ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα.
20-09-12
14:57
Τα all star τα βάζεις στο πλυντήριο και καθαρίζουν μια χαρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.182 μηνύματα.
03-04-24
18:55
Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι 

Τρώνε τώρα μπινελίκι ή δεν τρώνε;
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
03-04-24
18:59
Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.Παρήγγειλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ fila και από μέσα είναι έτσι
View attachment 131330
Τι είναι αυτα;;;;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.182 μηνύματα.
03-04-24
19:00
Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€Αυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.
Τι είναι αυτα;;;;
amarelia
Επιφανές μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα.
03-04-24
19:01
Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση)Δεν έχω ιδέα.. Προφανώς ήταν το εκθεσιακό, αλλά εγώ το πλήρωσα 100€
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
03-04-24
19:04
Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους.Αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς ξανά Θα τους στείλεις φωτογραφία και θα τους πείς για να μην σας εκθέσω με κριτικές θέλω νέα και 20% επιστροφή.(έκπτωση)
Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι..
amarelia
Επιφανές μέλος
03-04-24
19:05
Οχι εννοώ να τους εμπιστευτείς ξανά στο να τα πάρουν πίσω και να σου φέρουν νέα και οχι εκθεσιακά -20% έκπτωση.Σιγά μη ξανά πάρω.. είναι και αλυσίδα τρομάρα τους.
Πάλι καλά απ' έξω είναι καινούργια, μόνο αυτό έχει το ένα παπούτσι..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.739 μηνύματα.
03-04-24
21:39
Έχω πεθάνειΑυτά τα φορούσε ο ντιλιβεράς που στα φερε και τα αντάλλαξε με τα καινούρια να ξέρεις.
Τι είναι αυτα;;;;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.415 μηνύματα.
03-04-24
21:52
έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια. 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.559 μηνύματα.
04-04-24
15:09
Ισχύει, 120€ παπούτσια και από μπροστά μου άνοιξαν λίγο.. μέσα σε ούτε ένα χρονο.έχει πέσει πολύ η ποιότητα στα ρούχα. μπλούζες ξεβάφουν, παντελόνια σκίζονται, κάλτσες βγάζουν χνούδια.![]()
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα.
Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα!
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.415 μηνύματα.
Τα πλενουμε στον νιπτηρα με λιγο ρολ και μια παλια οδοντοβουρτσα. Ετσι, με τον ηπιο αυτο καθαρισμο διατηρουνται για πολλα χρόνια σχεδον αθικτα!
γιατί στο νιπτήρα που πλενόμαστε και όχι έξω στην αυλή, στο λάστιχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.530 μηνύματα.
Για τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.242 μηνύματα.
Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικοΓια τα παπούτσια έχω αγοράσει ένα μικρό φορητό πλυντήριο γιατί ψιλοσιχαίνομαι να τα βάλω στο κανονικό μας - πόσο μάλλον στον νιπτήρα που λέει η κυρία πιο πάνω. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και ειδικά τώρα που είμαι μέσα στη φύση και θα λερώνονται πιο εύκολα θα μου λύσει τα χέρια.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.530 μηνύματα.
Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης.Και σε κανονικό πλυντήριο να τα έβαζες, μετά βάζεις σε λειτουργία και σε υψηλή θερμοκρασία μόνο το πλυντήριο χωρίς ρούχα και απολυμαίνεται. Εγώ για λάσπες κλπ έχω μία παλια οδοντόβουρτσα και πλένω σολες στο μπαλκόνι με κάποιο απολυμαντικο
Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων.Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια!
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.700 μηνύματα.
Στο πλυντήριο ,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ .
Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα ....
Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση
Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα
Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο ..
Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια...
Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν !
Το μαλακτικό κιτρινίζει την λευκη σολα ....
Αθλητικά μονο στο πλυντήριο τουλάχιστον 1 φορα ανα δυο εβδομάδες και ειδικά αυτα που ειναι για άσκηση ...αλλιως κανεις παρέα με δυσοσμία μύκητες και μικρόβια που τα θρέφεις κάθε φορα που ιδρώνει το ποδι κατά την άσκηση

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ;Σίγουρα δεν μένει τίποτα μετά, αν το βάλεις στους 90 πχ. Αλλά είναι καθαρά θέμα ότι είμαι σιχασιάρης.Σκέφτομαι ότι εκεί έχω πετσέτες προσώπου, το μπουρνουζι μου, τα εσώρουχα μου κτλ και με πιάνει μια τρέλα ενώ έχω πατήσει πριν με τα παπούτσια όλη την μπιχλα των δρόμων.
Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα χρησιμοποιώ κι εγώ για να βγάζω κίτρινους λεκέδες σε ανοιχτόχρωμα παπούτσια!
Ενα περισσοτερο επειδη εισαι αυτο που λες ,ΟΛΑ στο πλυντήριο και μην στεναχωριέσαι πανω απο 60 βαθμους δεν μενει τίποτα
Τις λασπες τις αφήνεται να στεγνωσουν τις τιναζεται και δεν μενει τιποτα ...το πολυ πολυ με ενα υγρο μωρομαντηλο που εχει και οινοπνευμα και στο πλυντηριο ..
Αν καθομουν με οδοντοβουρτσα καθε φορα που ο γιος μου γυρνούσε απο την προπονηση με λασπομενο μέχρι και το εσώρουχο θα επρεπε να ειχα αφήσει τα χερακια μου στους νιπτήρες και στα μπαλκόνια...
Ειδικα τις καλτσες που καθονται και τις μουλιαζουν και τις τριβουν ... πλυντήριο 90 και με χλωρινη πλυντηρίου μαζι με λευκαντικο ...κατασπρες βγαινουν !
ultraviolence
Συντονιστής
Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -.Και τα πατακια του μπανιου πως τα πλένεις ή γενικά μικρα πατακια που εχουμε στο σπιτι ,πως τα καθαριζεις ;
Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.242 μηνύματα.
Χμμμ εγω ήξερα γυναίκα που κάθε φορά που πατουσε σκα..... Πετούσε τα παπουτσιαΓια να μην φανώ και εντελώς παλαβός,
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.700 μηνύματα.
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες ..Αυτά του μπάνιου χωράνε στο φορητό πλυντήριο που έχω οπότε και τα πλένω εκεί. Τα υπόλοιπα με τον ατμοκαθαριστή - εξαιρετικός -.
Για να μην φανώ και εντελώς παλαβός, δεν αγόρασα το φορητό πλυντήριο γι'αυτό τον σκοπό. Απλά σε προηγούμενο διαμέρισμα δεν είχα χώρο για κανονικό πλυντήριο οπότε το αγόρασα, μου'χει μεινει από τότε κι το αξιοποιώ με αυτό τον τρόπο.
Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες )

ultraviolence
Συντονιστής
Αυτό ισχύει αν παραμείνει υγρασία στο εκάστοτε ύφασμα. Ο δικός μου αφήνει πάρα πολλή λίγη οπότε δεν έχω θέμα. Ποτέ δεν είχα δηλαδή, θα το έβλεπα. Πάλι καλά δηλαδή..για τα λεφτά που έδωσα.Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλα ο ατμοκαθαριστης δεν απολυμάνει οσο θέλουμε να πιστεύουμε σε ύφασμα ...Ο ατμοκαθαριστης ειναι τέλειος για επιφάνειες ..
Ο ατμος η υγρασια σε ύφασμα βοηθάει στον πολλαπλασιασμο (μικρόβια -ακαρεα- μύκητες )![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool