self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

κοιταξτε, ο ερωτας παντα ερχεται με ματιά, διοτι τα ματια ειναι σαν καθρεπτης της ψυχης μας, ειναι το πιο εκφραστικο μελος του σωματος. τωρα αν θα ειναι 1η, 2η, 3, 966266972676η....τι ρολο παιζει???
παίζει ρόλο γιατί εν τω μεταξύ πάει να της μιλήσει ένας πιο αποφασιστικός από εσένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

αυτος ειναι να μην ριξει ματια ο νωευς σε κοπελα τσουπ θα παει να κλεψει την ματια

γιαυτο αφηνουμε την αριθμητικη και πιανουμε το σκουποξυλο για τα ορνεα

οντοπικ..
τσου δεν πιστευω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

Περιβόητο μέλος

είμαστε καταραμένοι να αναζητούμε τον έρωτα με την πρώτη ματιά αλλά και να διεκδικούμε την αιώνια αγάπη
π.σ. εγώ πάντως θα συνεχίσω να μπαίνω στο οπτικό σου πεδίο

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Στον έρωτα όχι...
Περιβόητο μέλος

π.χ. το μέλος https://www.e-steki.gr/member.php?u=49896 έχει στην λίστα φίλων τον ζορζ πριν καν κάνει κάποιο ποστ
αν αυτό δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά , τι είναι ;

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Απόδειξη του ότι είμαι ακαταμάχητος και μου στέλνουν requests πριν καν ποστάρουν.παλιά δεν πίστευα αλλά συχνά αναρωτιέμαι
π.χ. το μέλος https://www.e-steki.gr/member.php?u=49896 έχει στην λίστα φίλων τον ζορζ πριν καν κάνει κάποιο ποστ
αν αυτό δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά , τι είναι ;![]()

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

πλεον νομιζω πως ειναι καλυτερα οταν ξεκιναει μια ερωτικη σχεση να μην γνωριζονται οι δυο ανθρωποι και να ανακαλυπτουν σιγα σιγα ο ενας τον αλλο

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

agia93
Νεοφερμένο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

μου έτυχε χωρίς ανταπόκριση.. αλλά δε ξέρω τι ράτσα έρωτα ήταν αυτός και κράτησε 2 χρόνια.. :/
πάλι καλά που τον ξεπέρασα.. φιουφφ..

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον ημουν σε μια συναυλια απο διαφορα συγκροτηματα τωρα το καλοκαιρι,στην πολη μου...Και καθως καθομουν στα καθισματα με την παρεα μου παρατηρω εναν που εμοιαζε με τον κολλητο μου και τον κοιταζω εντονα σκεφτομενη απο μεσα"καλα χαζος ειναι γιατι δεν με χαιρεταει??"

Οταν βγαινω λιγο απο το μερος που γινοταν η συναυλια για να παρω την αλλη μου την φιλη που μολις ειχε ερθει...οταν καθομαστε της λεω τι εγινε..Και μου κανει μια "αυτον ρε συ τον θελει η Ταδε και μολις βγηκαν εξω..." εγω μενω λιγο...γιατι μου ειχε αρεσει καπως ο αλλος..και λεω τοτε μαλλον ιδεα μου θα ηταν...

Καθομαστε λοιπον στις πανω κερκιδες..απομερα απο τα αλλα ατομα..και τελοσπαντων βλεπω ξαφνικα αυτον τον μακρυμαλλη που μου αρεσε να ερχεται με την ταδε και να καθεται μια σειρα πιο κατω απο αυτην που καθομαστε...ακριβως απο κατω μου στα δεξια μου περιπου αυτος... Λεω παλι ενταξει μπορει και αυτο τυχαιο...αλλα παρατηρω πως δυο-τρεις φορες γυρισε και κοιταξε προς τα αριστερα του ,προς τα πανω..δηλαδη προς τα εμενα....Υστερα απο λιγα λεπτα λεει η φιλη μου,"παιζουν οι δικοι μας,παμε αν ειναι πρωτη σειρα να καθισουμε.."Λεω οκ..και υστερα απο 5-10 λεπτα ειχε ερθει ο μακρυμαλλης πρωτη σειρα,χωρις την Ταδε..καθεται τρεις θεσεις πιο αριστερα απο εμενα..διπλα στην φιλη μου,η οποια του ζητησε που και που αναπτηρα για να αναψει το τσιγαρο,και αυτος ενω της αναβε το τσιαγαρο καταλαβα παλιπως κοιτουσε εμενα..Αυτο συνεχιζοταν για πολυ...Δηλαδη κοιτουσε προς τα δεξια και ενιωθα το βλεμμα του να πεφτει πανω μου..Υστερα ηρθε η Ταδε,που επισης γνωριζα και καθεται διπλα μου στα δεξια...Αλλαζει τοτε θεση ο μακρυμαλλης,και καθεται διπλα της..και αυτην την φορα κοιτουσε προς τα αριστερα και το ενιωθα παλι πως εμενα εστιαζε

Τελοσπαντων μολις τελειωνει η συναυλια αποχαιρετω την Ταδε και κανω μια "καληνυχτα σας" πηγαινε και στον μακρυμαλλη..Μετα πηγαινω σπιτι (επρεπε να γυρισω κατα τις 12 οπως υποσχεθηκα)και καθομαι στο pc..και ψαχνω στο myspace το συγκροτημα γιατι αυτος εκανε παρεα με αυτους που επαιζαν...Βρισκω το συγκροτημα κανω add τον τραγουδιστη..και ηταν και αυτος μεσα και αρχισαμε να μιλαμε..ανταλλαξαμε και msn αλλα το δικο μου ενδιαφερον ηταν στον μακρυμαλλη..Υστερα απο μια μερα ,πως μπαινω στο myspace τον βλεπω να με εχει κανει add...και εγω τον εψαχνα και δεν τον εβρισκα

Μια μερα λοιπν καθως ημουν εξω,βρισκω την φιλη μου9αυτην που της αναβε το τσιγαρο) και μου λεει"Οοοο Κατε τελικα αρεσες πολυ σε εκεινο το παιδιιι..Με πηρε τηλ η φιλη μου απο βεροια και μου το ειπεεε"

Τις προαλλες με πηρε κιολας τηλ η φιλη μου για να κανονισει να βγουμε με τον μαρκυμαλλη..αλλα δυστυχως δεν μπορουσα....και δεν το βλεπω να μπορω γιατι εχω πολυ διαβασμα για φετος και δεν ειναι και απο την ιδια πολη το παιδι..

Αnyway.... η αληθεια ειναι πως χαρηκα πολυ που υπηρξε αυτη η χημεια αναμεσα μας εστω και αν ηταν παροδικη...γιατι ως τωρα σε οσους αρεζα δεν μου αρεζαν..και επιτελους εμαθα πως αρεζα σε καποιον που μου αρεζε...

JennyV
Δραστήριο μέλος

Στο κλικ με την πρώτη ματιά ναι.. Στον έρωτα όχι... Ο έρωτας περιλαμβάνει σε μεγάλο μέρος και τον χαρακτήρα του άλλου που εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να τον γνωρίζεις απλά με μία ματιά.. Απο την άλλη αυτό το κλικ περιλαμβάνει εμφάνιση, κίνηση στον χώρο, χαμόγελο και άλλα πράγματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αυτο με τη σειρά του αν σου αρέσει και ο χαρακτήρας του άλλου μετατρέπεται σε έρωτα...
συμφωνώ, είναι τα πρώτα μικρά σκαλάκια για την μικρή πορτούλα που θα ανοίξεις και θα βρεθεις σε ενα όμορφο μερος με πεταλούδες και ήλιο και λουλούδια

SICX
Διάσημο μέλος

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μπορω να το πιστεψω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.