Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Επισης περιττο να περιγραψω το σοκ μου οταν εμαθα οτι για να γεννηθει το παιδι δεν ανοιγει μαγικα η κοιλια και στο βγαζουνε αλλα το "βγαζεις" απο "ΕΕΕΕΕΕΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Κι εγώ όταν το πρωτοέμαθα αηδίασα και μου φαινόταν απίστευτο πως είναι δυνατόν να χωράει να βγει από κει ολόκληρο μωρό.Επισης περιττο να περιγραψω το σοκ μου οταν εμαθα οτι για να γεννηθει το παιδι δεν ανοιγει μαγικα η κοιλια και στο βγαζουνε αλλα το "βγαζεις" απο "ΕΕΕΕΕΕΕΚΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
".

(και ακόμα μου φαίνεται περίεργο

-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

κυρίως γιατί στο σπίτι δε μιλούσαμε ποτέ γι αυτό
Αυτό που δεν ξέρω για ποιο λόγο μου είχε κάτσει στο μυαλό, είναι ότι το ανδρικό μόριο σε στύση είναι ...πακτωμένο.

Να μένει στη θέση του τέλος πάντων.
πς. δε θέλετε να μάθετε τι συνέβη όταν ανακάλυψα την αλήθεια... και πώς αντέδρασα στη μεγάλη αποκάλυψη.

πς. ουφ δεν ξέρω τι με έπιασε και σας το αποκάλυψα αυτό- τέρμα δε λέω άλλα

underwater
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Τι σημαίνει πακτωμένο?
Μπακάλικα...
Είναι όταν στερεώνεις μία δοκό πχ., κατα τρόπο τέτοιο, ώστε να μη μπορεί να κινηθεί προς καμία κατεύθυνση- δηλ. να μην πηγαίνει ούτε πάνω, ούτε κάτω ούτε αριστερά ούτε δεξιά.

evagelia
Νεοφερμένο μέλος

Ε κάποια στιγμή μου είπε η μαμά μου πως γίνεται κ ομολογώ ήταν μεγάλο σοκ για μένα!!
Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος

tolischr
Νεοφερμένο μέλος

Είχα θυμάμαι μια περιέργεια για τα κοριτσάκια, παίζαμε και... χουφτωμανία... σύνθετη λέξη, δεν ξέρω αν την εφήυραμε εμείς!
Πάντως οι γονείς μου μου εξήγησαν πως περίπου γίνονται τα πράγματα.
Όχι πως ότι έμαθα το έμαθα απο αυτούς, αργότερα ψάχτηκα και μόνος μου!
Θυμάμαι και μια απο τις πρώτες τσόντες που είδα, σε κασέτα τότε. Έλειπαν οι γονείς μου και την έβαζα στα κρυφά για να κάνω αυτό που απο μικρός έμαθα!

Η ιστορία εξελισσόταν μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, χωρίς πολλά πολλά λόγια, τα βασικά μόνο, πολύ δερμάτινο, μαστίγια μάσκες δερμάτινες και πολύ υποκατάστατο. πέους εννοώ.

Ωραίες αναμνήσεις!!
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

-Είχα την εντύπωση ότι το πέος του άνδρα ήταν στητό, όχι όμως σκληρό και άκαμπτο και κατά κάποιο τρόπο το βίδωνε στον κόλπο της γυναίκας.
-Στα χρόνια της προεφηβείας στα chatroom του hotmail, όταν με ρωτούσαν wanna cyber, νόμιζα ότι ήθελαν να σερφάρουμε παρέα.

-Η ανατομία του πέους με ξένιζε και πριν κάνω σεξ μονάχα συνειδητοποίησα γιατί το λουκάνικο που βγαίνει από το σάντουιτς θεωρείται πρόστυχο

-Ανακάλυψα πολύ αργά, στο λύκειο τι εστί πρωκτικό σεξ και τι εστί 69.
-Ό,τι έμαθα για το σεξ στο δημοτικό το έμαθα από το ρόδι (περιοδικό παιδικό που κυκλοφορούσε τότε και είχε και αφιερωματάκι), από σοφτ πορνό που έδειχναν παράνομα κανάλια στην τηλεόραση και λιιιγο αργότερα από ένα βιβλίο ονόματι το κορίτσι στην εφηβεία (πρέπει να ήμου δώδεκα τότε). Παράλληλα βεβαίως είχα και το ίντερνετ

wizardcia
Νεοφερμένο μέλος

Max_Maroy
Νεοφερμένο μέλος

ακόμα νόμιζα οτι η γυναίκα έπρεπε πάντα να φωνάζει κάτι εκείνη την στιγμή...

Άλλο κουλό ήταν οτι μέχρι 3 δημοτικού νόμιζα οτι τα γενιτικά μας όργανα τα έχουμε μόνο για να πάμε τουαλέτα...

Και τέλος νόμιζα πως τα παιδιά γίνονται από ένα σποράκι που δείνει ο άντρας στη γυναίκα την ώρα που φιλιούνται στο κρεβάτι με το στόμα του...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω νομιζα οτι τα γεννετικα κυτταρα πηγαιναν απο τον ανδρα στη γυναικα σαν τα μικροβια απο την επαφη ,αμα ξαπλωσουν μαζι..
πρακτικα ετσι ειναι, και αμα κολησεις εγγυμοσυνη (ως γνωστων η χειροτερη και πιο μεταδοτικη σεξουαλικη ασθενεια εβερ) την εκατσες τη βαρκα
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Λοιπόν εγώ είχα την κλασσική εντύπωση που είχαμε οι περισσότεροι του οτι γδίνονται η γυναίκα με τον άντρα πεύτουν στο κρεβάτι και γίνονται τα παιδία...
ακόμα νόμιζα οτι η γυναίκα έπρεπε πάντα να φωνάζει κάτι εκείνη την στιγμή...![]()
"ήρθε ο άντρας μουυυυυυυ"

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα γρηγορα καταλαβα και το ξαναγυρισα πισω...

μαθαινω γρηγορα...

αυτο ειναι σεξουαλικη εκπαιδευση ,ή τι καλο προσφερουν στην κοινωνια οι τσοντες..
μιλαμε για μεγαλη επιμορφωση..

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μην ανησυχείς , αυτό εξακολουθούν να το πιστεύουν κάποιοι άντρες και στα 40 τουςΕπίσης όταν το έμαθα αυτό, πίστευα ότι κατά το σεξ ο άνδρας βάζει το μόριο του στη γυναίκα ,το βγάζει και αυτό ήταν. Και παίζει να την άφησε έγκυο. Και αυτό είναι το σεξ.![]()
Για το σεχς δεν είχα "αντιλήψεις" σε παιδική ηλικία
κυρίως γιατί στο σπίτι δε μιλούσαμε ποτέ γι αυτό
Αυτό που δεν ξέρω για ποιο λόγο μου είχε κάτσει στο μυαλό, είναι ότι το ανδρικό μόριο σε στύση είναι ...πακτωμένο.Δεν είχα καθίσει να το σκεφτώ και ποτέ, αλλά μου φαινόταν απόλυτα φυσιολογικό να είναι απλά σαν μολύβι, ή στύλος ή δεν ξέρω τι!
Να μένει στη θέση του τέλος πάντων.
πς. δε θέλετε να μάθετε τι συνέβη όταν ανακάλυψα την αλήθεια... και πώς αντέδρασα στη μεγάλη αποκάλυψη.Το μόνο που θα πω είναι ότι αστραπιαία μου πέρασε από το μυαλό η φάση με το κουτί-παιχνίδι που το ανοίγεις και πετάγεται από μέσα ο κλόουν! Νομίζω ότι τραυμάτισα το "εγώ" του παιδιού εκείνου για πάντα... :Χ
πς. ουφ δεν ξέρω τι με έπιασε και σας το αποκάλυψα αυτό- τέρμα δε λέω άλλα![]()

Αχ , σίγουρα στο πανεπιστήμιο δεν έκανες μηχανική στερεού . Χρειάζεται πολύ σεκς για να το ξεχάσει κάποιος την βαρεμάρα αυτού του μαθήματος...Τι σημαίνει πακτωμένο?
Μια φορά όταν είχα ρωτήσει τη μαμά μου τι είναι οργασμός άρχισε να μου λέει κάτι για οικοδομικό οργασμό και μετά της είπα όχι μαμά, το ακουσα για τα ζώα και τότε μάλλον δε μου απάντησε η καημένη

Για όλα συνολικά - είτε τα παρέθεσα είτε όχι - έχω να πω ότι καταριέμαι τον εαυτό μου που όταν ήθελα να γελάσω πήγαινα στα ανέκδοτα και όχι εδώ....
Και για να γελάσουμε και με μένα , σε κάποια από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού είχα πάει διακοπές και στην πισίνα του ξενοδοχείου με είχε φωνάξει μια παρέα από γυναίκες για να μου πούνε τι γλυκό παιδάκι είμαι . Οπότε , όταν γύρισα στο σχολείο μου συζητούσα με έναν φίλο μου πώς πέρασα . Συγκεκριμένα του έλεγα ότι το μάθημα θα περνούσε πιο ευχάριστα στο σχολείο άμα τα κοριτσάκια της τάξης ήτανε ντυμένα όπως εκείνες οι καλές κυρίες ( με μαγιό ).Και αυτός μου απαντάει : πο πο σου είχε γίνει κάγκελο έτσι . Και του λέω τι σχέση έχουνε τα κάγκελα ; Δεν μου απάντησε (μάλλον και αυτός στην τύχη το είπε) και σκεφτόμουνα να ρωτήσω σπίτι αλλά επειδή κάτι μου βρωμούσε εξαρχής το απέφυγα.Ευτυχώς...
love_angel
Επιφανές μέλος

στα μισα της πρωτης γυμνασιου εμαθα πως γινεται το sex και αυτο παλι τυχαια γιατι δε συζηταγα τετοια θεματα

ακομα θυμαμαι πως ειχα σοκαριστει οταν εμαθα πως γινεται και ημουν για αρκετο καιρο σε μια φαση του στυλ δε θα κανω ποτε

οταν μαλιστα εμαθα για τον τροπο που τελειωνουν οι αντρες εκανα πολυυυ καιρο να καταλαβω/συνηδητοποιησω τι ακριβως γινεται

αν θυμαμαι καλα ενα ντοκιμαντερ ή κατι τετοιο ητανε που εβλεπα στη tv με τη μαμα μου γαι το πως μπαινουν τα αγορια στην εφηβεια και τις αλαγες που παρατηρουν και θυμαμαι ειχα ρωτησει τη μαμα μου πως ειναι δυνατον να ''λερωνονται'' τα σεντονια

ημουν αθωο κοριτσακι μορε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

οταν μαλιστα εμαθα για τον τροπο που τελειωνουν οι αντρες εκανα πολυυυ καιρο να καταλαβω/συνηδητοποιησω τι ακριβως γινεταιασε που και με αυτο ειχα σοκαριστει τρελα
αν θυμαμαι καλα ενα ντοκιμαντερ ή κατι τετοιο ητανε που εβλεπα στη tv με τη μαμα μου γαι το πως μπαινουν τα αγορια στην εφηβεια και τις αλαγες που παρατηρουν και θυμαμαι ειχα ρωτησει τη μαμα μου πως ειναι δυνατον να ''λερωνονται'' τα σεντονιακαι αν και δε θυμαμαι την απαντηση της σιγουρα ομως αυτο με ειχε μπερδεψει ακομα περισσοτερο
ημουν αθωο κοριτσακι μορεντρεπομαι τωρα
![]()
Μην ντρεπεσαι λοβακι. Σκεψου μονο οτι και εμεις οι ιδιοι σαν αγορακια κανουμε λιγο καιρο μεχρι να καταλαβουμε και να συνειδητοποιησημε τι γινεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.