Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια εάν το ενάντιο - τώρα σωστά το είπα;; - αποδειχθεί δε νομίζω να το μάθετε...
Θα μείνω στον τόπο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinaspa
Νεοφερμένο μέλος

παλι ομως δεν αποκλειω το ενδεχομενο να υπαρχουν...

Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω προσπαθω να το αποβαλλω αυτο απο το μυαλο μου, γιατι οσο περιεργο και αν ειναι στη συλληψη το οτι η ψυχη πεθαινει μαζι με το σωμα, πιστευω οτι ετσι ειναι.
Συνεπως δεν πιστευω οτι υπαρχουν και φαντασματα ^^
Ετσι κι'αλλιως με δυσκολευει να πιστεψω στο υπερφυσικο.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Τοσο για τους συγγενεις μας/φιλους μας οσο και για τον εαυτο μας κατι μας λεει οτι με καποιο τροπο η ζωη θα συνεχιστει, η ψυχη θα χωριστει απ το σωμα και θα συνεχισει με καποιο τροπο να υπαρχει, κλπ κλπ.
Εγω προσπαθω να το αποβαλλω αυτο απο το μυαλο μου, γιατι οσο περιεργο και αν ειναι στη συλληψη το οτι η ψυχη πεθαινει μαζι με το σωμα, πιστευω οτι ετσι ειναι.
Συνεπως δεν πιστευω οτι υπαρχουν και φαντασματα ^^
Ετσι κι'αλλιως με δυσκολευει να πιστεψω στο υπερφυσικο.
Νομίζω, ότι καλά πορεύεται κανείς, όσο λέει (και το εννοεί!), ότι "δυσκολεύεται να πιστέψει στο υπερφυσικό( ή μεταφυσικό

pink angel
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν πιστεύω όμως στην ύπαρξη φαντασμάτων, ότι στοιχειώνουν τα σπίτια, ότι εμφανίζονται και τρομάζουν ανθρώπους κλπ, αυτά πιστεύω ότι είναι λαϊκοί μύθοι και τίποτε άλλο, και ακόμα περισσότερο δεν πιστεύω σε επικοινωνία με νεκρούς, τραπεζάκια κλπ.
Scandal
Διαχειριστής

Έτυχε πριν αρκετό καιρό να είχα μια σχετική εμπειρία η οποία στην αρχή μου ταρακούνησε όλο το οικοδόμημα της σκέψης μιας που ουδέποτε πίστευα σε φαντάσματα. Τελικά καταλήγω σε αυτό που ο Γιουνγκ αποκαλεί ως συλλογικό υποσυνείδητο. Όλα αυτά αποτελούν ιδέες του εγκεφάλου και ανίκανα να μας κάνουν κακό - εκτός κι αν τα πάρουμε πολύ στα σοβαρά.

-petros
pink angel
Νεοφερμένο μέλος

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

banis
Νεοφερμένο μέλος

Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Dei Gratia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Όχι ιδιαίτερα…![]()
Τι θα πει οχι ιδιαιτερα???
On topic, Οχι δεν πιστευω σκετο!!!! Οτιδηποτε υπερφυσικο ειναι μονο για σεναριο στο supernatural.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άρα καλά τα λες..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.