• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Περίοδος: Συμβουλές για τις ιδιαίτερες ημέρες του μήνα

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.203 μηνύματα.
Συγγνώμη αλλά what? τί είναι αυτό; Πού μπαίνει; Πώς μπαίνει; Πώς βγαίνει;

John Cena Mind Blown GIF
θα στα εγραφα ενα ενα αλλα τα λεει τέλεια εδώ

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.875 μηνύματα.
Basically το βάζεις στον κόλπο σου
Και τί, κυκλοφορείς με αυτό στο τέτοιο σου; Δεν ενοχλεί; Ούτε ταμπόν δεν έχω καταφέρει να βάλω ποτέ, με ενοχλεί αφάνταστα. Δε θυμάμαι πόσο έχω ξαφνιαστεί περισσότερο που υπάρχουν κοπέλες που το φοράνε...

θα στα εγραφα ενα ενα αλλα τα λεει τέλεια εδώ

Μαλάκα όχι. Όχι

Running Man Abandon Thread GIF by MOODMAN

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.203 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Κι εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα για χρόνια δεν ήθελα ούτε να το ακούω όμως πραγματικά δεν εχω ξανακάνει καλύτερη αγορά.
Αποκλείεται να βάλω τέτοιο πράγμα (ή οτιδήποτε άλλο) εκεί μέσα και μετά να το ξεχάσω και να κινούμαι νορμάλ. Άσε που θα έχω το άγχος μήπως δε βγαίνει μετά. Πωπω μου δημιούργησες νέους λόγους για εφιάλτες τώρα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Αποκλείεται να βάλω τέτοιο πράγμα (ή οτιδήποτε άλλο) εκεί μέσα και μετά να το ξεχάσω και να κινούμαι νορμάλ. Άσε που θα έχω το άγχος μήπως δε βγαίνει μετά. Πωπω μου δημιούργησες νέους λόγους για εφιάλτες τώρα.
δεν είχα τέτοιο σκοπό Χιμέλα μου, το τέτοιο σου, οι κανόνες σου
:P

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.
Και τί, κυκλοφορείς με αυτό στο τέτοιο σου; Δεν ενοχλεί; Ούτε ταμπόν δεν έχω καταφέρει να βάλω ποτέ, με ενοχλεί αφάνταστα. Δε θυμάμαι πόσο έχω ξαφνιαστεί περισσότερο που υπάρχουν κοπέλες που το φοράνε...
Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω, τις ίδιες ερωτήσεις έχω χαχαχα😂.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω, τις ίδιες ερωτήσεις έχω χαχαχα😂.
Δεν σε ενοχλεί, δεν το νιώθεις καν κυριολεκτικά στις αρχές έβαζα ξυπνητήρι για να το βγάλω γιατι δεν το θυμόμουν.
Στην αρχή είναι ίδια φάση με κάποια αρχάρια με ταμπόν αλλά μετά το συνηθίζεις και η διαφορά είναι πως το φοράς μεχρι 12 ωρες no waste, οχι ταλαίπα πηρα δε πηρα μαζι μου ταμπόν να το αλλάξω κάθε 3-4 ώρες, κοιμάσαι με αυτό χωρίς φοβο (εγώ με τα ταμπόν παντα φοβόμουν) και πολλά άλλα. Έχει παρα πολλές κριτικές ονλαιν να διαβασετε αν ενδιαφερεστε τοσο σε ελλαδα οσο και σε εξωτερικο

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.
Μικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.
Ναι τέτοιος έχω υπάρξει. :crazy:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Μικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.
ξέρεις, κατα καιρούς, βγάζει απόλυτο νόημα οτι μετά απο αυτό δημιουργήθηκε το στέκι :girl_angel:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.
Πώς και δεν έφαγες καμία παντόφλα :laugh:

Himela

Συντονίστρια

amarelia

Περιβόητο μέλος

Δεν είχα σκοπό να μειώσω την εμπειρία σου, σόρρυ αν ακούστηκε έτσι, και ευχαριστώ που το μοιράστηκες. :give_rose:
Οχι καλέ,δεν ακούστηκε καθόλου ετσι.
Εντάξει δεν είναι και το πιο εύπεπτο concept. Κι εγώ ούτε να το ακούσω δεν ήθελα νόμιζα θα πεθάνω από τοξικό σοκ.
Αλλά είναι και θέμα προτίμησης, πχ εγώ ουτε να τις δώ τις σερβιέτες μου φαίνονται τέρμα ανθυγιεινές.:closed-topic:

Γούστα

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.
δεν είχα τέτοιο σκοπό Χιμέλα μου, το τέτοιο σου, οι κανόνες σου
:P
Παιδιά ούτε εγώ το χώνεψα το ταμπόν. Με γαργαλούσε/ενοχλούσε συνέχεια. Το έβαζα αναγκαστικά για να κολυμπήσω τις 3 πρώτες μέρες, αλλά μαύρη κολύμβηση έκανα. Με ενοχλούσε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

πώς δεν έκαψες το σπίτι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια