giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ τις πειράζω συνέχεια και αντιδρούν κάθε μια με τον τρόπο της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Δραστήριο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nana:"Πειρασμοί";;;;;![]()
πές το όπως θές, πειράγματα, όπως θές έβαλα ότι μοιυ ήρθε?
Βέβαιαι το θέμα αφορά τους άντρες κυρίως , εκτός και εαν πειράζεται και εσείς τους άντρες

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγωψ παλι αν πειραξω γυναικα στο δρομο το πολυ πολυ να με βρισει
ναι εε , και δε σαρέσει αυτό?

ladycat
Δραστήριο μέλος

Καμακοπειραγμα ή να περπαταω με μια φιλη ή την κοπελα μου και να την πειραζω για να γελαμε;
Και στις δυο περιπτωσεις παντως οχι.

Αν μιλαμε για το καμακο-πειραγμα δεν το κανω γιατι δεν μου αρεσει καθολου να γινεται υπο τετοιες συνθηκες (sorry αλλα προσωπικα ετσι οπως το κατλαβαινω το "πειραζω στο δρομο" το θεωρω καγκουρικο.) και οσν αφορα το περπαταω με μια κοπελα και να την πειραζω, σιγουρα οχι μιας και το να βλεπεις εναν μαντραχαλο 25αρη να πειραζει την φιλη τοιυ και να χασκογελανε μεσ τη μεση του δρομου ειναι καπως ακυρο....Το εκανα στα 15 μου 16...

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλήθεια ποιο από τα δύο είδη πειραγμάτων, που αναφέρει ο Μάριος, εννοείς;
Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εγωψ παλι αν πειραξω γυναικα στο δρομο το πολυ πολυ να με βρισει
Με ποιό τρόπο πειράζεις γυναίκες στο δρόμο;;;

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά δεν πειράζω ούτε άντρες, ούτε γυναίκες αν και αν δω κάποιον που θα μου αρέσει συνήθως κουνάω το κεφάλι σαν να λέω εγκρίνεσαι, very nice κτλ..μου βγαίνει αυθόρμητα, can't help it..
Και την ωραία γυναίκα θα τη θαυμάσω και αν είμαι με παρέα θα κάνω κάποιο σχόλιο του τύπου '' ωραία κοπέλα'' αλλά φυσικά δεν κάνω καμία απολύτως κίνηση γιατί δεν υπάρχει και κανένας λόγος..

Τώρα όταν με πειράζουν στο δρόμο δεν αντιδρώ καθόλου συνήθως και δεν δίνω καμία σημασία εκτός αν το σχόλιο είναι αισχρό και τα πάρω που όμως και πάλι δε θα πω κάτι αλλά θα δείξω ότι σπάστηκα. Πρόσφατα ένας τύπος γυρνάει και μου λέει '' να σε βάλω κάτω μωρό μου να σου πετάξω τα μάτια έξω''..οκ τι σκ**α να ασχοληθείς με κάτι τέτοιους?
Μία φορά μόνο γέλασα πολύ γιατί ήταν πραγματικά πολύ έξυπνο το πείραγμα αλλά δε σας το λέω θα με περάσετε για ψωνάρα..

ladycat
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nana:Με ποιό τρόπο πειράζεις γυναίκες στο δρόμο;;;![]()
χαχα το μονο απλο πραγμα τισ σφυραω της λεω κανενα α ρε μανα μου τι κεφια εχεισ σημερα κ τετοια
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:χαχα το μονο απλο πραγμα τισ σφυραω της λεω κανενα α ρε μανα μου τι κεφια εχεισ σημερα κ τετοια

ladycat
Δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:οχι βρε παιδια αν της πειραζα τι θα ελεγα οχι οτι τωρα το κανω αυτο!!!!!!!!!!!! μονο αγορακια πειραζω
Είπα και γω!!!!!

(όχι ότι είναι κακό, αλλά δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο και απόρησα)
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

και με αυτο το 555 μυνημα μου σας καληνυχτιζω
kleftra
Διάσημο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Tι εννοεις πειραγμα;
Καμακοπειραγμα ή να περπαταω με μια φιλη ή την κοπελα μου και να την πειραζω για να γελαμε;
Και στις δυο περιπτωσεις παντως οχι.![]()
Αν μιλαμε για το καμακο-πειραγμα δεν το κανω γιατι δεν μου αρεσει καθολου να γινεται υπο τετοιες συνθηκες (sorry αλλα προσωπικα ετσι οπως το κατλαβαινω το "πειραζω στο δρομο" το θεωρω καγκουρικο.) και οσν αφορα το περπαταω με μια κοπελα και να την πειραζω, σιγουρα οχι μιας και το να βλεπεις εναν μαντραχαλο 25αρη να πειραζει την φιλη τοιυ και να χασκογελανε μεσ τη μεση του δρομου ειναι καπως ακυρο....Το εκανα στα 15 μου 16...![]()
μόνο καγκούρικο δεν έιναι

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

εμένα προσωπικά αν με πειράζουν στον δρόμο ή άλλες κοπέλες τις περισσότερες φορές θα πέσει πολύ στα ματια μου και θα μου φανεί γλοιωδες όταν βλέπω μερικούς να κάνουν λες και δεν εχουν ξαναδει γυναίκα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.