δεν ξερω αν μετραει στο ποστ αλλα γενικοτερα μετραει πολυ!Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ :Γυμναστήριο όχι αλλά πάω χορό... μετράει?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

4 χρόνια τώρα το μόνο που γυμνάζω, είναι το σαγόνι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και απο οτι μου λενε (και βλεπω και μονος μου) ειμαι φτιαγμνος με bodybuilding. Χωρις ντοπα μπορω να εχω το ιδιο μεγεθος μεντοπαρισμενους κατα πολυ Ο_Ο. Αλλα οχι και κατι τετια σαν το link που ακολουθει, απλα θα ειναι πολυ μεγαλα. Εχω τεραστια χερια και πλατες χωρις να εχω κανει ακομα γυμναστικη που να τα ανοιγει...
https://img259.imageshack.us/img259/8504/28118pl.jpg
Scandal
Διαχειριστής

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ξεκίνησα χτες!!!!
ας ελπίσουμε ότι δεν θα βαρεθώ σύντομα!

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή εγω δεν είμαι τέτοιου είδους τύπος και επειδή θα με πείραζε ακομά και να το έβλεπα αυτό, λέω όχι στα γυμναστήρια.
lila
Νεοφερμένο μέλος

το μονο που γουσταρα το γυμναστιριο που πηγαινα ηταν οι ωρες μου πανω στον διαδρομο που εβλεπα ολους τους κολλημενους φουσκοτους να σφιγκονται κτλ...τρελο γελιο!!
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από DrJu5tM3:Εσείς πόσο συχνά επισκέπτεστε το γυμναστήριο?Σε ποιο γυμναστήριο πηγαίνετε?Τι σημαίνει για σας το γυμναστήριο?
Τα τελευταία 2 χρόνια πήγαινα γυμναστήριο.Εχω να πατήσω το πόδι μου δύο μήνες αφού πριν δύο μήνες χειρουργήθηκα και δεν με αφήνουν ακόμη να ασχοληθώ με αθλητικές δραστηριότητες.Βασικά δεν θα το συνεχίσω γιατί έχω υποστεί πολλούς τραυματισμούς.Οι γιατροί που με είδαν κυρίος για την μέση μου είπαν να το κόψω και να γραφτώ κολύμβηση.Θεωρείτε ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξεις σώμα με σχεδόν καθόλου τραυματισμούς.Το μειονέκτημα των γυμναστηρίων είναι ότι δεν σε προσέχουν όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα αυτός που δεν ξέρει ίσως να μην κάνει σωστά μια άσκηση η να μην ξέρει ότι μετά από κάθε προπόνηση πρέπει να κάνεις διατάσεις η να σηκώσει βαρη τα οποία άθελά του να του δημιουργήσουν κάποιο τραυματισμό αφού δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τα όρια κάθε μυικού ιστού.Συνοψίζοντας η άθληση χωρίς βάρη είναι ότι πιο καλύτερο.Είμαι υπέρ της γυμναστικής και της καλής διατροφής αφού αυτά τα δύο πρέπει να συνδιάζονται
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:καλα πιγενο αλλα αποτε το θημιθω
Δεν σου φενετε

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Γυμναστηριο... δεν το παω καθολου! Αν ομως ειχα εστω και ελαχιστο ελευθερο χρονο, θα πηγαινα, μονο και μονο επειδη δεν αθλουμαι με κανεναν αλλο τροπο
Άμα δεν έχεις ελεύθερο χρόνο όπως λες για να πας γυμναστήριο,ένα τέταρτο το πρωί η όποια άλλη χρονική στιγμή αρκεί για τα βασικά.Όποιος αγαπάει πραγματικά μπορεί.Ειδικά οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τα ακατόρθωτα όπως να καταναλώνουμε χωρίς να παράγουμε!!!

ακομα και οταν το προγραμμα μου με μαθηματα εργαστηρια κτλ κτλ ειναι βαρυ βρισκω χρονο και πηγαινω.

εχει τυχει να παω και στις 10-11 το βραδυ ή εχω ξυπνησει νωριτερα το πρωι και εχω παει 7.30 π.χ. gym και μετα μαθημα ή δουλεια.
Περαν απο το καλο που μου κανει σωματικα και σαν υγεια προσωπικα με το γυμναστηιο ξεδινω κι ολας.

Το οτι κανω βαρη ομως και αερομπικ (οταν μπορω γιατι εκει οι ωρες ειναι φιξ) δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι "μποντι" ουτε σφιχτερμαν οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος zxr.
Αυτο το λεω γιατι πολλα στενομυαλα κατα την γνωμη μου ατομα με το που καποιος πει οτι παει gym γιατι θελει να εχει ωραιο σωμα κλτ κλτ, αρχιζουν τα κοσμητικα τυπου "ψωνιο", "μποντι" κτλ κτλ.

openopen
Νεοφερμένο μέλος

Και για αυτο το λογο εχω και υπεροχους προ-κοιλιακους

ayperion
Νεοφερμένο μέλος

αισθάνομαι πιο καλά με το σώμα μου , χώρια που μεγαλώνω και πρέπει να διατηρούμαι!!!
ote=DrJu5tM3]Εσείς πόσο συχνά επισκέπτεστε το γυμναστήριο?Σε ποιο γυμναστήριο πηγαίνετε?Τι σημαίνει για σας το γυμναστήριο?[/quote]
High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

Οσον αφορά το νους υγειής εν σώματι υγειές που είπε ο Πάνος, δυστυχώς, συνήθως όλο κάτι ελεϊνα τυπάκια βλέπω στα διαφορα gym που έχω πάει κατα καιρούς, που έχουν ξεχάσει οτι θέλει γυμναστικη και το μυαλο΄εκτος απο το σώμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bibliofagos
- Μήτσος10
- ROM32
- Paragontas7000
- Kate1914
- johnsala
- Sosstoss
- rafaela11
- giannhs2001
- Unboxholics
- taketrance
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Joji
- NeosUser2023
- Scandal
- Ilma
- Hased Babis
- Requiem
- thenutritionist
- billie perrakis
- charmander
- orchidea
- Viedo
- harry akritas
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- me lene
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.