Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.667 μηνύματα. Χθες στις 14:19 Η Εριφύλη έγραψε: #41 Χθες στις 14:19 Είτε κάρμα είτε γενετική, χάρηκα που τον είδα στα μαύρα του τα χάλια. Γιατί αυτό το βδέλυγμα μου είχε κάνει τη παιδική μου ζωή πολύ δύσκολη. Ακόμα κι όταν άλλαξα πόλη και σχολείο, φοβόμουν μη τον πετύχω μπροστά μου. Και τώρα τον είδα έτσι και πήρα ικανοποίηση. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 6 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #42 6 λεπτά πριν I hope karma doesn't work because I was a bitch Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είτε κάρμα είτε γενετική, χάρηκα που τον είδα στα μαύρα του τα χάλια. Γιατί αυτό το βδέλυγμα μου είχε κάνει τη παιδική μου ζωή πολύ δύσκολη. Ακόμα κι όταν άλλαξα πόλη και σχολείο, φοβόμουν μη τον πετύχω μπροστά μου. Και τώρα τον είδα έτσι και πήρα ικανοποίηση.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.786 μηνύματα. 6 λεπτά πριν Η Himela έγραψε: #42 6 λεπτά πριν I hope karma doesn't work because I was a bitch