Demelene
Διάσημο μέλος

Πως σας αρέσει να κάνετε μπάνιο ή να αράζετε στην παραλία!
Διευκρινίσεις!Στις πρώττες δύο επιλογές εννοείται ότι δεν υπάρχει η επιλογή για το διαφορετικό. Δηλαδή ή έιναι όλη παραλία μαγαζιά ή η παραλία είναι κολπίσκος άνοιγμα με μαγαζί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αν έχει και λίγα βράχια για εξερευνίσεις με την μάσκα η μπουκάλα είναι ότι καλύτερο!
Εμένα παίζουν τα νευρα μου να πρέπει να κάθομαι κάτω απο τον ήλιο, οπότε το να έχει και λίγο σκιά δεν με χαλάει.
Μεταξύ άμμου και βότσαλου θα διαλέξω ψιλό-βοτσαλάκι όχι οι βοτσαλάρες βέβαια που σε κάνουν να περπατάς σαν αναστενάρης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Εγώ είμαι με την άποψη "Μαγαζί για όσους θέλουν αλλά να έχω την επιλογή να αράξω πιο μακρυά χωρίς φασαρία ".
Ειλικρινά απορώ με παραλίες όπως ο σχοινιάς που δεν έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αν και το να ακουγεται μια μουσικουλα στο βαααθος δε με ενοχλει..Αυτο που πρεπει να απαγορευτει ειναι η πιτσιρικαρια που ουρλιαζει :p
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Demelene:ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ??? δεν πρόλαβα να ψηφίσω εγώ!

Demelene
Διάσημο μέλος

Είχαμε καθίσει στις ξαπλώστρες και μου λέει αυτός κάποια φάση ότι έλεος με την μουσική μπλα μπλα. Και του λέω ότι εσύ τουλάχιστον έχει την επιλογή σε αυτή την γαμάτη αμουδερή παραλία (όποιος ξέρει Καλογρια ξέρει τι λέω) να πας παραδίπλα και να μην σε ενοχλεί! Εμείς στην Αθήνα δεν υπάρχει αυτό!
kleftra
Διάσημο μέλος

Το καλύτερο βέβαια είναι μπάνιο καθημερινές σε ώρες που όλοι εργάζονται, είναι παράδεισος οι άδειες και καθαρές οργανωμένες παραλίες.
Τις άλλες μέρες και ώρες όσο πιο απόκοσμα γίνεται. Θέλω να κάνω μπάνιο με την ησυχία μου και να το απολαύσω χωρίς ενοχλητικές τσιρίδες, άσχετους που παίζουν ρακέτες και φωνές.Κι ας χρειαστεί να κατεβώ κατσάβραχα ή να αφήσω το αμάξι και να περπατήσω για να την βρω.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Αυτο που πρεπει να απαγορευτει ειναι η πιτσιρικαρια που ουρλιαζει :p
+1

erodia
Δραστήριο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:το νερό τέλειο και πεντακάθαρο γιατί δεν υπάρχουν 100.377.747.772.999 πόδια να σηκώνουν την άμμο του πιθμένα....και άλλα;;;;;![]()
Σε ποιά ακριβώς παραλία πηγένεις που μαζέυει 50 τρισεκάτομύρια κόσμο?

Demelene
Διάσημο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Σε ποιά ακριβώς παραλία πηγένεις που μαζέυει 50 τρισεκάτομύρια κόσμο?![]()

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Τόσα πολλά ήταν τα πόδια που έγραψα;;;;...
![]()
E κάτι λίγα, γύρω στα 100 τρις πόδια έγραψες, που και μόνο σαρανταποδαρούσες να πηγένουν πάλι το νούμερο είναι αστρονομικό.

Απο επαγγελματικό ενδιαφέρον ρώτησα να πάω να ανοίξω καντίνα!

erodia
Δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

τον Ειρηνικό λέει το εροδιά...όλα τα παράλια

Εγώ: παραλία με βοτσαλάκι, μικρό, μεσαίο, μεγάλο, δε με πειράζει...Αν είναι παραλία με βράχια ακόμα καλύτερα. Πεταλίδα is my middle name.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:Εγώ: παραλία με βοτσαλάκι, μικρό, μεσαίο, μεγάλο, δε με πειράζει...Αν είναι παραλία με βράχια ακόμα καλύτερα. Πεταλίδα is my middle name.
Ναι μια χαρά ειναι ο βράχος σηκώνεσαι και σου έχει γίνει ο κ@λος σαν κεφαλοτύρι άσε που δεν μπορείς να ισσοροπήσεις τίποτα πουθενα, και όταν μετά απο πάρα πολύ ώρα καταφέρεις να βάλεις τον φραπέ στην μοναδική θέση που μοιάζει να στέκεται όρθιος, τον παρακολουθείς με χαρά να λούζει τα καβουράκια με το πρώτο αεράκι
dooo
Διακεκριμένο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

επίσης συμφωνώ πάραυτα να απαγορευτούν τα πιτσιρίκια που αλαλάζουν-τρεχουν-σε λουζουν με αμμο-ενίοτε και με νερο απο τα κουβαδάκια τους-τσιριζουν διπλα στο κεφαλι σου καθώς επίσης και οι γονεις αυτών που αναφωνουν ολο χαρα "κοιτα το χρυσουλι μου τι γλυκο που ειναι" αντι να το βαλουν στη θεση τους να ησυχασει και η παραλια...

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από evouli:ψηφίζω το τγία..
επίσης συμφωνώ πάραυτα να απαγορευτούν τα πιτσιρίκια που αλαλάζουν-τρεχουν-σε λουζουν με αμμο-ενίοτε και με νερο απο τα κουβαδάκια τους-τσιριζουν διπλα στο κεφαλι σου καθώς επίσης και οι γονεις αυτών που αναφωνουν ολο χαρα "κοιτα το χρυσουλι μου τι γλυκο που ειναι" αντι να το βαλουν στη θεση τους να ησυχασει και η παραλια...![]()
Αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγω τις παραλίες με ρηχά νερά και άμμο......
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- johnsala
- mixaelaaa
- epote
- touvlo
- Kate1914
- taketrance
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- ggl
- Jim175
- giannhs2001
- Wonderkid
- Meow
- kalhkardia
- Sosstoss
- iiTzArismaltor_
- charmander
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Τodoroki
- Scandal
- Ωρορα
- camil
- marww
- American Economist
- Abiogenesis
- Ness
- Helen06
- fmarulezkd
- arko
- Δροσουλίτης
- chester20080
- Maria_Xagorari
- User2350
- nicks1999
- J.Cameron
- oups
- Memetchi
- Viedo
- Paragontas7000
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Satan Claus
- alexd99
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.