amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.203 μηνύματα.

08-05-25

13:01
θα στα εγραφα ενα ενα αλλα τα λεει τέλεια εδώΣυγγνώμη αλλά what? τί είναι αυτό; Πού μπαίνει; Πώς μπαίνει; Πώς βγαίνει;
![]()

08-05-25

13:02
Και τί, κυκλοφορείς με αυτό στο τέτοιο σου; Δεν ενοχλεί; Ούτε ταμπόν δεν έχω καταφέρει να βάλω ποτέ, με ενοχλεί αφάνταστα. Δε θυμάμαι πόσο έχω ξαφνιαστεί περισσότερο που υπάρχουν κοπέλες που το φοράνε...Basically το βάζεις στον κόλπο σου
Μαλάκα όχι. Όχιθα στα εγραφα ενα ενα αλλα τα λεει τέλεια εδώ

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.203 μηνύματα.

08-05-25

13:05
Κι εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα για χρόνια δεν ήθελα ούτε να το ακούω όμως πραγματικά δεν εχω ξανακάνει καλύτερη αγορά.Μαλάκα όχι. Όχι
![]()

08-05-25

13:07
Αποκλείεται να βάλω τέτοιο πράγμα (ή οτιδήποτε άλλο) εκεί μέσα και μετά να το ξεχάσω και να κινούμαι νορμάλ. Άσε που θα έχω το άγχος μήπως δε βγαίνει μετά. Πωπω μου δημιούργησες νέους λόγους για εφιάλτες τώρα.Κι εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα για χρόνια δεν ήθελα ούτε να το ακούω όμως πραγματικά δεν εχω ξανακάνει καλύτερη αγορά.
amarelia
Περιβόητο μέλος

08-05-25

13:08
δεν είχα τέτοιο σκοπό Χιμέλα μου, το τέτοιο σου, οι κανόνες σουΑποκλείεται να βάλω τέτοιο πράγμα (ή οτιδήποτε άλλο) εκεί μέσα και μετά να το ξεχάσω και να κινούμαι νορμάλ. Άσε που θα έχω το άγχος μήπως δε βγαίνει μετά. Πωπω μου δημιούργησες νέους λόγους για εφιάλτες τώρα.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.

08-05-25

13:39
Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω, τις ίδιες ερωτήσεις έχω χαχαχαΚαι τί, κυκλοφορείς με αυτό στο τέτοιο σου; Δεν ενοχλεί; Ούτε ταμπόν δεν έχω καταφέρει να βάλω ποτέ, με ενοχλεί αφάνταστα. Δε θυμάμαι πόσο έχω ξαφνιαστεί περισσότερο που υπάρχουν κοπέλες που το φοράνε...

amarelia
Περιβόητο μέλος

08-05-25

13:44
Δεν σε ενοχλεί, δεν το νιώθεις καν κυριολεκτικά στις αρχές έβαζα ξυπνητήρι για να το βγάλω γιατι δεν το θυμόμουν.Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω, τις ίδιες ερωτήσεις έχω χαχαχα.
Στην αρχή είναι ίδια φάση με κάποια αρχάρια με ταμπόν αλλά μετά το συνηθίζεις και η διαφορά είναι πως το φοράς μεχρι 12 ωρες no waste, οχι ταλαίπα πηρα δε πηρα μαζι μου ταμπόν να το αλλάξω κάθε 3-4 ώρες, κοιμάσαι με αυτό χωρίς φοβο (εγώ με τα ταμπόν παντα φοβόμουν) και πολλά άλλα. Έχει παρα πολλές κριτικές ονλαιν να διαβασετε αν ενδιαφερεστε τοσο σε ελλαδα οσο και σε εξωτερικο
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

08-05-25

14:47
Μικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.
Ναι τέτοιος έχω υπάρξει.
Ναι τέτοιος έχω υπάρξει.

amarelia
Περιβόητο μέλος

08-05-25

14:58
ξέρεις, κατα καιρούς, βγάζει απόλυτο νόημα οτι μετά απο αυτό δημιουργήθηκε το στέκιΜικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.
Ναι τέτοιος έχω υπάρξει.![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.476 μηνύματα.

08-05-25

15:03
Δεν το δημιούργησα εγώ το e-steki, το iSchool ξεκίνησα εγώξέρεις, κατα καιρούς, βγάζει απόλυτο νόημα οτι μετά απο αυτό δημιουργήθηκε το στέκι![]()

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.785 μηνύματα.

08-05-25

15:13
Πώς και δεν έφαγες καμία παντόφλαΜικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.

08-05-25

19:01
Δεν είχα σκοπό να μειώσω την εμπειρία σου, σόρρυ αν ακούστηκε έτσι, και ευχαριστώ που το μοιράστηκες.δεν είχα τέτοιο σκοπό Χιμέλα μου, το τέτοιο σου, οι κανόνες σου
![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος

08-05-25

19:53
Οχι καλέ,δεν ακούστηκε καθόλου ετσι.Δεν είχα σκοπό να μειώσω την εμπειρία σου, σόρρυ αν ακούστηκε έτσι, και ευχαριστώ που το μοιράστηκες.![]()
Εντάξει δεν είναι και το πιο εύπεπτο concept. Κι εγώ ούτε να το ακούσω δεν ήθελα νόμιζα θα πεθάνω από τοξικό σοκ.
Αλλά είναι και θέμα προτίμησης, πχ εγώ ουτε να τις δώ τις σερβιέτες μου φαίνονται τέρμα ανθυγιεινές.

Γούστα
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.225 μηνύματα.

08-05-25

22:03
Αποκλείεται να βάλω τέτοιο πράγμα (ή οτιδήποτε άλλο) εκεί μέσα και μετά να το ξεχάσω και να κινούμαι νορμάλ. Άσε που θα έχω το άγχος μήπως δε βγαίνει μετά. Πωπω μου δημιούργησες νέους λόγους για εφιάλτες τώρα.
Παιδιά ούτε εγώ το χώνεψα το ταμπόν. Με γαργαλούσε/ενοχλούσε συνέχεια. Το έβαζα αναγκαστικά για να κολυμπήσω τις 3 πρώτες μέρες, αλλά μαύρη κολύμβηση έκανα. Με ενοχλούσε.δεν είχα τέτοιο σκοπό Χιμέλα μου, το τέτοιο σου, οι κανόνες σου
![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πώς δεν έκαψες το σπίτι!Μικρός έπαιρνα τα ταμπόν της μάνας μου (χωρίς να ξέρω για τι χρήση είναι, απλά τα έβρισκα στο ντουλάπι του μπάνιου) και είτε τα πότιζα κολώνια και τα κρέμαγα είτε τα πότιζα οινόπνευμα και τα άναβα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- iew
- Μήτσος10
- Joji
- AggelikiGr
- touvlo
- charmander
- camil
- Scandal
- Reader
- bibliofagos
- Kate1914
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- Paragontas7000
- ck_chrysiis
- Luludaki
- rafaela11
- louminis
- taketrance
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Natsuko
- Ωρορα
- giannhs2001
- Corfu kitty
- Sosstoss
- nearos
- Fernando_A
- synthnightingale
- despoina13
- Maria23667
- cratecropz
- fmarulezkd
- phleidhs
- chester20080
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- thenutritionist
- Helen06
- P.Dam.
- Εχέμυθη
- χημεια4λαιφ
- Αναστασία197
- Meow
- Ness
- Athens2002
- Thundergirl
- panamixagr97
- Elinaaaa
- Greysalo
- Elenimavr
- Alma Libre
- orchidea
- Jocaste
- Pretty great girl
- anna-maria1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.