ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η ToxicLips: #21 20-09-12 14:57 Τα all star τα βάζεις στο πλυντήριο και καθαρίζουν μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:55 Η Εριφύλη έγραψε: #22 03-04-24 18:55 Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:59 Η amarelia έγραψε: #23 03-04-24 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #24 03-04-24 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:01 Η amarelia έγραψε: #25 03-04-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα all star τα βάζεις στο πλυντήριο και καθαρίζουν μια χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:55 Η Εριφύλη έγραψε: #22 03-04-24 18:55 Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:59 Η amarelia έγραψε: #23 03-04-24 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #24 03-04-24 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:01 Η amarelia έγραψε: #25 03-04-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 18:59 Η amarelia έγραψε: #23 03-04-24 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #24 03-04-24 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:01 Η amarelia έγραψε: #25 03-04-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:00 Η Εριφύλη έγραψε: #24 03-04-24 19:00 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:01 Η amarelia έγραψε: #25 03-04-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:01 Η amarelia έγραψε: #25 03-04-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€ Click για ανάπτυξη... Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση)
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:04 Η Εριφύλη έγραψε: #26 03-04-24 19:04 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση) Click για ανάπτυξη... Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 9.119 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 19:05 Η amarelia έγραψε: #27 03-04-24 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους. Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι.. Click για ανάπτυξη... Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 9.032 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #28 03-04-24 21:39 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις. Τι είναι αυτα;;;; Click για ανάπτυξη... Έχω πεθάνει
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 3 Απριλίου 2024 στις 21:52 Ο dum dum boy: #29 03-04-24 21:52 έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.948 μηνύματα. 4 Απριλίου 2024 στις 15:09 Η rafaela11: #30 04-04-24 15:09 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο. Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. Click για ανάπτυξη... Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο.
Piskantrila Εκκολαπτόμενο μέλος Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 18:04 Η Piskantrila: #31 05-11-25 18:04 Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα!
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.937 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2025 στις 23:30 Ο dum dum boy: #32 05-11-25 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Piskantrila: Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα! Click για ανάπτυξη... γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:21 Ο ultraviolence: #33 06-11-25 08:21 Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:24 Η glayki έγραψε: #34 06-11-25 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια. Click για ανάπτυξη... Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 08:56 Ο ultraviolence: #35 06-11-25 08:56 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο Click για ανάπτυξη... Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια!
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 09:19 Η adams33 έγραψε: #36 06-11-25 09:19 Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν ! Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2025 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ . Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα .... Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Νοεμβρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης. Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων. Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο .. Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια... Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν !
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:00 Ο ultraviolence: #37 06-11-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ; Click για ανάπτυξη... Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.603 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:03 Η glayki έγραψε: #38 06-11-25 11:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp michaela888 Angelikaaa Scandal Sosstoss charmander camil louminis Piskantrila bibliofagos touvlo giannhs2001 Kate1914 BatGuin rafaela11 Εριφύλη ChristosM89 Scarlet Fox Unboxholics fmarulezkd johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, Click για ανάπτυξη... Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσια
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.868 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 11:38 Η adams33 έγραψε: #39 06-11-25 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -. Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο. Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες )
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.981 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2025 στις 12:25 Ο ultraviolence: #40 06-11-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα.
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες .. Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες ) Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα.