;![]()
ΗΠΑ: Το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε κατά ένα χρόνο καθώς ο κορονοϊός υποχωρεί
Περίπου έναν χρόνο φαίνεται πως «κέρδισαν» τα μωρά που γεννήθηκαν το 2022 στις ΗΠΑ, καθώς το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε συγκριτικά με όσα γεννήθηκαν έναwww.newsit.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 626 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Hased Babis
- back2967
- gademis
- American Economist
- giorgos5002
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- teacher_40
- Libertus
- taketrance
- fourkaki
- giannhs2001
- User2350
- AggelikiGr
- Αντικειμενικός
- Jack of Spades
- bibliofagos
- ghоul
- Μήτσος10
- Joji
- synthnightingale
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- despoina13
- fockos
- Kate1914
- Memetchi
- Εριφύλη
- sixsixtysix
- Μαυρίκιος
- Γατέχων
- iew
- rafaela11
- J.Cameron
- AN.PA
- Maraki_lar_1980
- dmav
- Fernando_A
- phleidhs
- Antonia Alexandra
- chris91
- camil
- afantos
- marww
- jj!
- Ριουλα
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- Alessandra Eliza
- epote
- Δροσουλίτης
- Jim175
- MarcoReus
- Shadowban
- Στεφανος56
- Ilma
- GeorgePap2003
- Helen06
- Τodoroki
- PinkButterfly
- Maraki4you
- bigthor
- Ness
- Abiogenesis
- tsiobieman
- kalhkardia
- arko
- lepipini
- Metalhead_4_life
- Galini66
- Helen93
- Roulaki
- spring day
- ΘανάσοςG4
- vasilikileo1988
- Κλημεντίνη
- qwertyuiop
- ggl
- Εχέμυθη
- giorgos78
- ΛΑΡΑ7427
- Sevasti
- Meow
- Johnny15
- Ωρορα
- fretoe
- ΕυηΞ
- xristarac
- Citylights
- Ariana2018
- Γιάνννης Δ.
- Nina-nana
- Gpl37
- dimitra38
- Stres
- Αναστασία197
- Sosstoss
- louminis
- Freddys
- parrot/παπαγάλος
- Athens2002
- Kassiopi
- Natalia143
- oups
- alexd99
- Ryuzaki
- ag97
- epan
- Cookie_Monster
- nicks1999
- bruh_234
- Lia 2006
- ]ifrit[
- JasonPap
- Giii
- don't touch
- Unseen skygge
- eukleidhs1821
- ougka pougka
- Dreamer_SW
- Nikoleta93
- Mt73
- m.kannavia3
- Stefania Geo
- hirasawayui
- Αρίκος
- vaspan
- Idontknoww
- johnietraf
- panamixagr97
- makis999
- 1011
- Jimmy20
- korlef
- Asterias21
- Selfcare
- Venom17
- Ismhnhpapa
- Therapeftis
- μανολης_
- l0garithm
- Alexandra Chatzin
- George9989
- L0st
- Appolon
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- prinCess.
- chris2799
- ioannam
- SweetGirl
- dragonmind
- Agisilaos
- Αλκης Κ.
- Nickx
- ana.roi
- Mapas26
- sofoula2430
- litsa2
- king_sotirios
- Stelios725
- CiNeFiL
- Viedo
- Lucifers
- VasoGrimes
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Γέννηση20
- magdalicious
- tuaculpa:)
- Jocaste
- Γιώργος Ζ
- ΜαρίαΖΤ
- SonGokuUI
- Johnman97
- snowy
- desp1naa
- Theodora03
- aggelosst9
- Andreas542
- sayer
- menual
- GiorgosAsi
- Thundergirl
- Panos_02
- New member
- physicscrazy
- Μαρια30
- Ria99
- PanMoonlight
- What
- Douleutikos
- WhaleOilBeefHooked
- Γατόπαρδος.
- jims
- Machiavelian
- AK-92
- A propos
- kanenas
- T C
- constansn
- xrisamikol
- Φωτεινη Τζα.
- 0rafa0
- nicole1982
- sunsetpp
- edweimaste
- skot
- dimitrisfmf
- JimRav
- οθεσσαλονικιος
- πεταλουδα001
- Tsixris
- Thanasis7
- ιμοτζι
- Nefeli_
- 2Pac
- azula
- Slytherin
- Ροβερτα
- milianis
- tarantula
- Ace of Spades
- kostasidel
- gewrgia0298
- Kyc
- liaiscool
- p4n05
- Sense
- WhiteDrum
- Anna Glamorous
- Earthquake
- Le Champignon
- angelaras24
- romeo
- Chemwizard
- babycat
- jimis2001
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Nala
- pacheiko
- TonyMontanaEse
- AaronStone
- gwgw_5
- KGGS
- niknik2002
- Cortes
- Αρχηγος_β3
- igeorgeoikonomo
- orange crush
- anastasis06
- imkindalost
- Blackmyrto
- Glorious26
- Loozen
- Insertcoin
- Rapappas
- provata
- Eua5
- Cupid
- Έμμα
- Ada ada
- Satan Claus
- CoolCowboy
- Elef8eria_Ad
- leo41
- norbit
- Lvh
- Sugarillo
- Freya Goddes
- iminspain
- Javier7
- globglogabgalab
- kiyoshi
- Panagiotis849
- LivingInTheFuture
- Demlogic
- Scott
- Comformist
- Eikosiduos
- EndstationWien
- Tsepeto
- RexkomGr
- Samuel
- Ευθυμος
- giadespoiamilaei
- RudiCaconi
- gregory nub
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- IoanGreek
- το κοριτσι του μαη
- McManus
- ilektrakorovesi
- barkos
- Μιτοχονδριο
- malenaaa
- takefive
- Nikos 7
- Forgetit
- nickd
- Trolletarian
- φυσαλίς
- Mike1
- calliope
- riariaki_1990
- billie perrakis
- Mary Jane
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- don_vito
- Vindemiatrix
- meroliptiko gidi
- Giannis2307
- me lene
- GeorgiosMS
- Πέτρος Χουχούλης
- Πλάνης
- Awe
- Αναήλ
- GRland.info
- aye
- LeoDel
- Tzav
- konna
- Countdown
- pink_panther
- ManinaK
- Νηματολάγνος
- Liza19
- Dim1234
- Snoopy Doo
- kazlaris1
- Kostas98
- Fin4
- Toumpa
- soti_ko03
- uni77
- Pharmacist01
- Alexandros36k
- Αγάπη_Πλατωνική
- Griff
- Dr.
- Cpt.Philips
- Nikolas77
- ShadowS
- aytismos
- Denexeisidera
- Clio MTX
- elli russu
- gvarth
- Sokratis Mitropoulos
- Χαρουβιάν
- harry akritas
- SuperCandy
- David?
- Στωικος
- Galaxiarch
- kauphy
- Vold
- morpheas32
- Μάρκος Βασίλης
- kogba
- dimospap
- Angelo27
- kastoras
- εξ_άγγελος
- Φρεντος
- Hera167
- old man consequences
- Βλα
- Lydia6902
- anathimatikos
- Αnabell
- MarilynSt
- T20
- Stefanosxios
- Αλκίμαχος
- Konstantinos_m
- Rene2004
- αιμοσταγές_χαμστεράκι
- yellowdust
- whitelioness
- grtt
- Ν.Χ.
- Μί–Κά-Ἔλ
- konstantinab199
- xzc213
- Pipitsa
- JohnGreek
- Kostis-Palamas
- nucomer
- element skate
- dazed
- Spooky29
- katelogic
- Elena345
- books_dreams_phane
- panagiotis G
- orestis_kritikos
- the impossible
- efi25
- Μορτάκι
- mallllias
- betonieras
- Power-13
- thanasiscb95
- SkyBlu
- jucticeee
- Μπλακ Πητ
- angel of death
- Duela Dent
- panagiotis econ
- "άσχημο_όνειρο"
- tymvorixos
- Σοφία Γιαννιού
- Σπυρακος (^^)
- Trolling Stones
- Μαριλένα__
- Alma
- Hyper_
- Μαρια43
- GoddamnRight
- eleni236
- Yiorgosk
- I_love_life
- darklady80
- star01
- tiktaktik
- κοσμοναύτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.