Vkey
Επιφανές μέλος

Τέσπα...ΚΑΛΟΓΡΙΑ for ever διαλέγεις και παίρνεις βασικά...Βασικότατο όμως εγώ είμαι μέσα στην μουσική

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Αν γουστάρεις μουσική μέχρι και όταν φτάσεις στην ναύπακτο τράβα καταμαράν.
Αν δεν το ξέρεις ίσως το βρω στην googlliada
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:το 3 το 3!!![]()
Το τρία με μια όμορφη κοπέλα!!!!

Μήπως το ξαναέγραψα αυτό ?

Κουε μου μην ανυσηχείς δικό σου είναι!

panathas
Νεοφερμένο μέλος

-Angel
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

Θα προτιμούσα η παραλία να έχει πολύ λίγο κόσμο και στα 100m ένα κιόσκι που να πουλά και κανά νεράκι. Μουσικές, νταπαντούπα, ποτάκια, παιδάκια πολλά, ρακέτες κλπ μου τη σπάνε... Ας είναι τουλάχιστον μακριά μου.

ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ;;;;

Αρχική Δημοσίευση από lost_in_space:Εγώ θέλω μια παραλία χωρίς κανέναν άνθρωπο, να τρέχω στην άμμο γυμνούλης και να πήγαινουν δεξιά-αριστερά τα γεννητικά όργανα σαν του κεντέρη![]()
[offtopic] Λωωωωλ! Μεγάλε! Καλά κάπως έτσι φανταζόμουν μικρότερη τον Αρχιμήδη όταν έκανε την ανακάλυψη για την άνωση! Βγήκε απ'την μπανιέρα και πηδούσε πάνω-κάτω με το μοχλό του (λωλ) να συμμετέχει στο γλέντι του χοροπηδηχτού, καθώς αυτός φώναζε χαρούμενα "Εύρηκα Εύρηκα".

[/offtopic]
Demelene
Διάσημο μέλος

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Αν δεις ένα group από γνωστούς άγνωστους του φόρουμ να τρέχει καταπάνω σου με πινακίδες και ρόπαλα μην ανησυχήσεις!!Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Mόνο εγώ διάλεξα μαγαζί με καρέκλες με 3 μέτρα από την θάλασσα; Χεχεχε Βασικά κι εγώ τόση απόσταση θέλω να κρατάω από την θάλασσα. Αγκαλίτσα με ένα βιβλίο και με το mp3-player.

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει η παραλία να έχει όσο γίνεται λιγότερο κόσμο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά δε μ'αρέσουν καθόλου οι οργανωμένες παραλίες και ειδικά όταν βάζουν τη μουσική στο τέρμα!
Μου αρέσει η παραλία να έχει όσο γίνεται λιγότερο κόσμο!!![]()
Μονολύθι ας πούμε ε?

Εγώ ξενερώνω με τα μπαρ στις παραλίες.. ειδικά με αυτά τα "και καλά", με το ντάπα ντούπα στο τέρμα, τον τυπά με το κολιέ και τη σαγιονάρα και το μακρύ λουλουδάτο μαγιώ!

Ουφ..
Υπάρχουν όμως ορισμένα που είναι πολύ διακριτικά εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, χωρίς υπερβολές και σίγουρα εξυπηρετούν.

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι και στο Μονολίθι να φανταστείς δε πάω εκεί με τη καντίνα που τα μεσημέρια είναι ο ένας πάνω στον άλλον και φοβάσαι να κολυμπήσεις γιατί θα πέσεις πάνω στον άλλονΜονολύθι ας πούμε ε?
Εγώ ξενερώνω με τα μπαρ στις παραλίες.. ειδικά με αυτά τα "και καλά", με το ντάπα ντούπα στο τέρμα, τον τυπά με το κολιέ και τη σαγιονάρα και το μακρύ λουλουδάτο μαγιώ!
Ουφ..
Υπάρχουν όμως ορισμένα που είναι πολύ διακριτικά εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον, χωρίς υπερβολές και σίγουρα εξυπηρετούν.![]()

Πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα μπαρ στις παραλίες αρκεί να έχουν τη μουσική σε λογική ένταση και να μην ενοχλεί αυτόύς που πάνε στη θάλασσα για να χαλαρώσουν και να κάνουν ησυχα ησυχα το μπανάκι τους!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην παραλία μου αρέσει να έχω πάνω απ' όλα την ησυχία μου...δλδ να μην με ενοχλέι κανείς την ώρα που κάθομαι και κάνω ηλιοθεραπία!!!
Μου αρέσει να έχω ένα παγωμένο ποτό δίπλα μου...άφνονο Baby Oil...μουσικούλα...και να μπαινω-βγαίνω στην θάλασσα όταν νιώσω ότι ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- johnsala
- mixaelaaa
- epote
- touvlo
- Kate1914
- taketrance
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- ggl
- Jim175
- giannhs2001
- Wonderkid
- Meow
- kalhkardia
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- charmander
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- Scandal
- Ωρορα
- camil
- marww
- American Economist
- Abiogenesis
- Ness
- Helen06
- fmarulezkd
- arko
- Δροσουλίτης
- chester20080
- Maria_Xagorari
- User2350
- nicks1999
- J.Cameron
- oups
- Memetchi
- Viedo
- Paragontas7000
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Satan Claus
- alexd99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.