Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Σαπούνι

Ενα που βρήκα στα hondos center :P, λαδερ το εκανα βρέχοντας το πινέλο για 10 λεπτά ενω εκανα μπάνιο, τινάζοντας το νερό και κάνοντας το γυρω γυρω για λίγο λιγότερο απο μισό λεπτό, μετά το πήγα σε ενα μικρό μπωλάκι και άρχισα να το χτυπάω και μεσα σε 2 λεπτά είχε γίνει έτοιμο

Μια μπλε πλαστική, δε θυμμαμαι ακριβως αλλα ήτανε σε μια πλαστικοποιημένη κίτρινη συσκευασία... Ήταν αρκετός ο τρόμος όμως , τα φοβαμαι αυτα :P
Ωραίος!

Δε θα παθεις τιποτα. Εμενα η πρώτη μου ήταν η Muhle R41 ή "Reaper" οπως την αποκαλούν οι ξένοι.

Και ειναι open comb, και θα γινει bloodbath, και μπλα μπλα μπλα και ξεκινηστε με πιο απλές, βρε αει απο κει αυτο θα κανω εγω λεω να καθομαι να ταιζω τις εταιρίες σα νιούμπης μεχρι να παω στο καλό. Θα πάω κατευθείαν στο καλό και θα μαθω επάνω του.

Ετσι το χω με όλα τα προιοντα. Ε δεν επαθα τιποτα με την R41.

Σιγα σιγα, με προσοχή, όχι πίεση, σωστα τη γωνία στο κράτημα και ολα θα πάνε καλά.

Δεν ειναι φαλτσέτα ή σαβέτα, που ενα λαθος να κανεις θα παρει ολο το μάγουλο γιατι δεν εχει guard. Τα DE έχουν guard (μπάρα).

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Έχει δοκιμάσει κανείς να ξυριστεί με μπάρα σαπουνιού? :hmm:
όχι τα ειδικά shaving soaps

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Έχει δοκιμάσει κανείς να ξυριστεί με μπάρα σαπουνιού? :hmm:
όχι τα ειδικά shaving soaps
Γινεται και με dove σαπουνι χεριων και με Παπουτσανη κιτρινο γλυκερινης ειδικα.

Εχω ακουσει και με σκετη πορτοκαλάδα να ξυρίζονται. Εγω το χω κανει και με σκετο παγωμενο νερό, οχι κατι για το οποιο θα γράψω γραμμα στη μάνα μου γι αυτό, αλλά εν ανάγκη γίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια