deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Oυί.................Σορρυ κιολας για το θαρρος, αλλα αυτο σημαινει οτι δεν εχεις ερωτευτει ποτε???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ελπίζω να μην είμαι off topic, αλλά Αντρέα, δε ξέρεις τι χάνεις φίλε μου.Oυί.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Και το λέω με κάθε εκτίμηση που σου έχω και το ξέρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oυί.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχμμμμ

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλο θέμα αν δεν του δώσει σημασία και προσπαθήσει να το αγνοήσει
Πάντως και εγώ δεν πιστεύω σε έρωτες με την πρώτη ματιά, αν και δεν μπορώ να πω ότι αρνούμαι παντελώς τέτοια περίπτωση

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Για να σου "τύχει" θα πρέπει ή να το επιδιώξεις ή να είσαι διαθετειμένος να το αποδεχτείς. Με εμένα δεν συμβαίνει κανένα από αυτά τα δύο, οπότε κάθε φορά που διαισθάνομαι κάτι τέτοιο, το αγνοώ......

Eντάξει, τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές αυτά και στο παρελθόν.
Για να σου "τύχει" θα πρέπει ή να το επιδιώξεις ή να είσαι διαθετειμένος να το αποδεχτείς. Με εμένα δεν συμβαίνει κανένα από αυτά τα δύο, οπότε κάθε φορά που διαισθάνομαι κάτι τέτοιο, το αγνοώ......![]()
![]()
![]()
Sorry, ειμαι καινουρια και δεν ηξερα οτι το εχετε ξανασυζητησει

Αν θελεις ομως πες μου, γιατι δεν εισαι διατεθειμενος να το ζησεις εκεινες τις φορε που προαισθανεσαι οτι ερχεται κατι τετοιο? Που θεωρεις οτι θα ζημιωθεις? Στην ελευθερια σου ας πουμε?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Oχι δε πιστευω στον ερωτα με την 1η ματια, γιατι μπορει να μην φοραω τους φακους μου.

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Φυσικά, προσωπικά δεν βάζω ποτέ τίποτα παραπάνω από αυτό που θέλω εγώ. Δεν μου αρέσει να ρυθμίζω την καθημερινότητά μου σε συνάρτηση με κάποια άλλη. Και φυσικά δεν πιστεύω οτι αν γνωρίσεις μια όμορφη και ενδιαφέρουσα γυναίκα πρέπει ντε και καλά να την κάνεις κτήμα σου. Μου αρκεί να είναι στον κύκλο μου να κάνουμε παρέα και να περνάμε καλά.Sorry, ειμαι καινουρια και δεν ηξερα οτι το εχετε ξανασυζητησει
Αν θελεις ομως πες μου, γιατι δεν εισαι διατεθειμενος να το ζησεις εκεινες τις φορε που προαισθανεσαι οτι ερχεται κατι τετοιο? Που θεωρεις οτι θα ζημιωθεις? Στην ελευθερια σου ας πουμε?

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, για μενα υπαρχει και μαλιστα ειναι και παντοτινος ο ερωτας με την πρωτη ματια. Μια φορα μου 'χει τυχει. Δεν προχωρησε αρκετα, αν και κατι εγινε... Ακομη την συνανταω λογω καταστασεων και μαλιστα το επιδιωκω πολλες φορες... Και ξερω οτι δεν προκειται να μου φυγει ποτε, τουλαχιστον οσο βλεπω οτι ειναι αμοιβαιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palavo
Νεοφερμένο μέλος

Τυχερά είναι αυτά τι με την πρώτη ματιά τι με την 15η ματιά αμα είναι να καταλήξει καπού και να περάσεις καλα θα γίνει

Saddy
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να έχω τον αυτοελεγχο κ' με κεραυνοβολημένες καταστάσεις νιώθω οτι τον χάνω...That's the truth I'm afraid!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ούτε κ' εγώ πολυπιστεύω...ασε που όσες φορές κεραυνοβολήθηκα........
σορρυ αλλά με μπέρδεψες....
πως γίνεται να μην πιστεύεις σε κάτι που έχεις ήδη ζήσει?
το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το τι παθαίνουμε (αν χάνουμε τον εαυτό μας ή όχι ) όταν μας λαβώνει ένας έρωτας της πρώτης ματιάς αλλά αν υφίσταται έρωτας με την πρώτη ματιά
ή εγώ δεν κατάλαβα σωστά?

Saddy
Νεοφερμένο μέλος

σορρυ αλλά με μπέρδεψες....
πως γίνεται να μην πιστεύεις σε κάτι που έχεις ήδη ζήσει?...
το ερώτημα ...έχει να κάνει με το αν υφίσταται έρωτας με την πρώτη ματιά
ή εγώ δεν κατάλαβα σωστά?![]()
Δεν πιστεύω οτι αυτό που ζούμε είναι έρωτας με την πρωτη ματιά, θα το έλεγα ενθουσιασμός, πως είναι δυνατον να ερωτεύεσαι καποιον με την πρώτη ματιά κ' αν ειναι έρωτας όλο αυτό γιατι ξεφουσκώνει τόσο γρήγορα?Οκ μου συνέβη οντως αλλά πολυ γρήγορα ήρθε η φθορά του, μήπως τελικά δεν ήταν κ' τόσο έρωτας λοιπον? Αν υφίσταται μαλλον ναι, απλα ο καθένας επιλέγει να τον ονομάζει οπως θέλει: εγω πλεον 'ενθουσιαμό', καποιος αλλος 'κεραμίδα' κ.ο.κ!
Μάλλον συμφωνώ με τη διαφήμιση που λέει 'Με τη δεύτερη (ματια)?". Γιατι αν κοιτάξεις κατι καλύτερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη απο το να περιμένεις όλη σου τη ζωή κατι δυνατο κ' συγκλονιστικο να περάσει απο πάνω σου σαν οδοστρωτήρας!
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

axa σε έπιασα... δεν με ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά... αλλά σου άρεσα!Με τη δεύτερη?
Vkey
Επιφανές μέλος

(νι...ξέρω ότι έχω ήδη απαντήσει αλλά ξανά απαντάω

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

A το έχω πάθειΚαι μόλις έβαλα τα γυαλιά μ', είδα πως ήταν πόστερ στον τοίχο.
αα εσυ μονο ετσι το εχεις παθει..κατα τα αλλα εισαι της δευτερης τριτης κ.ο.κ ε?!

τς τς τς τς!

τι αντρας βραχος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.