naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

13-05-24

23:18
Έλα μπρο δουλευι. Αλλά δε λειτουργείσε ακόμα με άλλο άνθρωπο δεν ξέρω .κανα απντειτ στο τσουτσουνι εχουμε;
Θέλει δοκιμή
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

13-05-24

23:19
αντε, μεγεια το νεο σκευος.Έλα μπρο δουλευι. Αλλά δε λειτουργείσε ακόμα με άλλο άνθρωπο δεν ξέρω .
Θέλει δοκιμή
Σε κερναω βοτκα στη φυλης
naturale
Νεοφερμένο μέλος
Ο naturale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

13-05-24

23:19
Χαχααχαχαχαχααντε, μεγεια το νεο σκευος.
Σε κερναω βοτκα στη φυλης
Δεν ξέρω μην κολλήσω τίποτα
naturale
Νεοφερμένο μέλος

15-06-24

13:31
Παιδιά καλησπέρα σας.
Ήθελα να ρωτήσω,
Έκανα περιτομή, αλλά ο χαλινος υπάρχει ακόμα είναι σωστό αυτό ; Το πετσσκι όλα οκ φαίνεται το κεφάλι κανονικά
Ευχαριστώ
Ήθελα να ρωτήσω,
Έκανα περιτομή, αλλά ο χαλινος υπάρχει ακόμα είναι σωστό αυτό ; Το πετσσκι όλα οκ φαίνεται το κεφάλι κανονικά
Ευχαριστώ
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-06-24

13:39
Ναι, δεν τον αφαιρούμε εμείς, δεν κανουμε αμερικλανιές εδωΈκανα περιτομή, αλλά ο χαλινος υπάρχει ακόμα είναι σωστό αυτό ; Το πετσσκι όλα οκ φαίνεται το κεφάλι κανονικά
naturale
Νεοφερμένο μέλος

15-06-24

13:42
Όντος ;Ναι, δεν τον αφαιρούμε εμείς, δεν κανουμε αμερικλανιές εδω
John2025
Νεοφερμένο μέλος
Ο John2025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

05-02-25

21:42
Είμαι 20 και σκέφτομαι να κάνω περιτομή όχι για θρησκευτικούς λόγους αλλά γτ έχω φίμωση. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας όσοι εχετε κανει, Σας ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

06-02-25

09:52
τώρα πετάγομαι σαν τη τσουτσού, αν και γυναίκα, αλλά θα σου πω την εμπειρία μου, ως μάνα 2 αγοριών.Είμαι 20 και σκέφτομαι να κάνω περιτομή όχι για θρησκευτικούς λόγους αλλά γτ έχω φίμωση. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας όσοι εχετε κανει, Σας ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Πήγαινε σε έναν καλό γιατρό, να εκτιμήσει αν πράγματι χρειάζεσαι περιτομή, ή απλά ξεφύμωμα, ή κόψιμο χαλινού, ή τι, τέλος πάντων.
Επειδή τα περισσότερα αγοράκια έχουν φύμωση (προστασία της φύσης είχε πει η παιδίατρος), αν μέχρι κάποια ηλικία δεν <ξεκαπελωθούν>, τα ....φροντίζουμε.
Η περιτομή είναι μια εύκολη επέμβαση και εύκολη λύση για τη φύμωση. Επειδή είναι μη αναστρέψιμη, εμείς οι όχι εβραίοι/ισλαμιστές κοιτάμε αν υπάρχει πιο απλή. Βέβαια πολλοί την κάνουν και για ομορφιά!
Εμάς οι δυο εμπειρίες ήταν : στον ενα με μικρή επέμβαση, του έκοψε απλά το χαλινό και το ξεφύμωσε. Δεν έκοψε δέρμα. Πονούσε μόνο την ημέρα της επέμβασης.
Στον άλλο, ήταν πιο απλό, απλά το ξεφύμωσε με τοπική αναισθητική αλοιφή. Αυτός πονούσε μόνο όταν ουρούσε για δύο μέρες.
Ο φίλος παραπάνω, περιγράφει όλη την ιστορία της περιτομής του.
Δίχως να θέλω να κάνω διαφήμιση, υπάρχει ένας πολύ καλός ουρολόγος αντρολόγος στην Αθήνα. Αν σ΄ενδιαφέρει στείλε πμ
Καλή επιτυχία στο πολιτιμότερό σου!
John2025
Νεοφερμένο μέλος
Ο John2025 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

06-02-25

16:17
τώρα πετάγομαι σαν τη τσουτσού, αν και γυναίκα, αλλά θα σου πω την εμπειρία μου, ως μάνα 2 αγοριών.
Πήγαινε σε έναν καλό γιατρό, να εκτιμήσει αν πράγματι χρειάζεσαι περιτομή, ή απλά ξεφύμωμα, ή κόψιμο χαλινού, ή τι, τέλος πάντων.
Επειδή τα περισσότερα αγοράκια έχουν φύμωση (προστασία της φύσης είχε πει η παιδίατρος), αν μέχρι κάποια ηλικία δεν <ξεκαπελωθούν>, τα ....φροντίζουμε.
Η περιτομή είναι μια εύκολη επέμβαση και εύκολη λύση για τη φύμωση. Επειδή είναι μη αναστρέψιμη, εμείς οι όχι εβραίοι/ισλαμιστές κοιτάμε αν υπάρχει πιο απλή. Βέβαια πολλοί την κάνουν και για ομορφιά!
Εμάς οι δυο εμπειρίες ήταν : στον ενα με μικρή επέμβαση, του έκοψε απλά το χαλινό και το ξεφύμωσε. Δεν έκοψε δέρμα. Πονούσε μόνο την ημέρα της επέμβασης.
Στον άλλο, ήταν πιο απλό, απλά το ξεφύμωσε με τοπική αναισθητική αλοιφή. Αυτός πονούσε μόνο όταν ουρούσε για δύο μέρες.
Δίχως να θέλω να κάνω διαφήμιση, υπάρχει ένας πολύ καλός ουρολόγος αντρολόγος στην Αθήνα. Αν σ΄ενδιαφέρει στείλε πμ
Καλή επιτυχία στο πολιότερό σου!
Η φίμωση συμβαίνει επειδή οι μαμάδες όταν ήμασταν μωρά δεν κατεβαζαν το πετσακι; Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ανδρολόγο στην Θεσσαλονίκη. Αν θέλετε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να το συζητήσουμε περαιτέρω.Ευχαριστω πολύ!!!τώρα πετάγομαι σαν τη τσουτσού, αν και γυναίκα, αλλά θα σου πω την εμπειρία μου, ως μάνα 2 αγοριών.
Καλή επιτυχία στο πολιτιμότερό σου!
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

06-02-25

16:31
μωρέ, δεν κατέβαινε το άτιμο. Τι να κάνουμε και μεις οι έρμες μανάδες; να βασανίζουμε τα παιδιά μας;Η φίμωση συμβαίνει επειδή οι μαμάδες όταν ήμασταν μωρά δεν κατεβαζαν το πετσακι; Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον ανδρολόγο στην Θεσσαλονίκη. Αν θέλετε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να το συζητήσουμε περαιτέρω.Ευχαριστω πολύ!!!
Εμένα η παιδίατρος μου έλεγε, να το τραβώ απαλά με μια κρεμούλα. Αν δε γίνεται, να μην ασκώ βία και το τραυματίσω. Αν φτάσει 8/9 ετών και δεν έχει ξεκαπελωθεί, θα το στείλουμε σε γιατρό, να το φτιάξει.
Ξέρω όμως και από φίλες που μεγάλωναν τα αγόρια τους χωρίς άντρα, πως ντρέπονταν από μια ηλικία και έπειτα να το κάνουν. Και μένα ο άντρας μου το τραβούσε απαλά. Αλλά μη ρίχνεις ευθύνες στη μανούλα. Και μεις, που το παλεύαμε, στο τέλος οι γιατροί το έφτιαξαν.
Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα.
Αθήνα αν θες, έχω έναν γιατρό πράγματι <γάτο>. Φροντίζει τη μαμά, ουρολογικά, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος. Τον καλούμε, όταν θέλουμε επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα. Και ο γάτος, τη δίνει αμέσως! Έχω πάθει πλάκα. Παίρνει και το 100άρι μετά, χαλάλι του.
Αν έχεις όρεξη για ταξιδάκι Αθηνα, στείλε μου, θα σου πω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.