nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.325 μηνύματα.

11-09-24

22:46
Ρωτάω εδώ γιατι δε μπορώ να βρω το αντίστοιχο θρέντ για το ξύρισμα.
Αξίζει να αγοράσω το ξυράφι που βάζεις λεπίδα διπλης οψης;
Γενικότερα θέλω και ενα ξύλινο μπολάκι και αφρό ξυρίσματος σε τενεκέ με το βουρτσάκι. Ξερει καποιος απο που μπορώ να πάρω; Θενκςς
Γενικότερα θέλω και ενα ξύλινο μπολάκι και αφρό ξυρίσματος σε τενεκέ με το βουρτσάκι. Ξερει καποιος απο που μπορώ να πάρω; Θενκςς
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.

11-09-24

22:49
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.325 μηνύματα.

11-09-24

22:53
Θελω να αφησω αλλα δε φαινεται καθολου καλο ακομα..
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.

11-09-24

22:53
Θελω να αφησω αλλα δε φαινεται καθολου καλο ακομα..
πάρε μια ηλεκτρική μηχανή να τα τριμμάρεις. μην μπλέκεις με ξυράφια. ταλαίπα.
nearos
Επιφανές μέλος

11-09-24

22:56
γουσταρω το cleanshaven look.πάρε μια ηλεκτρική μηχανή να τα τριμμάρεις. μην μπλέκεις με ξυράφια. ταλαίπα.
Δε μου πολυαρεσει να τα τριμμάρω με ηλεκτρική μηχανή. Εχω ούτως η αλλως...
dum dum boy
Διάσημο μέλος

11-09-24

22:59
γουσταρω το cleanshaven look.
Δε μου πολυαρεσει να τα τριμμάρω με ηλεκτρική μηχανή. Εχω ούτως η αλλως...
καλώς.

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.472 μηνύματα.

12-09-24

09:54
Ε αμα παρεις μηχανη Τ παρε μια ασφαλειας οι απλες χωρις προστασια ξυριζουν πιο βαθια αλλα σε χαρακωνουν σιγουρα.Ρωτάω εδώ γιατι δε μπορώ να βρω το αντίστοιχο θρέντ για το ξύρισμα.
Μια gillette fusion ειναι πολυ καλη παντως και ακριβη ομως στα ανταλακτικα αλλα κρατα.
Πινελο ναι αλλα μετα θες και σαπουνι τριμα μες το κουπακι... πολλα μαζευονται..... Πινελο πανω σε σαπουνι dove μια χαρα ειναι και οχι κουπακι.
Ο αντρας πρεπει να ειναι λιτος απεριτος και γρηγορος.
Perfection in simplisity λενε οι αντρακλες οι εγγλεζοι.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.856 μηνύματα.

12-09-24

11:02
Συνημμένα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.450 μηνύματα.

12-09-24

11:06
Εχω φτιαξει ειδικο θέμα "Παραδοσιακό Ξύρισμα", ειδικα γι αυτό το θέμα. Οτι απορία, θα χαρω να βοηθησω. Και εννοειται πως αξίζει αλλά θέλει υπομονη και μετα θα βλεπεις άλλο πρόσωπο τελείως.Ρωτάω εδώ γιατι δε μπορώ να βρω το αντίστοιχο θρέντ για το ξύρισμα.

Παραδοσιακό ξύρισμα
Ειλικρινά όποιον ξανακούσω να λέει τη σαπουνάδα/αφρό του παραδοσιακού ξυρίσματος ξανά "μαρέγκα" θα του αδειάσω ένα σωληνάριο Proraso στα ρουθούνια. Μαρέγκα είναι ζάχαρη κι αυγό, το τρώμε, δεν το απλώνουμε στα μούσια ούτε μετά βάζουμε τη μάπα μας για ψήσιμο ή σε καμιά βιτρίνα ζαχαροπλαστείου...
nearos
Επιφανές μέλος

12-09-24

12:56
Σκεφτόμουν αν κάποιος έχει να προτείνει προϊόντα και μερικά τιπάκια.Ε αμα παρεις μηχανη Τ παρε μια ασφαλειας οι απλες χωρις προστασια ξυριζουν πιο βαθια αλλα σε χαρακωνουν σιγουρα.
Μια gillette fusion ειναι πολυ καλη παντως και ακριβη ομως στα ανταλακτικα αλλα κρατα.
Πινελο ναι αλλα μετα θες και σαπουνι τριμα μες το κουπακι... πολλα μαζευονται..... Πινελο πανω σε σαπουνι dove μια χαρα ειναι και οχι κουπακι.
Ο αντρας πρεπει να ειναι λιτος απεριτος και γρηγορος.
Perfection in simplisity λενε οι αντρακλες οι εγγλεζοι.
Χρησιμοποιώ που και πού ζιλέτ τα ξυραφάκια μιας χρήσης.
Μου αρέσει το σχετικά βίντατζ στυλ των πινέλων, σαπουνιων και ατσαλινων ξυραφιων ασφαλείας και πιστεύω οτι θα μου ηταν πιο αποδοτικο και αισθητικό αλλα και πιο διασκεδαστικό ..
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

12-09-24

17:56
Ρωτάω εδώ γιατι δε μπορώ να βρω το αντίστοιχο θρέντ για το ξύρισμα.
Εννοείται πως αξίζει πολύ περισσότερο απ' τις μηχανές με τις κεφαλές. Θα δεις διαφορά στο πρόσωπό σου (είναι ανάλογα και το δέρμα, βέβαια), στην τσέπη σου (τρομερή οικονομία) αλλά θα το διασκεδάζεις και ως διαδικασία αν γίνεις fan τού παραδοσιακού ξυρίσματος.
Στην ηλικία που είσαι και ως αρχάριος, μπορείς να ξεκινήσεις με μια "απλή" και οικονομική closed comb μηχανή, πχ την Lord L6 - αργότερα μπορείς ν' αναβαθμιστείς. Σε λεπίδες, θα σου πρότεινα να πάρεις διάφορες και να δεις ποια κάθεται καλύτερα στο πρόσωπό σου. Σαπούνια και κρέμες είναι πάνω κάτω το ίδιο, με τα σαπούνια να έχουν μια μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορείς, επίσης, να δοκιμάσεις κι από τα δύο. Υπάρχουν value for money σαπούνια, όπως και πιο ακριβές επιλογές. Μπορείς να ξεκινήσεις με το cella ως αρχάριος, που θα μπορέσεις να το χειριστείς εύκολα. Επίσης, πιστεύω πως δεν πρέπει να λείπει κι ένα αιμοστατικό, για τις περιπτώσεις ατυχήματος.
Για after shave, ας σε βοηθήσουν οι άρρενες του Στεκιού. Εκεί δεν έχω γνώσεις.

Υπάρχουν διάφορα καταστήματα που μπορείς να ρίξεις μια ματιά: Wellshaved, hairmaker, two barbers, kosmosman κτλ.
Για τη διαδικασία, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

00:45
Θα πάω να πάρω όταν αναρρώσω κανα σαπούνι ξυρίσματος και μια βούρτσα. Μακάρι να πάρω και κανενα safety razor.
Είχα σκεφτεί να πάρω και φαλτσέτα αλλα θα χτυπήσω καμιά καροτίδα και με τα αντιπηκτικά που παίρνω θα τρέχω
Είχα σκεφτεί να πάρω και φαλτσέτα αλλα θα χτυπήσω καμιά καροτίδα και με τα αντιπηκτικά που παίρνω θα τρέχω

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.450 μηνύματα.

25-09-24

00:59
Αμα τελειώσεις με τα αντιπηκτικά, σου δανείζω για μια βδομάδα την Vanta μου που ειναι ήπια σαβέτα να δοκιμάσεις. Όχι νωρίτερα.Θα πάω να πάρω όταν αναρρώσω κανα σαπούνι ξυρίσματος και μια βούρτσα. Μακάρι να πάρω και κανενα safety razor.
Είχα σκεφτεί να πάρω και φαλτσέτα αλλα θα χτυπήσω καμιά καροτίδα και με τα αντιπηκτικά που παίρνω θα τρέχω![]()
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

01:04
Δε τελειώνουν τα αντιπηκτικά ρε συ. Εφ' όρου ζωής είναι...Αμα τελειώσεις με τα αντιπηκτικά, σου δανείζω για μια βδομάδα την Vanta μου που ειναι ήπια σαβέτα να δοκιμάσεις. Όχι νωρίτερα.
κάποια στιγμή θα πάρω και φαλτσέτα κανονική αλλα εδώ ψιλοφοβάμαι να χρησιμοποιήσω ξυράφι ασφάλειας με διπλή λεπίδα.
Γενικά εχω ενα ψιλοκολληματάκι με το παραδοσιακό ξύρισμα και θα πάρω απο τον σκλαβενίτη (μεχρι να διευρυνω την γκαμα μου) βουρτσάκι και σαπούνι ξυρίσματος, και αμα το τάξει ο θεός και κανα safety razor.
Τα βαρέθηκα τα gilette μιας χρήσης.
Πάντως σήμερα ξύρισα μουσι 24 ημερών (οσο μπορούσα να βγάλω anyway) και ήτανε ΤΕΛΕΙΟ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-09-24

01:16
Συγγνώμη δεν ήξερα. Κρίμα.Δε τελειώνουν τα αντιπηκτικά ρε συ. Εφ' όρου ζωής είναι...
Ξεκινα με κανα ηπιο ξυράφι μην έχουμε δράματα κι άσε τις σαβέτες με τις λεπίδες, ειναι πιο επικινδυνες κι απο τις φαλτσέτες ακομα που τις στροπάρεις.κάποια στιγμή θα πάρω και φαλτσέτα κανονική αλλα εδώ ψιλοφοβάμαι να χρησιμοποιήσω ξυράφι ασφάλειας με διπλή λεπίδα.
Γενικά εχω ενα ψιλοκολληματάκι με το παραδοσιακό ξύρισμα και θα πάρω απο τον σκλαβενίτη (μεχρι να διευρυνω την γκαμα μου) βουρτσάκι και σαπούνι ξυρίσματος, και αμα το τάξει ο θεός και κανα safety razor.
Τα βαρέθηκα τα gilette μιας χρήσης.
Πάντως σήμερα ξύρισα μουσι 24 ημερών (οσο μπορούσα να βγάλω anyway) και ήτανε ΤΕΛΕΙΟ
Αμα δεν κάνεις μαλακία με το DE razor, δεν πεταγεται πίδακας αιμα μην αγχωνεσαι. Λογικά θα έχεις και άλουμ, αιμοστατικό για το σημειο αμα το κόψεις κατα λαθος.
nearos
Επιφανές μέλος

25-09-24

01:19
Εχεις να μου προτεινεις κανα ξυραφι και λεπιδες γενικα φια καποιον νεο στο σπορ?? Για να ξερω τι να παω να αγορασω. Αλουμ οχι.. δεν εχωΣυγγνώμη δεν ήξερα. Κρίμα.
Ξεκινα με κανα ηπιο ξυράφι μην έχουμε δράματα κι άσε τις σαβέτες με τις λεπίδες, ειναι πιο επικινδυνες κι απο τις φαλτσέτες ακομα που τις στροπάρεις.
Αμα δεν κάνεις μαλακία με το DE razor, δεν πεταγεται πίδακας αιμα μην αγχωνεσαι. Λογικά θα έχεις και άλουμ, αιμοστατικό για το σημειο αμα το κόψεις κατα λαθος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-09-24

01:28
Εχω αναλύσει εκτεταμένα τι και πως, στις παλιότερες σελίδες, αλλά να πεταξω εδω και μια ιδέα, για πρώτο ξυράφι Leaf twig (η και thorn για πιο επιθετικο) και λεπίδα πάρε μια ποικιλια και δοκιμασε οποια σου κατσει πιο καλά.Εχεις να μου προτεινεις κανα ξυραφι και λεπιδες γενικα φια καποιον νεο στο σπορ?? Για να ξερω τι να παω να αγορασω. Αλουμ οχι.. δεν εχω
Εχει πακετα ετοιμα ο κυρ γιωργος εδω στο μαγαζι αν και αυτα με την Merkur 34C που ειναι ηπια, θα ηταν οτι έπρεπε αλλα βλεπω ενα τωρα εχει εξαντληθει. Πάρε ιδέες ομως:
Πακέτα για αρχάριους - Wellshaved.gr
Πακέτα παραδοσιακού ξυρίσματος ιδανικά για τους αρχάριους στο παραδοσιακό ξύρισμα. Βρείτε δημοφιλή προϊόντα σε χαμηλή τιμή όπως το ξυραφάκι ασφαλείας Lord, και η λοσιόν…

teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

25-09-24

11:29
Eντάξει...μοιάζει...παρεδέξου το....Ειλικρινά όποιον ξανακούσω να λέει τη σαπουνάδα/αφρό του παραδοσιακού ξυρίσματος ξανά "μαρέγκα" θα του αδειάσω ένα σωληνάριο Proraso στα ρουθούνια.
Μαρέγκα είναι ζάχαρη κι αυγό, το τρώμε, δεν το απλώνουμε στα μούσια ούτε μετά βάζουμε τη μάπα μας για ψήσιμο ή σε καμιά βιτρίνα ζαχαροπλαστείου.
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑ.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

25-09-24

17:44
Α, αμισθί δεν παραδέχομαι τίποτα.Eντάξει...μοιάζει...παρεδέξου το....![]()
Αμα μου χαρίσεις ένα σαπουνάκι Stirling Bakers Street για τα γενέθλιά μου, φυσικά και να το παραδεχτώ. Εχει ζωικό λιπος και κάνει έναν αφρό όχι απλά σαν μαρέγκα, αλλά σαν απαλό παγωτό.
Και εδω ειναι το άλλο θέμα που -άθελά σου- με βοηθάς να θίξω για τους κυρίους και τας κυρίας μυηθέντες και μυηθείσες εις το άθλημα του ΠΞ:
Αυτη ειναι η διαφορά των Ευρωπαικών σαπουνιών, από τα Αμερικάνικα.
Τα αμερικάνικα ειναι όντως πιο μαρέγκα, πιο παχιά δεμένη ωραία βαριά λιπαρή κρέμα. Αγιος Βασίλης το πρόσωπο.
Τα ευρωπαικά είναι πιό ελαφριά αεράτα, είτε λόγω στροφής στον βιγκανισμό, είτε λόγω άλλης τεχνοτροπίας, πλην των ιταλικών Saponificio Varesino που παράγονται με την κλασσική μέθοδο -- για λεπτομέρειες πρέπει να το ξανακοιτάξω - και που έχουν μια απίστευτη κρεμώδη υφή.
Εγω ειμαι πολύ των ευρωπαικών, αλλά εχω αδυναμία στην αμερικάνικη Stirling. Ειναι αυτό που λέμε, 5 μερες τρως ελαφριά και το ΣΚ πλακώνεις τα λιπαρά βαριά μπέργκερ προβατίνας ή black angus.
nearos
Επιφανές μέλος

03-11-24

19:52
@Valder Φίλτατε. Έχεις καμία πρόταση για aftershave και σαπούνι ξυρίσματος;
Τα spray shaving cream είναι βαρετά και έχω ενα σωλήνα νιβέα και βρωμάει και θέλω να μοσχομυρίζει το προσωπούλι μου.
Τα spray shaving cream είναι βαρετά και έχω ενα σωλήνα νιβέα και βρωμάει και θέλω να μοσχομυρίζει το προσωπούλι μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gademis
- Advocatus diaboli
- J.Cameron
- giannhs2001
- taketrance
- nearos
- chester20080
- Memetchi
- Scandal
- teacher_40
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Μήτσος10
- Fernando_A
- George_dr
- A350
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- AggelikiGr
- kalhkardia
- rafaela11
- Wonderkid
- ghоul
- Unboxholics
- touvlo
- American Economist
- mixaelaaa
- phleidhs
- Luludaki
- fourkaki
- exotic xo
- qwertyuiop
- jj!
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- camil
- Stelios725
- Ariana2018
- charmander
- Μαυρίκιος
- fockos
- Cupid
- tsiobieman
- ag97
- DioOsm
- Αναστασία197
- Mt73
- 1011
- ggl
- Panos_02
- T C
- 2Pac
- Citylights
- elgatoprimo
- Jimmy20
- Ace of Spades
- igeorgeoikonomo
- Libertus
- Mhtrogoal
- louminis
- Athens2002
- Johnny15
- snowy
- Thundergirl
- iminspain
- Satan Claus
- Unseen skygge
- Viedo
- Αλκης Κ.
- orchidea
- globglogabgalab
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.