ερωτευμενος εδω και χρονια και δε μπορω να την βγαλω απο το κεφαλι μου!!!!!! γαμωτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Με την πρώτη ματιά όχι. Με το πρώτο μπουκάλι όμως κάτι γίνεται.σιγουρα γινεται με ματιά.....τωρα αν ειναι η πρωτη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

''coup de foudre''Aυτο που μας ερχεται με την 1η ματια, δεν ειναι ερωτας παντως. Ειναι χημεια, ειναι κλικ, ειναι ωραιο, ειναι ανεξηγητο, ειναι οτι θελετε. Ερωτας παντως δεν ειναι (ακομα). Αν ειμαστε τυχεροι, θα γινει.

ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ελειψα καιρο αλλα απο οτι ειδα .,...παλι αφελεστατα θεματα ..
αν δεν πιστευουμε και στον ερωτα καηκαμε ..
eLena danZa
Νεοφερμένο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Τρελή και υπερβολικά έντονη έλξη, την καταλαβαίνω και είναι και πολύ λογικό να συμβεί... Μου έχει τύχει κι εμένα...
Αλλά και έρωτας??? Με την μία??? Unlikely...
Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά όχι και έτσι...
Neraida
Επιφανές μέλος

Μετα ας αναρωτηθουμε, εαν τον εχουμε ποτε πραγματικα νοιωσει, βιωσει και ας αφησουμε τις πρωτες, δευτερες κ.ο.κ ματιες...
Εν ολιγοις, ας σοβαρευτουμε καλυτερα.

λολΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ..
ελειψα καιρο αλλα απο οτι ειδα .,...παλι αφελεστατα θεματα ..
αν δεν πιστευουμε και στον ερωτα καηκαμε ..
Το αφελες ειναι να πιστευουν καποιοι στον ερωτα με την 1η ματια βασικα...
Και επισης δεν μιλαμε για το αν πιστευουμε στον ερωτα, αλλά στον ερωτα της 1ης ματιας. Biiiiig difference.
Στα 16 σου ; Καλα. Τα ξαναλεμε σε μερικα χρονια, οπου θα λες μια παραλλαγη αυτου που ειπες τωρα , ητοι :παλια αν με ρωτούσες θα σου έλεγα ότι είναι απλά ένα παιχνίδι του μυάλου μας τπτ παραπάνο τπτ λιγότερο....τωρα ομώς αλλάξα γνώμη...επειδί ερώτευτικα πραγματικα.....οποτέ ναι υπαρχεί έρωτας με την πρώτη ματία και εγώ τον ζω εδά και 1 χρόνο![]()
"παλια αν με ρωτούσες θα σου έλεγα ότι είναι απλά ένα παιχνίδι του μυάλου μας τπτ παραπάνο τπτ λιγότερο....τωρα ομώς αλλάξα γνώμη..."
Ελξη απο την αρχη, ναι. Αλλά οποιον ακουω να λεει για "κεραυνοβολο ερωτα" κλπ, καταλαβαινω οτι ειτε δε ξερει τι θα πει ερωτας, ειτε ειναι πολυ παρορμητικο ατομο και προσγειωνεται αποτομα στη συνεχεια, ειτε οτι εχει παραμυθιαστει ετσι, γιατι υποσυνειδητα το χει αναγκη...(και μπορει να ναι κι αλλοι λογοι που μου διαφευγουν τωρα).
eLena danZa
Νεοφερμένο μέλος

λολ
Το αφελες ειναι να πιστευουν καποιοι στον ερωτα με την 1η ματια βασικα...
Και επισης δεν μιλαμε για το αν πιστευουμε στον ερωτα, αλλά στον ερωτα της 1ης ματιας. Biiiiig difference.
Στα 16 σου ; Καλα. Τα ξαναλεμε σε μερικα χρονια, οπου θα λες μια παραλλαγη αυτου που ειπες τωρα , ητοι :
"παλια αν με ρωτούσες θα σου έλεγα ότι είναι απλά ένα παιχνίδι του μυάλου μας τπτ παραπάνο τπτ λιγότερο....τωρα ομώς αλλάξα γνώμη..."
Ελξη απο την αρχη, ναι. Αλλά οποιον ακουω να λεει για "κεραυνοβολο ερωτα" κλπ, καταλαβαινω οτι ειτε δε ξερει τι θα πει ερωτας, ειτε ειναι πολυ παρορμητικο ατομο και προσγειωνεται αποτομα στη συνεχεια, ειτε οτι εχει παραμυθιαστει ετσι, γιατι υποσυνειδητα το χει αναγκη...(και μπορει να ναι κι αλλοι λογοι που μου διαφευγουν τωρα).
κοίτα σ'αυτο έχεις δικίο ίσως είναι έτσι όμως με αυτο το παιδι ειμουν και παλία γι'αυτο μπωρο ν μιλαω για έρωτα με την πρωτη ματια...αν σκεύτεις ότι με πέρναει 4 χρόνια και έχουμε ζησει καταστάσεις που τις περνάς συνήθως μέτα απο πολυ καιρο...τοτε ναι είναι έρωτας...όταν τον πρωτοείδα περσι μου κοπηκε η ανασα...οτν χανεις τον σινιρμο των σκεψεων σου ή όταν χάνεσαι μέσα στα μάτια του ή όταν δεν μπορεις να αρθρωσεις σωστα μια λεξη τοτε αυτοσ είναι έρωτας...μολις τον είδα τον ένιωσα μπορει όντος να κάνω λάθοσ επειδή είμαι 16 ομώσ ποτε δεν ξέρεισ...

Αλλα ελξη με την πρωτη ματια, πολλες φορες... και το 99% απο αυτες δεν εξελιχθηκε σε ερωτα
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά?
Καινουργια θρησκεια ειναι αυτη?

Strange Brew
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

πινεζα
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.