θες να μου πεις μερικα πραγματα για τον βελονισμο?ποσες συνεδριες χρειαζονται και το κοστος που κυμαινεται περιπου?εγω δεν τον εχω δοκιμασει ακομα γιατι μιλησα με εναν βελονιστη και μου ειπε οτι χριαζονται αρκετες συνεδριες στην περιπτωση μας

οταν λες ομοιοπαθητικη εννοεις φαρμακα μονο ,σωστα?η περιλαμβανει και κατι αλλο?

τις ενεσεις πρεπει να τις δοκιμασεις οπωσδηποτε,εγω οταν κανω την πρωτη μερα για 6 ωρες ειμαι πολυ καλα αρα γλιτωνω πολλα παυσιπονα που θα επηρεαζαν το στομαχι μου!ο γιατρος μου συστησε ενεσεις spasmoapotel...εχω ασχοληθει πολυ(γιατι μιλαμε για κατι που αλλαζει ολο το προγραμμα του μηνα) με το θεμα και ακουω οτι γιογκα,διαλογισμος μπορουν να βοηθησουν αλλα ειμαι λιγο δυσπιστη...αν δεν γινομαι αδιακρτιτη ειναι κληρονομικο στην περιπτωση σου?παιζει και αυτο ρολο...

τα αντισυλλιπτικα τα επαιρνα για χρονια και βελτιωσαν λιγο την κατασταση μου αλλα δεν ειναι μονιμη λυση καθως η μακροχρονια χρηση εχει κινδυνους,οταν τα σταματησα εμφανιστηκαν ξανα ολα τα συμπτωματα κανονικα και ο γυναικολογος μου ειπε "τωρα που τα σταματησες θα πονας οσο ποναγες και πριν τα αρχισεις,αλλα ολοι μπορουμε να πιστευουν σε ενα θαυμα" (με τρολλαρε κανονικα

)