theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΛΕΜΕ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τώρα, αν κάποιος έχει σκοπό να μην πλένεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα του έκανε καλό μια περιτομή.Αν χρησιμοποιεί όμως το τεχνολογικό θαύμα που λέγεται βρύση, δεν τίθεται θέμα υγιεινής.
Το ότι κάτι είναι ιατρική μέθοδος (για αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων) δε σημαίνει τίποτα.Και η σκωληκοειδεκτομή είναι ιατρική μέθοδος.Ας κάνουμε όλοι από μία

Άρα η περιτομή μάλλον δε γίνεται για λόγους υγιεινής πια, αλλά για θρησκευτικούς καθαρά λόγους, ε και αφού δεν κάνει κακό, δε μας πειράζει τόσο.
Και για κάποιο περίεργο λόγο, είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν η περιτομή ήταν το ίδιο βάρβαρη με την κλειτοριδεκτομή, θα συνέχιζε να γίνεται, γιατί και τα δύο, όπως και το μπουργκίνι, υπάρχουν για τους ίδιους θρησκευτικούς λόγους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Και για κάποιο περίεργο λόγο, είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν η περιτομή ήταν το ίδιο βάρβαρη με την κλειτοριδεκτομή, θα συνέχιζε να γίνεται, γιατί και τα δύο, όπως και το μπουργκίνι, υπάρχουν για τους ίδιους θρησκευτικούς λόγους.
Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό. Αν η περιτομή εμπόδιζε τον "σουλτάνο" άντρα από το να έχει σεξουαλική απόλαυση δε νομίζω να γινόταν, τουλάχιστον στην μουσουλμανική θρησκεία. Και βρε παιδιά, πιθανώς να ακούγομαι υπερβολική, αλλά δεν είχα αυτό το κόλλημα πριν τα φτιάξω με μουσουλμάνο και πριν ακούσω απόψεις μουσουλμάνων περί ανδρισμού.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Neraida
Επιφανές μέλος

Ναι βρε παιδιά.Για τις μουσουλμάνες λέγαμε (author speaking
).
μη σκας under!!!!
η μεταφορα των μηνυματων ειναι στο δρομο !!
δε θα αργησει!!

underwater
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως για να πω την αμαρτία μου, θα προτιμούσα ο φίλος μου να είχε κάνει περιτομή, το βρίσκω πιο πρακτικό και όμορφο.
Κοίτα, και μένα πιο όμορφο μου φαίνεται, αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό.

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλιστα σε βιβλίο γνωστής γυναίκας που είχε υποστεί αυτή τη διαδικασία και περιέγραφε το πως γίνεται δε σας κρύβω ότι είχα ερεθιστεί.
xristinaki
Δραστήριο μέλος

Παντως μου αρεσει που θυμωσαν οι αντρες λες κι θελουμε να τους σκοτωσουμε

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πειτε τα αγορια σας
να κανουν περιτομη. Και εξηγηστε τους λογους που το θελετε.
Πχ μπορειτε να πειτε οτι η διαρκεια στο σεκς, θα αυξηθει (κατα πασα πιθανοτητα).
Επισης, μπορειτε να πειτε οτι ειναι πιο υγιεινο.
Μετα, μην αναρωτηθειτε ομως γιατι εξαφανιστηκε.
Τελικα, θα μου απαντησει κανενας γιατι αποδεχτηκαμε σαν κοινωνια εναν ακρωτηριασμο για θρησκευτικους λογους?
underwater
Περιβόητο μέλος

Τελικα, θα μου απαντησει κανενας γιατι αποδεχτηκαμε σαν κοινωνια εναν ακρωτηριασμο για θρησκευτικους λογους?
??

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Κι οπωσ ειπαμε οι Εβραιοι τοτε ζουσαν σε συνθηκες ανοβριας που δικαιολογουσαν την επεμβαση.Για να υποχρεωνουν τους αντρες να την κανουν την ενεταξαν στην θρησκεια σαν κατι ιερο κι παρεμεινε σαν εθιμο μερχι σημερα.
Αν επροκειτο για φρικτο ακρωτηριασμο στην Αμερικη γιατι γινεται?Που δεν τους υποχρεωνει κανεις?
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Θειο βρεφος αν πραγματι συμβαινει κατι τετοιο να το κοιταξεις υπαρχει προβλημα.
Παντως μου αρεσει που θυμωσαν οι αντρες λες κι θελουμε να τους σκοτωσουμε![]()
Δεν είναι πρόβλημα... απλά σεξουαλική προτίμηση. Μπορεί να είναι παράξενο, ναι, αλλά εδώ υπάρχουν χειρότερες ανωμαλίες. Άλλωστε δεν απέχει και πάρα πολύ απο τις προτιμήσεις που εξέφρασαν κάποιες γυναίκες πριν από εμένα.
Όσο για το δεύτερο σκέλος, αν και εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα, υποθέτω ότι ο λόγος που θύμωσαν οι περισσότεροι είναι η χαλαρότητα στην αντιμετώπιση του θέματος, ο σχεδόν υπερασπισμός και ενθάρυνση της περιτομής ενώ ο καταδικασμός της κλειτοριδεκτομής και οι γενικότερες αναφορές που έχουν γίνει για ισότητα των φύλων μέσα στο φόρουμ.
Όταν κάτι είναι πιο διαδεδομένο δε πάει να πει ότι είναι και σωστό.
Η παραμόρφωση με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς λόγο και άσχετα των σεξουαλικών προτιμήσεων είναι καταδικαστέα.
Ursa Major
Νεοφερμένο μέλος

Μα καλά σοβαρά πιστεύει κανείς οτι ο ακρωτηριασμός αυτού του είδους έγινε για θρησκευτικούς λόγους;

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Την κλειτιριδεκτομη θα την απορριπταμε ετσι κι αλλιως .Επειδη την απορριψαμε επρεπε να απορριψουμε κι την περιτομη?1 1 το παμε?
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Θειο βρεφος αν σε φτιαχνει η διαδικασια να κρατουν τα ποδια ενος κοριτσιου 2 ατομα κι καποιος να το πετσοκοβει (γιατι αυτη ειναι η διαδικασια που ειπες οτι σου αρεσει) ναι υπαρχει πραγματι προβλημα.
εννοείς ότι με θεωρείς ψυχικά άρρωστο δηλαδή?
Την κλειτιριδεκτομη θα την απορριπταμε ετσι κι αλλιως .Επειδη την απορριψαμε επρεπε να απορριψουμε κι την περιτομη?1 1 το παμε?
Όχι φυσικά. Αλλά όταν παραμορφώνεις τα γενετικά όργανα του ενός φύλου είναι
πετσόκομα, ενώ στην άλλη περίπτωση ωραίο θέαμα, έχει κάποια διαφορά.
xristinaki
Δραστήριο μέλος

Κι ναι το να λεει καποιος οτι ειναι ωραιο να παιρνουν ενα παιδι κι να το κοβουν με μαχαιρι δεν ξερω πως να το παρω
Demelene
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως να σας πω την αμαρτία μου δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι ακριβώς το αποτέλεσμα της περιτομής αν και η πιο απλή ερμηνεία μάλλον είναι και η σωστή. Σε κάθε περίπτωση δεν με ενδοιαφέρει να μάθω πιο πολλά από όσα ξέρω συνεπώς μην απαντήσει κανένας γιατί παίζει να βρεθώ και λυπόθυμος στην δουλειά μου.
Έχω να κάνω μια παρατήρηση όμως κυρίως προς τις γυναίκες.Βλεπω τις κοπέλες να μιλάνε με τρομερή άνεση για κάτι που εκ φύσεως δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ. Να το θέσω και αλλιώς. Είναι δυνατόν να έχετε άποψη πέρα από το αν σας αρέσει ή όχι λειτουργικά και εμφανισιακά?
Η ανδρική φυσιολογία και η γυναικεία φυσιολογία είναι από τα πράγματα που δεν μπορούμε να εξερευνήσουμε ποτέ μαζί (ξέρετε τις εξαιρέσεις αλλά τις προσπερνάω) λόγω του φύλλου μας. Μπορώ να καταλάβω εγώ ποτέ σαν άνδρας του πως αισθάνεται η γυναίκα κατά την διεύσδυση? Μόνο ότι έχω ακούσει θα quotάρα και θα κάνω εικασίες. Καλά τα είχα γράψει εγώ σχετικά με το θέμα έχω άποψη.
mania
Επιφανές μέλος

Πάντος ο γιατρός ενθάρινε και τις δύο περιπτώσεις των γνωστών μου γιατί λέει εκτώς απο καθαρό φένετε και πιό μεγάλο κατα 2 πόντους

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρω άτομα που έκαναν περιτομή σε μεγάλη ηλικία ο ένας για λόγους εσθητικής και ο άλλος για λόγους υγείας, αυτά όμως γίνοντε με επιλογή του ανδρός, σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση το απορίπτω, δεν μπορεσα ποτέ να καταλάβω γιατί οι μουσουλμάνοι στο κορίτσι κόβουν απλά τα νύχια και στα αγόρια κάνουν περιτωμή, που θα ήταν το πρόβλημα να έκοβαν και του αγοριού τα νύχια;![]()
Πάντος ο γιατρός ενθάρινε και τις δύο περιπτώσεις των γνωστών μου γιατί λέει εκτώς απο καθαρό φένετε και πιό μεγάλο κατα 2 πόντους![]()
![]()
Μάλλον δεν στά'πανε καλά!
Οι μουσουλμάνοι εκτός από την περιτομή στους άνδρες από θέμα υγιεινής (όπως είπαν ορισμένοι) κάνουν και κλειτοριδεκτομή στα κορίτσια (μάλλον από θέμα φεμινισμού

Τα στατιστικά στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας λένε ότι καθημερινά έξι χιλιάδες νεαρά κορίτσια υφίστανται αυτόν τον ακρωτηριασμό των εξωτερικών γεννητικών τους οργάνων, δηλαδή περίπου δυο εκατομμύρια το χρόνο.
Loveless
Νεοφερμένο μέλος

Πείτε στο σύντροφό σας να κάνει περιτομή γιατί σας αρέσει καλύτερα.
Μετά από αυτό θα περνάτε περισσότερη ώρα μέσα στο φόρουμ, θέλοντας και μη, για ευνόητους λόγους!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- johnsala
- chester20080
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist
- despoina13
- John2025
- giannhs2001
- Memetchi
- DimitraA.
- Giorgkalo
- taketrance
- Debugging_Demon
- Εριφύλη
- naturale
- Fernando_A
- Joji
- Libertus
- suaimhneas
- ROM32
- kalhkardia
- mixaelaaa
- thenutritionist
- Βασιλης1234
- Wonderkid
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- rafaela11
- Than003
- χημεια4λαιφ
- ggl
- epote
- Unboxholics
- V@Per
- Alessandra Eliza
- Annie
- marww
- Ariana2018
- iew
- std157489
- Totreno
- Kate1914
- Gi0Kr
- Freddys
- ovelix360
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.