Θα έχει κάνει και κανά σεμινάριο στην ιατρική σχολή λογικά. Φοβάμαι γιατί στην σύγχηση που είναι μπορεί να πάει να χειρουργήσει κανέναν. Θα περάσει γρήγορα στο κομμάτι της πρακτικής

.
Εδώ οριακά θα επιτρέπεται να κάνουμε ερωτήσεις σε λίγο εδώ μέσα

.
Η αλλαγή του κλίματος γενικά είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο.
Η ταχύτητα με την οποία αυτό συμβαίνει αλλά και ο τρόπος, μπορούν να το κάνουν απειλητικό για τον άνθρωπο.
Στην ουσία όταν λέμε πως το περιβάλλον κινδυνεύει δηλαδή, εννοούμε πως εμείς οι άνθρωποι κινδυνεύουμε, και γενικά τα οικοσυστήματα που υπάρχουν την δεδομένη περίοδο.
Ανάλογα με την συμπεριφορά μας έχουμε κάποιον έλεγχο στις αλλαγές αυτές οπότε.
Ομοίως το ίδιο ισχύει και με την καταναλωτική συμπεριφορά μας. Αν ας πούμε έχεις ένα δάσος που αναπλάθεται με έναν συγκεκριμένο ρυθμό αλλά εσύ επειδή για κάποιον λόγο αυξάνεται η ζήτηση χαρτιού, αρχίζεις σαν εταιρία να θερίζεις τα δάση ολοένα και πιο γρήγορα, είναι λογικό πως θα προκαλέσεις σημαντική αλλαγή στο κλίμα μακροπρόθεσμα, που με την σειρά της θα έχει και άλλες συνέπειες. Λόγου χάρη χειρότερη ποιότητα αέρα, πλημμύρες, μείωση πληθυσμού ζώων κτλπ.
Εδώ η αλλαγή θα είναι ανθρωπογενής μεν αλλά και πάλι το περιβάλλον θα είναι μια χαρά. Το πρόβλημα ενδέχεται να το αποκτήσουν τα έμβια όντα που εξαρτώνται απο αυτό.
Θα σου έλεγα τι χτυπάς τώρα αλλά τέλος πάντων

.
Επίσης υπενθυμίζω πως εσύ ασχολήθηκες μαζί μου έτσι, και ακριβώς επειδή :
α) Δεν σε διαβάζω
β) Δεν σπαταλώ φαιά ουσία όταν δεν αξίζει(και στην προκειμένη δεν αξίζει)
Δεν μπαίνω και στον κόπο να εξηγήσω κάτι

. Πάρα αυτά μπορείς να συνεχίσεις να χτυπιέσαι μόνη σου, εγώ ούτως η άλλως έχω πάρει φαγητό και χαλαρώνω, οπότε το διασκεδάζω.