Neraida
Επιφανές μέλος

εγω ειχα τετειες 'συναντησεις΄' ποτε (μεχρι σημερα ) δεν με πηραξαν. απλα ετοιχε να συναντηθουμε. δεν ειναι κακο!![]()
Πλακα κανεις....ναι..???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχει τύχει ποτέ κάτι για να μου επιβεβαιώσει την άποψη μου (και ουτε θέλω να σας πώ την αλήθεια μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν πρεπει να ειμαστε με παρωπιδες. Οτι δεν εχουμε δει ή δεν μπορουμε να δουμε, δεν συμαινει πως δεν υπαρχει και ολας. και εγω δεν εχω δει τον Αρη και περισσοτεροι απο τους ανθρωπους δεν τον εχουν δει. Παει να πει πως δεν υπαρχει;Δεν πιστεύω. Και έχω την εντύπωση ότι αυτοί που βλέπουν "φαντάσματα" είναι αυτοί που εκ των προτέρων πίστευαν ότι υπάρχουν, και με κάποιον τρόπο αυθυποβάλλονται. Όσοι άνθρωποι ξέρω που δεν πιστεύουν σε φαντάσματα, δεν έτυχε να δουν ποτέ![]()
Πρεπει να ανοιξουμε λιγο την σκεψη μας, να πιστευουμε και στο αγνωστο..
Τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα δουλευουν καλητερα οταν ειναι ανοιχτα!!!
Δεν συμφονεις;

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα φαντάσματα δεν πιστευω.Δεν αποκλείω την ύπαρξη τους,αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να αντιληφθούμε.
Και έχω την εντύπωση ότι αυτοί που βλέπουν "φαντάσματα" είναι αυτοί που εκ των προτέρων πίστευαν ότι υπάρχουν, και με κάποιον τρόπο αυθυποβάλλονται.
+1

Αυτοί που ισχυρίζονταν ότι η γη είναι στρογγυλή είχαν τρόπο να το αποδείξουν, βασιζόντουσαν σε μαθηματικά και επιστημονικά δεδομένα δηλαδή, δεν είπαν ποτέ "το ένστικτό μου μου λέει ότι η γη είναι στρογγυλή, πιστέψτε με γιατί το λέω εγώ". Το πρώτο (δηλαδή την επιστημονική απόδειξη) το θεωρώ λογικό επιχείρημα, ενώ το δεύτερο παράλογο. Και είναι άδικο να παρομοιάζουμε επιστήμονες με δεισιδαίμονες, είναι σαν να μπλέκουμε σώβρακα με γραβάτες που λέει κι ο μπαμπάς μου.Δωσε μου εναν ορισμο για το λογικο, να σου πω τι ειναι παραλογο. Αν ημασταν πολλα χρονια πριν και λεγαμε στον κοσμο πως η γη ειναι στρογγιλη θα μας λεγαν παραλογους. Γιατι, επειδη δεν το πιστευαν οι πολλοι; Ποιοι ηταν παραλογοι τοτε;![]()
Με βάση τον τρόπο που σκέφτεσαι, εφ' όσον δηλαδή οδηγούμαστε στο να θεωρούμε λογικό το
να κυκλοφορούν φαντάσματα, είναι εξίσου λογικό να πιστεύουμε ότι υπάρχει ο σούπερμαν, δράκοι, μάγισσες και δεν ξέρω τι άλλο
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

περα απο την πλακα ο καθενας εχει τις αποψεις του και ολες ειναι σεβαστες. Οσο για το αν υπαρχει διαφορα απο την επιστημη και το παραλογο, θα σου πω ενα πραγμα ολοι αυτοι που ανακαληψαν κατι (Εντισον,Μπελ,Τεσλα κ.α) ηταν παραλογοι (ετσι τους αποκαλουσαν, εχω αδικο

Δεν προσπαθω να σου αλλαξω την γνωμη, απλος εμενα μου αρεσει να μαθαινω κατι που εχω αγνοια, μπορει να μην πιστεψω αν εσυ μου πεις πως υπαρχουν π.χ. νεραϊδες, αλλα δεν θα το αποκλοισω τελειος. Καπου μεσα στο μυαλο μου, σε μια σκοτεινη γωνιτσα θα υπαρχει μια μικρη φωτια που θα λεει πως υπαρχουν νεραϊδες. Μπορει να μην βγει ποτε στην επιφανεια αυτη η πληροφορια, ή ισως να βγει!
BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

tuku
Νεοφερμένο μέλος

squall
Νεοφερμένο μέλος

squall
Νεοφερμένο μέλος

Δωσε μου εναν ορισμο για το λογικο, να σου πω τι ειναι παραλογο. Αν ημασταν πολλα χρονια πριν και λεγαμε στον κοσμο πως η γη ειναι στρογγιλη θα μας λεγαν παραλογους. Γιατι, επειδη δεν το πιστευαν οι πολλοι; Ποιοι ηταν παραλογοι τοτε;![]()
Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!

Georges5773
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@minouki@
Νεοφερμένο μέλος

Το να πιστεύεις στα φαντάσματα δεν διαφέρει και πολύ από το να πιστεύεις στο ότι οι πέτρες μετακινούνται από μόνες τους, ή ότι τα κουτάλια λυγίζουν στο έτσι!! Όλα αυτά που ακούγονται για τα φαντάσματα νομίζω πως είναι μια πολύ μεγάλη παρεξήγηση των γεγονότων που πραγματικά έγιναν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πιστεύετε στα φαντάσματα
Όχι
και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όταν τα βλέπεις μπροστά σου
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι
και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όταν τα βλέπεις μπροστά σου
Γιατί αυτό το παιδί με προλαβαίνει πάντα;;;

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ποτέ δεν εμφανίζονται σε αυτούς που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.