Πωπο φιλε καρεν μεχρι το θεο. Να υποθεσω οταν βαριεσαι πας και τσακωνεσαι στη τραπεζα η στη καφετερια που παιρνεις το καφε σου?
Που καταργησα ολη την επιστημη? Εχω πει περιπου 57 φορες οτι ο ανθρωπος ειναι υπεθυνος για την παρουσα φαση αφανισμου την 6η στα 4 δισεκατομυρια χρονια ζωης πανω στη γη.
Αυτο που λεω ειναι οτι αν το επιχειρημα σου ειναι "με νοιαζει η ζωη" και οχι "με νοιαζει η ΖΩΗ ΜΟΥ" η "Η ζωη οπως εγω την ξερω" ειναι οξυμωρο, γιατι οπως εσυ και οι πολικες αρκουδες αντικατεστησαν τους δεινοσαυρους που εξαφανηστικαν μαζι με το 75% της ζωης στη γη πριν απο 65 εκατομυρια χρονια ετσι και καποια αλλα ειδη θα αντικαταστησουν εμας. Για ποιο λογο θεωρεις τη ζωη οπως ειναι τωρα απο τη ζωη οπως θα ειναι σε 500.000 χρονια?
Δεν διαφωνω ο λογος για τον οποιο το κανουν αυτο ποιος ειναι? Το να νοιαζονται για τις μελλοντικες γενιες το καταλαβαινω, θελουν τα παιδια τους να μην ταλαιπωρηθουν ζωντας σε ενα πλανητη του οποιο το κλιμα δεν ειναι φιλικο για αυτους. Το να κλαινε για τις απολειες των ζωων επισης το καταλαβαινω, αυτο ξερουμε αυτο μας αρεσει αυτο προσπαθουμε να διατηρησουμε.
Το να κλαινε γιατι "καταστρεφουμε τη ζωη και το πλανητη" ειναι μαλακια γιατι πολυ απλα δεν ισχυει δεν καταστρεφουμε τη ζωη, καταστρεφουμε τη ζωη οπως την ξερουμε εμεις. Η ζωη υπηρχε πριν και θα υπαρχει και μετα.
Τραβα μια μαλακια παντως μπορει να ξεχαρμανιασεις λιγο ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ και φαινεται περιεργο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Αυγούστου 2023
Λολ καταλαβα αρα δεν κανεις τιποτα. Οταν σταματησεις να εχεις αυτοκινητο, κινητο, υπολογιστη, air condition, σταματησεις να τρως κρεας, να χρησιμοποεις οποιαδηποτε πλαστικα κτλ κτλ τα ξαναλεμε, στο ενδιαμεσο απλα βαυκαλιζεσαι με το να θεωρεις οτι τα βιολογικα προιοντα κανουν καλο στο περιβαλον:
The greenhouse gas (GHG) mitigation potential of organic methods is poorly understood. Here, the authors assess the GHG impact of a 100% shift to organic food production in England and Wales and find that direct GHG emissions are reduced with organic farming, but when increased land use abroad...
www.nature.com