μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Τα buscopan δεν μου κανουν απολυτως τιποτα...παιρων spasmoapotel το οποια μου φαινονται οτι κανουν καλυτερη δουλιτσα αλλα και παλι δεν βρισκω σωτηρια..πρεπει την βδομαδα που εχω περιοδο να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι δυστυχως για να αποφυγω τα χειροτερα!και εγώ πονάω δυστυχώς ! την πρώτη μέρα όμως μόνο. Όσο αντέχω τον πόνο είμαι απλά ξαπλωμένη...Αν αρχίσω και τρέμω από τον πόνο( συμβαίνει συχνά) πίνω DEPON maximum 1000mg ! Μαρή claire προφανώς εσένα δε σε πιάνει ε;( Buskopan δοκίμασες; )[ ωραίο nickname!]

Εμένα μου έχει συμβεί άκρως αντίθετο να μου κρατήσει 2 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά η περίοδος τα είχα παίξει στα αλήθεια
Αλλά όλα ήταν εντάξει δεν είχα κάτι
Εγώ δεν παίρνω καν χάπια αν και ο πόνος δεν υποφέρεται είναι σαν να σε σφάζουν...
Εγώ το αντιμετωπίζω σπάνια με θερμοφόρα με ζεστό νερό αλλά κυρίως με υπομονή και ξέρω τι σημαίνει πόνος κοριτσάκι είμαι και εγώ και τον νιώθω μια φορά τον μήνα
Μείωσε τα χάπια όσο και να πονάς θα σου περάσει κάποια στιγμή....Έλεος με τα χάπια πια ότι και να πάθετε αμέσως χάπια υπομονή ρε κορίτσια θα πάθετε ανοσία/κάτι τέτοιο τέλος πάντων
και δεν θα σας πιάνουν καθόλου μετά
![]()
Νεφελη μου αν δεν χαπακωθω συνηθως ξενινανε οι εμετοι οι οποιοι σταματανε μετα απο πολλες πολλες ωρες και το να κανεις εμετους συνεχεια ενω παραλλαηλα πονας δεν παλευεται με τιποτααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Νεφελη μου αν δεν χαπακωθω συνηθως ξενινανε οι εμετοι οι οποιοι σταματανε μετα απο πολλες πολλες ωρες και το να κανεις εμετους συνεχεια ενω παραλλαηλα πονας δεν παλευεται με τιποτααααα/
Έλα ρε τόσο χάλια είναι η κατάσταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Σε καταλαβαίνω απίστευτα. Δοκίμασε τα Brufen και θα με θυμηθείς. Αυτά τα φούξια χαπάκια είναι λύτρωση!Τα buscopan δεν μου κανουν απολυτως τιποτα...παιρων spasmoapotel το οποια μου φαινονται οτι κανουν καλυτερη δουλιτσα αλλα και παλι δεν βρισκω σωτηρια..πρεπει την βδομαδα που εχω περιοδο να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι δυστυχως για να αποφυγω τα χειροτερα!
Νεφελη μου αν δεν χαπακωθω συνηθως ξενινανε οι εμετοι οι οποιοι σταματανε μετα απο πολλες πολλες ωρες και το να κανεις εμετους συνεχεια ενω παραλλαηλα πονας δεν παλευεται με τιποτααααα/

rakels
Δραστήριο μέλος

Tα είδα κι εγώ στη διαφήμιση αυτά, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα Βrufen.Αλήθεια κάνουν τόση δουλειά τα Brufen; Εγώ δεν έβρισκα γιατρειά και κατέφυγα στα αντισυλληπτικά...Αλλά κάποτε πρέπει να τα σταματήσω... Έχει δοκιμάσει καμία αυτά τα καινούρια τα Nurofen Express-Πόνοι Περιόδου; Τα είδα πρόσφατα σε διαφήμιση....

Gate4
Επιφανές μέλος

μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Σε καταλαβαίνω απίστευτα. Δοκίμασε τα Brufen και θα με θυμηθείς. Αυτά τα φούξια χαπάκια είναι λύτρωση!
Α ναι μου τα εχει συστησει ενας γιατρος αλλα ακομα δεν τα εχω δοκιμασει..Ειναι αποτελεσματικα?Δηλαδη ποσα παιρνεις την μερα (εμενα με πιανουν μονο τα μεσουλιντ και οι ενεσεις και ρωταω γιατι αν ειναι "καραμελες" να μην τα δοκιμασω καν

μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Αλήθεια κάνουν τόση δουλειά τα Brufen; Εγώ δεν έβρισκα γιατρειά και κατέφυγα στα αντισυλληπτικά...Αλλά κάποτε πρέπει να τα σταματήσω... Έχει δοκιμάσει καμία αυτά τα καινούρια τα Nurofen Express-Πόνοι Περιόδου; Τα είδα πρόσφατα σε διαφήμιση....
Εμενα να nurofen express δεν μου κανουν τιποτα...διαβασα στις οδηγιες τους οτι ειναι μονο για ηπιο ως μετριο πονο(αν ειχαμε ηπιο πονο βρε ζωαδια φαρμακοποιοι δεν θα περναμε τιποταα χαχαχχα) οποτε αν εισαι απο τις "τυχερες" δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησουν

evdoxia mar.
Νεοφερμένο μέλος

μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Ωραία πράγματα.... Οπότε όταν τα σταματήσω θα δοκιμάσω τα brufen, μιας που τα mesulid έχουν πάψει να με πιάνουν χρόνια τώρα.....![]()
εχεις σκεφτει να δοκιμασεις κατι πιο εναλλακτικο?εγω διαβαζω εδω και καιρο σχετικα με τον βελονισμο και ενω ο γυναικολογος που πιστευει οτι θα ειναι απλα χασιμο χρονουν ο αλγολογος στον οποιο πηγα προσφατα μου ειπε οτι δεν εχω να χασω κατι αν το δοκιμασω!

Ένεση η αλήθεια είναι πως δε δοκίμασα ποτέ....
μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Έχω δοκιμάσει και ομοιοπαθητική και βελονισμό πριν καταφύγω στα αντισυλληπτικά. Και οι δύο μέθοδοι με έφταναν μέχρι ένα επίπεδο και εκεί σταματούσαν: Δεν έκανα πια εμετούς αλλά ο πόνος παρέμενε αμείωτος
Ένεση η αλήθεια είναι πως δε δοκίμασα ποτέ....
θες να μου πεις μερικα πραγματα για τον βελονισμο?ποσες συνεδριες χρειαζονται και το κοστος που κυμαινεται περιπου?εγω δεν τον εχω δοκιμασει ακομα γιατι μιλησα με εναν βελονιστη και μου ειπε οτι χριαζονται αρκετες συνεδριες στην περιπτωση μας

prinCess.
Επιφανές μέλος

Για τα νιουροφεν για περίοδο δε ξέρω, αλλά εγώ παλιά έπαιρνα τα κανονικά κόκκινα νιούροφεν και μου περνούσε, νταξ έπρεπε να πάρω 2-3, αλλά με ηρεμούσαν. Τώρα εγώ τη βρίσκω με μπουσκοπάν πλας, κι επειδή καταλαβαίνω πότε θα ρθει περίοδος, χαπακώνομαι πριν μου΄ρθει καλά καλά, οπότε το προλαβαίνω κάπως.Αλήθεια κάνουν τόση δουλειά τα Brufen; Εγώ δεν έβρισκα γιατρειά και κατέφυγα στα αντισυλληπτικά...Αλλά κάποτε πρέπει να τα σταματήσω... Έχει δοκιμάσει καμία αυτά τα καινούρια τα Nurofen Express-Πόνοι Περιόδου; Τα είδα πρόσφατα σε διαφήμιση....
Να χαίρεσαι!Εγώ που δεν έχω πολύ αίμα να ανησυχώ;![]()
Κι εγώ δεν έχω πολύ αίμα, πολύ ελάχιστο ξέρωγω και στην ουσία η περίοδός μου διαρκεί 3 μέρες, αλλά παρόλα αυτά πονάω σαν μαλάκας.
μαρή claire
Νεοφερμένο μέλος

Για τα νιουροφεν για περίοδο δε ξέρω, αλλά εγώ παλιά έπαιρνα τα κανονικά κόκκινα νιούροφεν και μου περνούσε, νταξ έπρεπε να πάρω 2-3, αλλά με ηρεμούσαν. Τώρα εγώ τη βρίσκω με μπουσκοπάν πλας, κι επειδή καταλαβαίνω πότε θα ρθει περίοδος, χαπακώνομαι πριν μου΄ρθει καλά καλά, οπότε το προλαβαίνω κάπως.
εχεις δικιο πρινσες τα παυσιπονα πρεπει να τα περνουμε πριν (το τονιζω πριν) ξεκινησει ο πονος αλλιως αν εχει ηδη ξεκινησει αργουν πολυ να επιδρασουν!καλα κανεις αυτο που λενε και εμενα οι γυναικολογοι!
Να χαίρεσαι!
Κι εγώ δεν έχω πολύ αίμα, πολύ ελάχιστο ξέρωγω και στην ουσία η περίοδός μου διαρκεί 3 μέρες, αλλά παρόλα αυτά πονάω σαν μαλάκας.
Δυστυχως η μεγαλη ροη με τον πονο δεν εχουν παντα σχεση . . .

θες να μου πεις μερικα πραγματα για τον βελονισμο?ποσες συνεδριες χρειαζονται και το κοστος που κυμαινεται περιπου?εγω δεν τον εχω δοκιμασει ακομα γιατι μιλησα με εναν βελονιστη και μου ειπε οτι χριαζονται αρκετες συνεδριες στην περιπτωση μαςοταν λες ομοιοπαθητικη εννοεις φαρμακα μονο ,σωστα?η περιλαμβανει και κατι αλλο?
τις ενεσεις πρεπει να τις δοκιμασεις οπωσδηποτε,εγω οταν κανω την πρωτη μερα για 6 ωρες ειμαι πολυ καλα αρα γλιτωνω πολλα παυσιπονα που θα επηρεαζαν το στομαχι μου!ο γιατρος μου συστησε ενεσεις spasmoapotel...εχω ασχοληθει πολυ(γιατι μιλαμε για κατι που αλλαζει ολο το προγραμμα του μηνα) με το θεμα και ακουω οτι γιογκα,διαλογισμος μπορουν να βοηθησουν αλλα ειμαι λιγο δυσπιστη...αν δεν γινομαι αδιακρτιτη ειναι κληρονομικο στην περιπτωση σου?παιζει και αυτο ρολο...
τα αντισυλλιπτικα τα επαιρνα για χρονια και βελτιωσαν λιγο την κατασταση μου αλλα δεν ειναι μονιμη λυση καθως η μακροχρονια χρηση εχει κινδυνους,οταν τα σταματησα εμφανιστηκαν ξανα ολα τα συμπτωματα κανονικα και ο γυναικολογος μου ειπε "τωρα που τα σταματησες θα πονας οσο ποναγες και πριν τα αρχισεις,αλλα ολοι μπορουμε να πιστευουν σε ενα θαυμα" (με τρολλαρε κανονικα
)
Κι εγώ θα τα κόψω τώρα οπότε θα δείξει....

Όσον αφορά τον βελονισμό, ναι θέλει πολλές συνεδρίες, εγώ έκανα επί κάποιους μήνες τουλάχιστον τις τρεις πρώτες μέρες της περιόδου (όσο δηλαδή διαρκούσε ο πολύς πόνος). Μες στον μήνα ή καμιά μέρα πριν ας πούμε δεν θυμάμαι αν έκανα...

Όμως για το οικονομικό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ είχα την τύχη να είναι βελονιστής κάποιο πολύ κοντινό πρόσωπο από το οικογενειακό μας περιβάλλον και η τιμή ήταν ειδική...
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

ολες οι εξετάσεις ειναι καλες, δεν εχω κατι οργανικο...μα δεν εχω ουτε υπερβολικο αγχος για να μην μου ερχετε... το εχει παθει καμια σας?πως το αντιμετωπισατε? εχω σκεφτει να χρησιμοποιησω βοτανα, εχω ακουσει για το αφέψημα αχιλεια οτι βοηθαει..

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχω ακούσει πολλές κοπέλες στα 15 να΄χουν σταθερό κύκλο και ο δικός μου είναι ακόμη ό,τι να΄ναι. Βέβαια υπάρχουν διαστήματα όπου η μία περίοδος από την άλλη διαφέρει μερικές μέρες.
Δεύτερον,το πρόβλημα που είχα κάθε καλοκαίρι από τη στιγμή που αδιαθέτησα ήταν η θάλασσα τις μέρες που είχα μεγάλη ροή. Η μία και πιο ασφαλής λύση είναι να μην πηγαίνεις καθόλου όταν έχεις μεγάλη ροή ενώ όταν έχεις μειωμένη να πηγαίνεις (αν θες) όσες φορές το΄χω δοκιμάσει κατέληξα να σέρνομαι από τον πόνο και με μεγάλη ροή. Η επόμενη λύση είναι τα ταμπόν. Με τη μαμά μου που το συζήτησα ήταν αντίθετη.Είχα δει κάποια που ήταν ειδικά για κοπέλες που είναι παρθένες αν και εξακολουθώ να κρατάω επιφυλάξεις.
Καμία γνώμη;

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το θέμα τίθεται λόγω παρθενικού υμένα,και να σχιστεί,σιγά τα αυγά,λιγότερος πόνος κατά την πρώτη επαφή.

Όσο για τον κύκλο,εμένα στα 18 μου δεν είναι και ο σταθερότερος. Οπότε κάθε μήνα είναι κάτι σαν γιορτή όταν μου έρχεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- touvlo
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- charmander
- louminis
- Kate1914
- camil
- taketrance
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- ck_chrysiis
- Joji
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Advocatus diaboli
- Sosstoss
- Fernando_A
- synthnightingale
- AggelikiGr
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.