*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Παραλία με το κοριτσάκι μου,με 40 βαθμούς,καμιά έννοια,μουσική,ρακέτες,και γρανίτα καρπούζι από το μαγαζί πιο πέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
new_day*
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

θέλω να λαγοκοιμάμαι μπρούμυτα και να σκάει το κύμα στα πόδια μου ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

perfect..ερημική παραλία με λεπτή άμμο...και να σκάει το κύμα τα πόδια μου
θέλω να λαγοκοιμάμαι μπρούμυτα και να σκάει το κύμα στα πόδια μου ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων![]()

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Ισως φταει που την παραλια την βλεπω απο μια αλλη οπτικη γωνια.Καθε φορα που παμε θαλασσα παντα κανουμε καγκουριες,βλακειες και οτι μας κατσει.Δεν μπορω καθολου κατι τυπους που πανε για να δειξουν το σωμα τους,για να δουν κανα γκομενακι η να καθονται με τις ωρες και να κανουν ηλιοθεραπεια η να διαβαζουν εφημεριδες κτλ.
Μπορει και αν ειναι οτι ειμαι σχετικα μικρος (φετος τελιωσα το σχολειο).Αλλα απο την αλλη βλεπω τους αδελφους μου (25 και 29 αντιστοιχα) να κανουν πιο πολλα καραγκιοζιλικια και απο μενα.Δεν ξερω αλλα μονο ετσι μπορω να συνδεσω το μπανιο.Ετσι εχω μαθει απο μικρος,παντα εστι καναμε.Οτιδηποτε αλλο το βρισκω βαρετο και βλακωδες
vassonoff
Δραστήριο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Mα αν δε έχει λίγη μουσική, λίγο κόσμο, λίγο χαβαλέ, κανένα τάβλι, ρακετες, μπιτς βολευ με άλλες παρέες, δεν λέει!
δεν πειράζει...
οι κοπελιές από πάνω, ξέρουν από καλοπέραση στην παραλία

έχουμε ανάγκη από ηρεμία, γιατί κάθε μέρα ακούμε...φωνές
Guest 515609
Επισκέπτης

Να κατι σαν και αυτο

https://img228.imageshack.us/img228/4575/dsc01486k.jpg
enrose
Δραστήριο μέλος

-Φίλες, κοκτειλ και ξέφρενο χορό!
-Ερημική με το αμόρε
-Ησυχη με βιβλιο και πολυ ηλιο
Αντε και καλες διακοπές!!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Παραλία με...
-Φίλες, κοκτειλ και ξέφρενο χορό!
-Ερημική με το αμόρε
-Ησυχη με βιβλιο και πολυ ηλιο
Αντε και καλες διακοπές!!
Από του χρόνου βέβαια, και με αυτή την πορεία της χώρας, μην ξεχάσεις
"Παραλία με... γενική είσοδο 30 ευρώ"
enrose
Δραστήριο μέλος

Από του χρόνου βέβαια, και με αυτή την πορεία της χώρας, μην ξεχάσεις
"Παραλία με... γενική είσοδο 30 ευρώ"
Ετσι όπως πάμε και λίγα λες!!
Απλά θα αφαιρέσω μερικές κατηγορίες και θα πηγαίνω μόνο στις καβάτζες που ξέρω!!
Καλή θεληση να υπάρχει!!

Iliaso
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Περσυ καργα ησυχια, αφυπνιση απο τις 7 το πρωι στην παραλία (εκεινη την ωρα ειναι ο πιο καλος ηλιος), πολυ ξεκουραση
Φετος both! Κατι ενδιαμεσο
Καθε φάση μου αλλαζει, αλλαζουν και οι επιλογες μου

Κοινό σε όλα, η καλή παρέα!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δε μου αρέσει κ α θ ό λ ο υ να είναι τίγκα στον κόσμο και τις φωνές. Πάω εκεί για χαλάρωση, όχι για να γυρίσω με πονοκέφαλο.
Με ηρεμεί απίστευτα να τη βλέπω έρημη.
Επίσης, δεν θέλω να με βλέπουν με μαγιό πολλά άτομα.

Κανείς δηλαδή, αλλά τέλος πάντων.

χαχα συμφωνω κ εγω μαζι σου!Eρημική πάντα.
Δε μου αρέσει κ α θ ό λ ο υ να είναι τίγκα στον κόσμο και τις φωνές. Πάω εκεί για χαλάρωση, όχι για να γυρίσω με πονοκέφαλο.
Με ηρεμεί απίστευτα να τη βλέπω έρημη.
Επίσης, δεν θέλω να με βλέπουν με μαγιό πολλά άτομα.![]()
Κανείς δηλαδή, αλλά τέλος πάντων.![]()

αλλα ενταξει καμια φορα ειναι ωραια να εχει κ κοσμο. τουλαχιστον αν εχει πολυ κοσμο χανεσαι στο πληθος και ουσιαστικα δεν σε βλεπουν με μαγιο... δηλαδη κ τα δυο αλλα περισσοτερο τεινω στο πρωτο...

Έχουν ήδη ξεκινήσει τέτοιες πρωτοβουλίες στη Βουλγαρία, το Ισραήλ και την Ουαλία, μακάρι να το δούμε και στην ΕΛλάδα, γιατί για μένα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από μία έρημη παραλία, χωρίς λάιβ μουσική, και ένα καλό βιβλίο αγκαλιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- johnsala
- mixaelaaa
- epote
- touvlo
- Kate1914
- taketrance
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- ggl
- Jim175
- giannhs2001
- Wonderkid
- Meow
- kalhkardia
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- charmander
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- Scandal
- Ωρορα
- camil
- marww
- American Economist
- Abiogenesis
- Ness
- Helen06
- fmarulezkd
- arko
- Δροσουλίτης
- chester20080
- Maria_Xagorari
- User2350
- nicks1999
- J.Cameron
- oups
- Memetchi
- Viedo
- Paragontas7000
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Satan Claus
- alexd99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.