RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:29 Ο RENEGADE έγραψε: #41 04-05-07 18:29 φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:29 Ο deadhead_pirate: #42 04-05-07 18:29 Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η chica_loca: #43 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... .........ΔΙαγραφη πλς καπου χαθηκα στο θεμα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιανουαρίου 2012 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η mania έγραψε: #44 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... Ανάλωγα άν μου κικλώφοεί μόνη με ένα μίνι νάαααα και χασκογελάει λές και είναι θεά δεν θα πιάσει άλλα όταν χαμογελάς καθαρά απο ευγένια ο άλλος το καταλαβένει και σταματάει, παίζει ρόλο η κοπέλα και το άν φωράει βέρα γιατί βλέπω ότι πολλές δεν τις φοράνε είναι αλεργηκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Ο deadhead_pirate: #45 04-05-07 18:35 Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:29 Ο deadhead_pirate: #42 04-05-07 18:29 Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η chica_loca: #43 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... .........ΔΙαγραφη πλς καπου χαθηκα στο θεμα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιανουαρίου 2012 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η mania έγραψε: #44 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... Ανάλωγα άν μου κικλώφοεί μόνη με ένα μίνι νάαααα και χασκογελάει λές και είναι θεά δεν θα πιάσει άλλα όταν χαμογελάς καθαρά απο ευγένια ο άλλος το καταλαβένει και σταματάει, παίζει ρόλο η κοπέλα και το άν φωράει βέρα γιατί βλέπω ότι πολλές δεν τις φοράνε είναι αλεργηκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Ο deadhead_pirate: #45 04-05-07 18:35 Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η chica_loca: #43 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... .........ΔΙαγραφη πλς καπου χαθηκα στο θεμα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιανουαρίου 2012 mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η mania έγραψε: #44 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... Ανάλωγα άν μου κικλώφοεί μόνη με ένα μίνι νάαααα και χασκογελάει λές και είναι θεά δεν θα πιάσει άλλα όταν χαμογελάς καθαρά απο ευγένια ο άλλος το καταλαβένει και σταματάει, παίζει ρόλο η κοπέλα και το άν φωράει βέρα γιατί βλέπω ότι πολλές δεν τις φοράνε είναι αλεργηκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Ο deadhead_pirate: #45 04-05-07 18:35 Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... .........ΔΙαγραφη πλς καπου χαθηκα στο θεμα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:34 Η mania έγραψε: #44 04-05-07 18:34 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... Ανάλωγα άν μου κικλώφοεί μόνη με ένα μίνι νάαααα και χασκογελάει λές και είναι θεά δεν θα πιάσει άλλα όταν χαμογελάς καθαρά απο ευγένια ο άλλος το καταλαβένει και σταματάει, παίζει ρόλο η κοπέλα και το άν φωράει βέρα γιατί βλέπω ότι πολλές δεν τις φοράνε είναι αλεργηκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Ο deadhead_pirate: #45 04-05-07 18:35 Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Δεν ξέρω, αυτό μπορεί να ισχύει για σένα, αλλά δεν ισχύει για όλες....... Click για ανάπτυξη... Ανάλωγα άν μου κικλώφοεί μόνη με ένα μίνι νάαααα και χασκογελάει λές και είναι θεά δεν θα πιάσει άλλα όταν χαμογελάς καθαρά απο ευγένια ο άλλος το καταλαβένει και σταματάει, παίζει ρόλο η κοπέλα και το άν φωράει βέρα γιατί βλέπω ότι πολλές δεν τις φοράνε είναι αλεργηκές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Ο deadhead_pirate: #45 04-05-07 18:35 Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η mania έγραψε: #46 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: φαντασου η βερα να ειναι στο μεσαιο δαχτυλο και να το υψωσεις σε καποιον καμακια Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι ανέδεια, ο άνθρωπός μια λέξη είπε δεν σου έβρησε και την μάνα, άς μήν είμαστε και τόσο επιθετικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RENEGADE Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:37 Ο RENEGADE έγραψε: #47 04-05-07 18:37 λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λεμε ρε παιδι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:40 Η ghelly έγραψε: #48 04-05-07 18:40 Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:41 Η mania έγραψε: #49 04-05-07 18:41 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Μη μιλάς για μένα.... Εγώ έχω κάνει πολλές φιλίες έτσι, που μετρούν ήδη πολλά πολλά χρόνια.. Μάνια μου, φοράει ή δεν φοράει βέρα, για μένα το ίδιο είναι..... Click για ανάπτυξη... άν σου το κάνει με ευγενικό τρόπο δεν θα την σεβαστείς; θα επιμήνεις; Αρχική Δημοσίευση από RENEGADE: λεμε ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... ΄ Πές καμάρι μου, πάντος ευτυχώς που δεν είναι στο μεσέο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο deadhead_pirate: #50 04-05-07 18:43 Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε,μα κι εσύ... Ας άλλαζες κατεύθυνση να πας αντίθετα....... Μάνια, εγώ όταν επιμένω, είναι γιατί έχω ενδείξεις που φωνάζουν : "ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΓΚΑ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:43 Ο Lorien έγραψε: #51 04-05-07 18:43 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Καλά μόνο σε εμένα έχουν τύχει όλοι οι παλαβοί? Ειδικά μια φορά,ένας με είχε πάρει στο κατόπι με τη μηχανή του. Διέσχισα όλη τη Μαιζώνος και ακόμα αυτός... Αν όμως κάποιος σχολιάσει με ωραίο τρόπο φυσικά και θα ρίξω ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο-μην πάρουν και αέρα Click για ανάπτυξη... Παλαβός αυτος, .....ήηηηη εμμεσως και ταμαλα πλαγιως μας λες οτι εισαι κουκλαρα ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:44 Η ghelly έγραψε: #52 04-05-07 18:44 Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρεις πόσο εύκολα αλλάζει κατεύθυνση και η μηχανή? Άσε που θα έφτανα σπίτι μου μέσω Τρικάλων Τουλάχιστον όταν πέρασα από το σταθμό της πυροσβεστικής(επίτηδες) εξαφανίστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η ghelly έγραψε: #53 04-05-07 18:45 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ θα μου άρεσε... αλλά είμαι χαμηλών τόνων(λέμε τώρα) Εκείνος ήταν παλαβός, άλλη δουλειά δεν είχε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:48 Η ghelly έγραψε: #54 04-05-07 18:48 Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως συμφωνώ με τον Αντρέα, επειδή έχει τύχει να ακούσω και χυδαίο σχόλιο το μόνο που έκανα ήταν να γυρίσω και να του πω ένα "εξαφανίστηκες". Προφανώς το είπα τόσο πειστικά που όντως έφυγε... Λες να έχει διαρρεύσει ότι ξέρω kick boxing? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:52 Η chica_loca: #55 04-05-07 18:52 Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολες μας εχουν τυχει ομορφα κοπλιμο στον δρομο αλλα κ ασχημα...στα πρωτα χαμογελας και λες ευχαριστω..στα δευτερα απλα αγνοεις οτι ακουσες/ειδες και προχωρς . Ενας αντρας που ειναι καλα με τον εαυτο του ... , εχει κ τροπο του, να προσεγγιζει καθε γυναικα κανοντας την να αισθανεται ομορφα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:57 Η ghelly έγραψε: #56 04-05-07 18:57 Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Ο deadhead_pirate: #57 04-05-07 18:58 Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:59 Η mania έγραψε: #58 04-05-07 18:59 Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα είναι τι εμπνέεις και στον άλλον και το πώς αντιδράς μπορεί καταβάθος να θές ή καταβάρος να σηχένεσε αυτο το σπόρ άλλα να αντιδράς όμορφα, όλα είναι θέμα τρόπου και αντίδρασης πιστέυω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:00 Η chica_loca: #59 04-05-07 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Σε έναν είχα ρίξει χαστούκι... αποσβολώθηκε και δεν αντέδρασε! Άλλωστε δεν τον έπαιρνε γιατί εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο δικαστικό μέγαρο Click για ανάπτυξη... χαχαχα...τι σου πε καλε ?? Κανενας χασοδικης Δικηγορος ηταν και αυτο? ....γιατι ξερω εναν τετοιο, που ειναι πολυ ...ερμ..αχμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ghelly Πολύ δραστήριο μέλος Η ghelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.188 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:01 Η ghelly έγραψε: #60 04-05-07 19:01 Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από deadhead_pirate: Χαστούκι Γούναρη & Κορίνθου γωνία....; Τι θα πει ο "Κόσμος"; Click για ανάπτυξη... Τον "Κόσμο" δεν τον φοβάμαι...την Πελοπόννησο όμως... Ε πήγαινε γυρεύοντας, ενώ με έβλεπε να ανεβαίνω στο δικαστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.