Nelliel
Περιβόητο μέλος

Εγω εχω φυσιολογικο σιδηρο και διαρκει μονο 4 μερες. Ουσιαστικα μονο 1 μερα διαρκει γιατι ολες τις υπολοιπες η ροη ειναι παρα πολυ μικρη, σε σημειο τα βραδια αυτα να μην εχω καθολου ροη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651
Επισκέπτης

δεν θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, θέλω απλά να βγάλω την γκρίνια μου γιατί δεν την παλεύω μια αυτές τις μέρες.
μου ήρθε 5 μέρες νωρίτερα και ήταν το τελευταίο που περίμενα. έχω γεμίσει σπυράκια,τρώω σαν βούβαλος άσχετα πράγματα (η τελευταία μου επιθυμία ηταν γιαούρτι με πατατάκια και καρότο). έχω πρηστεί, πονάω, η ροή είναι τεράστια σε φάση παίζει να υπάρχει κανας καταρράκτης εκεί κάτω. τρομερή ανασφάλεια μη λερωθώ και αυτός ο παράλογος φοβός όταν φοράς σορτσάκι μην αρχίσει να κυλά το αίμα στα πόδια. συν ότι δεν μπορώνα βάλω τα ρούχα που θέλω (π.χ στενά παντελόνια λόγω εσωρούχου ή κοντά/εφαρμοστά μπλουζάκια λόγω πρησμένης κοιλιάς).να μην μπορώ να βολευτώ,να ξαπλώσω και να πρέπει να κάθομαι ακίνητη γιατί άμα κουνηθώ θα γίνουν όλα μπουρδέλο εκεί κάτω. να έχω το διάβασμα του κερατά και να μην μπορώ να συγκεντρωθώ γιατί νευριαζω με το πραμικρό και κλαίω.γενικά δεν την παλεύω και τους μισώ όλους. αυτά.
Κουραγιο

Mairh-Mairh
Νεοφερμένο μέλος

LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας,θα ήθελα να ρωτησω κάτι για μια φίλη μου.Αυτόν τον μήνα δεν της ήρθε ή περίοδος (είναι 18 ) Μήπως είναι ανώμαλος ο κύκλος της; Αν μπορείτε πειτε μου να τη βοηθησω! Ευχαριστώ!
Ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να μην έχει σταθερό κύκλο. Εμένα πέρσι μου ήρθε 2 φορές μέσα σε ένα μήνα. Αν ανησυχεί για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ας πάρει κάνα τεστ από φαρμακείο. Μπορεί αυτή η αστάθεια να οφείλεται και σε υπερβολικό άγχος.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αν οι καθυστερήσεις και οι αστάθειες παραμένουν (και αστάθεια δεν είναι τον 1 μήνα να της έρθει στις 27 μέρες και τον παράλλο στις 30, αλλά να ξεπερνάμε τις 5 εβδομάδες σε κύκλο), μπορεί να κοιτάξει θυρεοειδή και να κάνει έναν κολπικό υπέρηχο μήπως έχει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.
Είχε πρόσφατα έναρξη σεξουαλικής ζωής; Και αυτό απορρυθμίζει ενίοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Πρέπει ο κύκλος γενικά να είναι σταθερός σε φάση να έρχετε συγκεκριμένη μέρα (πχ κάθε 10 του μήνα); Εμένα έρχεται στο περίπου πάντα συν πλιν 3-4 μέρες. Είναι φυσιολογικό;Με μία "χαμένη" περίοδο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα αν είναι ασταθής ο κύκλος. Γενικά στις 12 περίπου περιόδους τον χρόνο, δικαιούμαστε να "χάσουμε" ή να "απορρυθμίσουμε" μία ή δύο και συνήθως αυτό συμβαίνει ή το καλοκαίρι με τα μπάνια, ή σε πολύ έντονο στρες.
Αν οι καθυστερήσεις και οι αστάθειες παραμένουν (και αστάθεια δεν είναι τον 1 μήνα να της έρθει στις 27 μέρες και τον παράλλο στις 30, αλλά να ξεπερνάμε τις 5 εβδομάδες σε κύκλο), μπορεί να κοιτάξει θυρεοειδή και να κάνει έναν κολπικό υπέρηχο μήπως έχει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει ο κύκλος γενικά να είναι σταθερός σε φάση να έρχετε συγκεκριμένη μέρα (πχ κάθε 10 του μήνα); Εμένα έρχεται στο περίπου πάντα συν πλιν 3-4 μέρες. Είναι φυσιολογικό;
Όχι συν πλην 3-4 μέρες είναι νορμάλ, δεν είμαστε ρολόγια με αφύπνιση.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Υπάρχετε και σεις και μας χαλάτε την πιάτσα σε εμάς που έχουμε κύκλους 45 ημερών και κυκλοφορούμε σαν πρησμένες φάλαινες μέχρι να εδεήσει να μας έρθει.![]()
πωωω τελεια!!! Μακαρι να ειχα και εγω τετοιο κυκλο! 8 φορες τον χρονο αδιαθεσια vs 13 που εχω εγω!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Γιατι 13; Έρχεται κάποιο μήνα δύο φορές ;πωωω τελεια!!! Μακαρι να ειχα και εγω τετοιο κυκλο! 8 φορες τον χρονο αδιαθεσια vs 13 που εχω εγω!
Εμένα το παθαίνει τον Αύγουστο

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή συνήθως είναι μήνας θερινών διακοπών, πιθανότατα να οφείλονται στα θαλάσσια μπάνιαΓιατι 13; Έρχεται κάποιο μήνα δύο φορές ;
Εμένα το παθαίνει τον Αύγουστο![]()
οι 2 φορές τον Αύγουστο (καμιά σχέση με τα 2 Αυγουστιάτικα φεγγάρια

Gate4
Επιφανές μέλος

Χαχαχα μπορεί. Αλλά είναι σπαστικό!Επειδή συνήθως είναι μήνας θερινών διακοπών, πιθανότατα να οφείλονται στα θαλάσσια μπάνια
οι 2 φορές τον Αύγουστο (καμιά σχέση με τα 2 Αυγουστιάτικα φεγγάρια)

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Γιατι 13; Έρχεται κάποιο μήνα δύο φορές ;
Εμένα το παθαίνει τον Αύγουστο![]()
κανε την διαιρεση 365/28 και θα δεις οτι βγαινει περιπου 13

LadyPhantom
Νεοφερμένο μέλος

Ειδικά σε τόσο νεαρή ηλικία πιστεύω πως είναι φυσιολογικό να μην έχει σταθερό κύκλο. Εμένα πέρσι μου ήρθε 2 φορές μέσα σε ένα μήνα. Αν ανησυχεί για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ας πάρει κάνα τεστ από φαρμακείο. Μπορεί αυτή η αστάθεια να οφείλεται και σε υπερβολικό άγχος.
Με μία "χαμένη" περίοδο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα αν είναι ασταθής ο κύκλος. Γενικά στις 12 περίπου περιόδους τον χρόνο, δικαιούμαστε να "χάσουμε" ή να "απορρυθμίσουμε" μία ή δύο και συνήθως αυτό συμβαίνει ή το καλοκαίρι με τα μπάνια, ή σε πολύ έντονο στρες.
Kαλη χρονια και ευτυχισμενος ο νεος χρονος! Ευχαριστω που απαντησατε.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Kαλη χρονια και ευτυχισμενος ο νεος χρονος! Ευχαριστω που απαντησατε.![]()
Τωρα της φιλης μου της ηρθε κανονικα τον ιανουαριο απο 3-6 ιανουαριου και δεν ειχε σεξουαλικη επαφη
![]()
Μακαρι να μην εχει τιποτα απο αυτα ουτε εγκυμοσυνη
.Ποναει ομως πολυ τη πρωτη μερα περιοδου απο τη δευτερη και μετα λιγοτερο μηπως ξερετε γιατι;
![]()
Άμα δεν είχε σεξουαλική επαφή και είχε περίοδο κανονικά πριν 5 μέρες, πώς να είναι έγκυος?
Όσο για το άλλο, η μήτρα κάνει συσπάσεις τις πρώτες μέρες πολύ πιο έντονα. Αυτό προκαλεί τον πόνο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.