maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:25 Η maria100000: #1 23-10-11 16:25 Ειμαι ενα άτομο που πραγματικά πιστεύει στα όνειρα.....ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ βλέπω σημένει κάτι,ειτε καλό ειτε κακό....πολυ παράξενο μου φένεται....και δεν ξέρω πως γίνεται αυτο..Σας έχει συνβεί ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Η sasg έγραψε: #2 23-10-11 16:40 και εγώ γενικά πιστεύω στα όνειρα γιατί πολύ συχνά βγαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ή σημαίνουν κάτι που συμβαίνει στη ζωή μου...βασικά το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό τα όνειρα να σημαίνουν διάφορα πράγματα καθώς πιστεύω πως συνδέονται με το υποσυνείδητο μας..δλδ όταν σκεφτόμαστε κάτι ή θέλουμε κάτι ή περιμένουμε κάτι το βλέπουμε στον ύπνο μας...το περιέργο (και αυτό για το οποίο διατηρώ τις αμφιβολίες μου) είναι τα προφητικά όνειρα...τα όνειρα δηλαδή που δείχνουν κάτι που θα γίνει στη ζωή μας για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει...μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά σαν ορθολογίστρια που προσπαθώ να είμαι πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην τύχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Η Θάλεια έγραψε: #3 23-10-11 16:45 Σήμερα είδα ότι είχα ψείρες(=κακά μαντάτα) και το πρωί έμαθα ότι πέθανε η μητέρα του πρώην μου. Από τώρα πιστεύω στα όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η maria100000: #4 23-10-11 16:49 Εχω διαβασει καπου οτι πριν κοιμηθεις οταν σκευτεσαι κατι παραπολλη μπορει να δεις στον υπνο σου την λυση του...Συγκεκριμενα το εχει πει ενα καθηγητης τησ ψυχολογιας ο οποιος ειχε βαλει στους μαθητες του να λυσουν ενα προβλημα στον υπνο τους..και οι περισσοτεροι το ελυσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 Η Θάλεια έγραψε: #5 23-10-11 17:00 Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι ενα άτομο που πραγματικά πιστεύει στα όνειρα.....ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ βλέπω σημένει κάτι,ειτε καλό ειτε κακό....πολυ παράξενο μου φένεται....και δεν ξέρω πως γίνεται αυτο..Σας έχει συνβεί ποτε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:40 Η sasg έγραψε: #2 23-10-11 16:40 και εγώ γενικά πιστεύω στα όνειρα γιατί πολύ συχνά βγαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ή σημαίνουν κάτι που συμβαίνει στη ζωή μου...βασικά το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό τα όνειρα να σημαίνουν διάφορα πράγματα καθώς πιστεύω πως συνδέονται με το υποσυνείδητο μας..δλδ όταν σκεφτόμαστε κάτι ή θέλουμε κάτι ή περιμένουμε κάτι το βλέπουμε στον ύπνο μας...το περιέργο (και αυτό για το οποίο διατηρώ τις αμφιβολίες μου) είναι τα προφητικά όνειρα...τα όνειρα δηλαδή που δείχνουν κάτι που θα γίνει στη ζωή μας για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει...μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά σαν ορθολογίστρια που προσπαθώ να είμαι πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην τύχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Η Θάλεια έγραψε: #3 23-10-11 16:45 Σήμερα είδα ότι είχα ψείρες(=κακά μαντάτα) και το πρωί έμαθα ότι πέθανε η μητέρα του πρώην μου. Από τώρα πιστεύω στα όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η maria100000: #4 23-10-11 16:49 Εχω διαβασει καπου οτι πριν κοιμηθεις οταν σκευτεσαι κατι παραπολλη μπορει να δεις στον υπνο σου την λυση του...Συγκεκριμενα το εχει πει ενα καθηγητης τησ ψυχολογιας ο οποιος ειχε βαλει στους μαθητες του να λυσουν ενα προβλημα στον υπνο τους..και οι περισσοτεροι το ελυσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 Η Θάλεια έγραψε: #5 23-10-11 17:00 Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ γενικά πιστεύω στα όνειρα γιατί πολύ συχνά βγαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ή σημαίνουν κάτι που συμβαίνει στη ζωή μου...βασικά το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό τα όνειρα να σημαίνουν διάφορα πράγματα καθώς πιστεύω πως συνδέονται με το υποσυνείδητο μας..δλδ όταν σκεφτόμαστε κάτι ή θέλουμε κάτι ή περιμένουμε κάτι το βλέπουμε στον ύπνο μας...το περιέργο (και αυτό για το οποίο διατηρώ τις αμφιβολίες μου) είναι τα προφητικά όνειρα...τα όνειρα δηλαδή που δείχνουν κάτι που θα γίνει στη ζωή μας για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνει...μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο αλλά σαν ορθολογίστρια που προσπαθώ να είμαι πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην τύχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:45 Η Θάλεια έγραψε: #3 23-10-11 16:45 Σήμερα είδα ότι είχα ψείρες(=κακά μαντάτα) και το πρωί έμαθα ότι πέθανε η μητέρα του πρώην μου. Από τώρα πιστεύω στα όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η maria100000: #4 23-10-11 16:49 Εχω διαβασει καπου οτι πριν κοιμηθεις οταν σκευτεσαι κατι παραπολλη μπορει να δεις στον υπνο σου την λυση του...Συγκεκριμενα το εχει πει ενα καθηγητης τησ ψυχολογιας ο οποιος ειχε βαλει στους μαθητες του να λυσουν ενα προβλημα στον υπνο τους..και οι περισσοτεροι το ελυσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 Η Θάλεια έγραψε: #5 23-10-11 17:00 Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα είδα ότι είχα ψείρες(=κακά μαντάτα) και το πρωί έμαθα ότι πέθανε η μητέρα του πρώην μου. Από τώρα πιστεύω στα όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 16:49 Η maria100000: #4 23-10-11 16:49 Εχω διαβασει καπου οτι πριν κοιμηθεις οταν σκευτεσαι κατι παραπολλη μπορει να δεις στον υπνο σου την λυση του...Συγκεκριμενα το εχει πει ενα καθηγητης τησ ψυχολογιας ο οποιος ειχε βαλει στους μαθητες του να λυσουν ενα προβλημα στον υπνο τους..και οι περισσοτεροι το ελυσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 Η Θάλεια έγραψε: #5 23-10-11 17:00 Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω διαβασει καπου οτι πριν κοιμηθεις οταν σκευτεσαι κατι παραπολλη μπορει να δεις στον υπνο σου την λυση του...Συγκεκριμενα το εχει πει ενα καθηγητης τησ ψυχολογιας ο οποιος ειχε βαλει στους μαθητες του να λυσουν ενα προβλημα στον υπνο τους..και οι περισσοτεροι το ελυσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 Η Θάλεια έγραψε: #5 23-10-11 17:00 Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως δεν ήξερα τίποτα για τη μητέρα του(ότι είναι χάλια στο νοσοκομείο κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:03 Η maria100000: #6 23-10-11 17:03 Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατι ασχετο.....και μενα Θάλεια με λενε..και το μαρια ειναι παρατσουκλι που εχω βαλει...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sasg Εκκολαπτόμενο μέλος Η sasg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:07 Η sasg έγραψε: #7 23-10-11 17:07 ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι έχουν γίνει πολλά πειράματα τέτοιου είδους και τα περισσότερα καταλήγουν σε αντίστοιχα αποτελέσματα...εντάξει δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει και εντύπωση δεδομένου πως όταν κοιμόμαστε δεν κοιμάται και ο εγκέφαλος ίσως μάλιστα και να λειτουργεί καλύτερα αφού λειτουργεί αναπόσπαστα από άλλα ερεθίσματα...εγώ πάντως αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι αυτό που και καλά όταν ακούς κάτι την ώρα που κοιμάσαι το μαθαίνεις θέλω να δω αν πιάνει με τις θεωρίες του Αριστοτέλη xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:08 Ο talismans: #8 23-10-11 17:08 Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοείτε ότι σε πολλούς τα όνειρα βγαίνουν, δυστυχώς σε εμένα σπάνια λειτουργεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 17:17 Η maria100000: #9 23-10-11 17:17 Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Ο tsarachaf: #10 23-10-11 18:15 Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Οκτωβρίου 2011 maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria100000: Είναι αναλόγως στον άνθρωπο και μερικές φορές και τα γονίδια.. Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι υπάρχει γονίδιο που κωδικοποιεί το αν θα βλέπεις προφητικά όνειρα;;Ο.Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria100000 Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2011 στις 21:56 Η maria100000: #11 23-10-11 21:56 οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι απλα η μαμα μου εχει το ιδιο θεμα με μενα αυτο εννοω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:26 Ο Alejandro Papas: #12 24-10-11 04:26 δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν θα λεγα οτι πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 04:32 Η renia_1995: #13 24-10-11 04:32 Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεύω ότι τα όνειρα μου σχετίζονται με αυτά που με απασχολούν. Όταν την προηγουμένη μέρα συζητάω όλη μέρα για τις Πανελλήνιες, στον ύπνο μου βλέπω ότι δίνω Πανελλήνιες. Υπ'αυτήν την έννοια, πιστεύω. Αλλά ότι το ψάρι είναι λαχτάρα, δεν θα το 'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 06:06 Ο Zithos έγραψε: #14 24-10-11 06:06 Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 08:42 Ο Mercury έγραψε: #15 24-10-11 08:42 Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα ονειρα σιγουρα δεν ειναι προφητικα....Εξαλλου οι ερμηνειες ειναι πολυ γενικες....Δηλαδη οπως ειπαν και παραπανω:"εαν δεις ψαρια, περιμενεις λαχταρα" δεχεται πολλες ερμηνειες και απο εκεινη την στιγμη και μετα εχεις προγραμματιστει να βλεπεις παντου για λαχταρες ακομα και εαν δεν υπαρχουν. Αλλα το οτι εχουν να κανουν με το υποσεινηδητο(το σκοτωσα) ειναι διαπιστωμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.911 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:11 Ο parafernalia: #16 24-10-11 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Πολλές φορές κάποια όνειρα τα προφητικά βγαίνουν αυτό είναι πραγματικότητα, τις υπόλοιπες φορές είναι προιόντα της ψυχολογικής κατάστασης πρίν τον ύπνο. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχουν προφητικά όνειρα, εκτός κι αν υπάρχουν προφήτες ή άνθρωποι που διαβάζουν το μέλλον πράγμα που καταρρίπτει τον ορθολογισμό της διαλεκτικής, άρα δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό που ίσως να υπάρχει είναι ένα φαινόμενο που ονομάζεται "τηλεπάθεια των ονείρων". Μπορείς να δεις στον ύπνο σου συμβολοποιημένες παραστάσεις που αντιστοιχούν σε ένα πραγματικό γεγονός που συμβαίνει ή έχει συμβεί. Ο παππούς μου, μου είχε μιλήσει για ένα πολύ δυνατό όνειρο που είχε δει. Έναν αράπη, να σχεδιάζει ένα τραπέζιο και μέσα να γράφει μια ακριβή ημερομηνία της μορφής, π.χ.: 11/7/1943. Ξύπνησε ταραγμένος και λέει στη γιαγιά μου: "Σκοτώθηκε ο αδερφός μου"! Ένα χρόνο μετά, όταν ο αδερφός του είχε πια χαθεί, πήγαν στον ληξιαρχείο να μάθουν λεπτομέρειες. Το βαπόρι (τραπέζιο) που βρισκότανε τορπιλίστηκε από τους Γερμανούς κάπου κοντά στην Βόρεια Αφρική (αράπης) στις 11/7/1943! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 09:19 Ο Zithos έγραψε: #17 24-10-11 09:19 Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δέν διαφωνώ καθόλου απο την στιγμή που βλέπεις πραγματικά γεγονότα που δέν μπορείς να τα δείς σε συνειδητή κατάσταση μπορούν να χαρακτηριστούν σάν προφητικά, έχουν όλα σχέση με το υποσυνείδητο εκείνο έχει την τηλεπάθεια και την μεταδίδει σε κατάσταση ύπνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 Ο epote έγραψε: #18 24-10-11 10:07 Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαποιος μοντ εσβησε το ποστ μου, κρινοντας οτι το να πει καποιος οτι ειναι παραλογο το 2011, εχοντας δαμασει την ενεργεια του ατομου, ξεροντας τι ηληκια εχει το συμπαν, εχοντας καταγραψει ολο το ανθρωπινο DNA κτλ κτλ να πιστευουμε στην προφητικη υποσταση των ονειρων. Seriously? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Zithos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 270 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:29 Ο Zithos έγραψε: #19 24-10-11 10:29 Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 Επόμενη 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 Ο Νωεύς έγραψε: #20 24-10-11 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zithos: Ε καί? Επειδή είμαστε στο 2011 τί πάει να πεί αυτό, οτι λύθηκαν όλα μας τα προβλήματα? Click για ανάπτυξη... : Βασικά, αν λύνονταν τα στοιχειώδη έστω( τροφή, σεξ και ...χαμόγελο! ) προβλήματα (εννοείται, των ανθρώπων! ), μάλλον, ούτε καν θα υπήρχαν όνειρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.