Πλήρης ανωριμότητα και υστεροβουλία σε σχέσεις

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Τσίπουρε, είσαι σωστός καβαλιέρος, γουστάρω τρελά που ακόμα παλεύουν για την τιμή μιας γυναίκας…
…μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το κορίτσι έκανε τις επιλογές της. Λανθασμένες από άγνοια μεν, αλλά δικες της. Λυπάμαι που νιώθει(ς) τόσο άσχημα. Μην ανησυχείς όμως, ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα.

Αν θέλεις να την βοηθήσεις συζήτα μαζί της τα λάθη που έκανε, για να καταλάβει ακριβως ποια είναι αυτά. (και όχι τα λάθη του αγοριού.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
Από ό,τι κατάλαβα αυτή τον ερωτεύτηκε κι αυτός την είχε για την πλάκα του. Καθόλου πρωτότυπο. Για μένα αυτός ήταν κάφρος κι αυτή ολίγον τι ηλίθια. Εντάξει ο έρωτας χαζεύει, αλλά όταν ο άλλος σου ζητάει τρίο στους 2 μήνες σχέσης, καταλαβαίνεις για τι ενδιαφέρεται και πόσο (δεν) σε σέβεται. Οπότε γιατί κάθεσαι μαζί του κι υπομένεις την πλύση εγκεφάλου; Είπαμε ο έρωτας χαζεύει, εντάξει, τη δικαιολογώ. Αλλά ρε γαμώτο, τι άλλο περίμενε να δει κι αυτή για να καταλάβει τι καπνό φουμάρει; Τσίπουρο λες οτι δε σε πείραξε τόσο η απαίτηση για τρίο, όσο οτι την παράτησε λέγοντας βαρέθηκα. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εμένα αν κάποιος μου έκανε όλη αυτήν την ψυχολογική βία, πολύ που θα με ένοιαζε αν στο τέλος έφευγε γιατί βαρέθηκε.

Και για να πούμε και αυτό που λες στην αρχή, το πότε ωριμάζουν οι άνθρωποι, αυτό νομίζω έχει να κάνει με το πώς σε μεγαλώνει η οικογένεια. Θυμάμαι είχαμε μια οκογενειακή φίλη, χωρισμένη, μεγάλωνε μόνη τρεις γιους (ζόρι μεγάλο), φτώχεια, ανέχεια, όμως ένα πράγμα τους είχε μάθει από μικρά: να σέβονται τις γυναίκες. Και πραγματικά, μπορεί να τσακώνονταν, να διαφωνούσαν, αλλά τη μάνα τους τη σέβονταν. Το ίδιο και τις κοπέλες τους. Όταν λοιπόν ο πατέρας λέει στο γιο "γιε μου πάρε 10 ευρώ κι άντε βγες να π... καμιά κοπελιά", τι περιμένεις να γίνει;

Πάνω από όλα πρέπει να ξέρουμε οτι με τα συναισθήματα δεν παίζουμε. Αλλά επειδή κάποιοι δεν το σέβονται αυτό, κρατάμε και μια πισινή. Καμιά φορά το ένστικτό μας που μας χτυπά καμπανάκια δεν κάνει λάθος. Κι όπως ειπώθηκε, αν κάποιος μας ζητήσει να κάνουμε κάτι (γενικά) που είναι ενάντια στις αρχές, στα θέλω, στην προσωπικότητά μας γενικότερα, δηλώνει οτι αυτός ο άνθρωπος δε μας σέβεται. Μακριά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Μελιώ, σε ευχαριστώ πραγματικά για τα υπέροχα που έγραψες, απλά ήθελα να σχολιάσω περισσότερο αυτό:
Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ:
Στο θέμα σου Τσίπουρε , η εποχή λανσάρει το σεξ ως το πλεον καταναλωτικό προιόν , τα νεαρά παιδιά αποπροσανατολίζονται με όλο αυτό και χάνουν την μπάλα , ουδείς νομίζω από μας θα κρίνει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του , μόνο που θα πρέπει να συμφωνούν και οι δυο – οι τρεις , οι όσοι τεςπα σκέφτονται να επισκεφτούν το εν λόγω κρεβάτι .
Μα εννοείται πως ΔΕΝ θα είχα πρόβλημα, αν και οι 2 το ήθελαν να γίνει το τρίο. Σίγουρα το να ζητήσει τρίο αυτός σε λιγότερο από 2 μήνες, δηλώνει το ότι δεν την σεβάστηκε, όμως το τι θέλει ο άλλος στο σεξ δε συμβαδίζει πάντα με τον συναισθηματικό του κόσμο. Δηλαδή, δεν αποκλείω κάποιος άλλος, να ζητήσει τρίο από τη φίλη του, για την εμπειρία, χωρίς όμως να την πιέσει και παράλληλα να την υπεραγαπά και να νοιάζεται γι' αυτήν όσο τίποτε άλλο, για να απαντήσω και στη Ρουμάνα και στη Himela. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένο περιστατικό, με αφορμή το περιστατικό αυτό προσπαθώ να ανοίξω μια ευρύτερη συζήτηση.

Αυτό που μου την έδωσε ήταν α) η πλήρης αδιαφορία του για την κοπέλα, την είχε τελείως για να βγάλει τα γούστα του και να την αφήσει, β) το ότι την άφησε γιατί βαρέθηκε, που σημαίνει το ότι δεν την σεβάστηκε ούτε καν την τελευταία στιγμή.

Ρουμάνα, σε ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να συζητήσω με τη φίλη μου τα λάθη που έκανε, που σίγουρα έκανε, όμως σίγουρα τα έχει καταλάβει και θα τα αποφύγει μελλοντικά.

Himela, είναι και αυτή μια από τις πηγές του κακού, η λανθασμένη παιδεία που δίνουν αρκετοί γονείς στο θέμα των σχέσεων, με πολλούς γονείς να αδιαφορούν πλήρως, οπότε το παιδί θα κινηθεί αναγκαστικά σχεδόν μόνο του στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να κάνει πάρα πολλά λάθη. Τέλος, η κοπέλα και δεν είναι καθόλου ηλίθια και είχε και μια εμπειρία στις σχέσεις, ίσως όμως να τυφλώθηκε, όντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Eγώ πάλι, με κίνδυνο να πέσετε όλοι πάνω μου να με φάτε, δεν θεωρώ πως ο τύπος "εκμεταλλεύτηκε" με οποιονδήποτε τρόπο την κοπέλα. Κι αυτό γιατί δεν θεωρώ πως το σεξ είναι κάποιου είδους αγαθό που το ..παρέχεις αν σου δοθούν συγκεκριμένα ανταλλάγματα ή που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν κάποιο εξελιγμένο είδος ..όπλου που θα κάνει τον άλλον ξαφνικά να θέλει μόνο εσένα και καμία άλλη.
Συμπάσχω με την φίλη σου, στην ηλικία της την είχα πατήσει κι εγώ κάπως έτσι πολλάκις (συνήθως πριν φτάσουμε στο κρέβατι, αλλά και πάλι ..με πόναγε πολύ), αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα πως το λάθος ήταν ΜΟΝΟ δικό μου, αφού υπέθετα πως ο άλλος θα ήθελε και κάτι περισσότερο, χωρίς να έχω όμως να του έχω αφήσει πρώτα ένα σεβαστό χρονικό περιθώριο για να αποφασίσει τι θέλει και να μου το δείξει (φυσικά διατηρώντας κι εγώ κάποιο έλεγχο - όταν επιλέγεις να κάνεις σεξ με κάποιον την πρώτη εβδομάδα "σχέσης" μπορεί να το ευχαριστιέσαι πολύ, δεν λέω, αλλά άμα μετά σου πει "ξέρεις, δεν θέλω κάτι παραπάνω τελικά" δεν μπορείς να του επισύρεις και ευθύνες. Και βασικά αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα εδώ που τα λέμε, αλλά ας όψεται που θεωρείται "μαγκιά" του άντρα να πάει με πολλές..). Εδώ με σαραντάρη κάνεις σχέση, είσαι εσύ τριάντα, έχετε και οι δύο δουλειές και οικονομική ανεξαρτησία και πριν περάσουν έξι μήνες κανείς δεν είναι σίγουρος αν υπάρχει κάτι σοβαρό..

Συνεπώς για μένα το "σχέση με προοπτικές" στα 20 δεν υφίσταται σχεδόν με τίποτα, σόρρυ. Ειδικά αν μιλάμε για "σχέση" δύο μηνών, αν πρόκειται για σχέση που μετράει ήδη ένα, δύο χρόνια, το ξανασυζητάμε. Συνεπώς δεν θεωρώ πως καλώς του επισύρεις ευθύνες και για το ότι διάλυσε μια τέτοια "σοβαρή" σχέση - σοβαρή ήταν μόνο για την φίλη σου και ακόμα κι αυτό δεν σημαίνει πως θα την θεωρούσε εξίσου σοβαρή και έξι μήνες μετά.

Και τώρα.. φάτε με :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
kajira εγω θα συμφωνησω μαζι σου.
Θα σχολιασω ομως και το γεγονος οτι το αγορι δεν σεβαστηκε την κοπελα. Σιγουρα τετοιες συμπεριφορες δειχνουν ελλειψη σεβασμου αλλα καταρχην πρεπει εμεις οι ιδιοι να σεβομαστε τον εαυτο μας για να μας σεβονται και οι αλλοι. να εχουμε αυτοεκτιμηση και να ξερουμε τι αξιζουμε και τι θελουμε.
Τωρα αν τελικα μια σχεση δεν πετυχει για οποιουσδηποτε λογους, σοβαρους, χαζους ή αστειους ειναι μεσα στη ζωη αυτα. Καποιοι ανθρωποι δυστυχως ειναι ριχοι τι να γινει?? το παθημα να γινεται μαθημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Κι εγώ θα συμφωνήσω με την Kajira (εκτός από το part όπου λέει ότι σοβαρή σχέση μεταξύ 20χρονων δεν υφίσταται, εγώ είμαι ακόμα χαζορομαντική και θεωρώ ότι ο μεγάλος έρωτας μπορεί να σε βρει ακόμα και στα 13).

Όσον αφορά το part του σεβασμού, ΑΚΟΜΑ κι αν θεωρήσω ότι κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη σεβασμού, ο σεβασμός παιδιά κερδίζεται.
Χωρίς να ξέρω την κοπέλα (γενικά μιλάω, μην προσβληθείς Τσίπουρε αν δεν την αφορά το παρακάτω), αν είναι από αυτές (που είναι ΠΑΡΑ πολλές) που η μόνη απασχόληση στη ζωή τους είναι τι κραγιόν θα βάλουν και πότε θα συναντήσουν τον γκόμενο, τότε δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να τη σεβαστεί ή να την εκτιμήσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
ο σεβασμός παιδιά κερδίζεται.
...αν είναι από αυτές (που είναι ΠΑΡΑ πολλές) που η μόνη απασχόληση στη ζωή τους είναι τι κραγιόν θα βάλουν και πότε θα συναντήσουν τον γκόμενο, τότε δεν βρίσκω γιατί θα έπρεπε να τη σεβαστεί ή να την εκτιμήσει.
Αν και είμαι αρκετά συντηρητική κι αυστηρή, αυτό με σόκαρε. Δηλαδή το οτι μια κοπέλα δεν είναι τόσο σοβαρή κι ασχολείται με ανούσια πράγματα, δίνει το δικαίωμα στον καθένα να της φερθεί έτσι, ζητώντας της κάτι υποτιμητικό για μένα, κι οχι μόνο αυτό αλλά να επιμένει κιόλας, να την πιέζει σαν να είναι η τελευταία πόρνη. Συμφωνώ οτι ο σεβασμός κερδίζεται, αλλά το να είναι κάποια λίγο ελαφριά στη συμπεριφορά της δεν δίνει το οκ στον καθένα να της φέρεται σαν σκουπίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Κι εγώ θα συμφωνήσω με την Kajira (εκτός από το part όπου λέει ότι σοβαρή σχέση μεταξύ 20χρονων δεν υφίσταται, εγώ είμαι ακόμα χαζορομαντική και θεωρώ ότι ο μεγάλος έρωτας μπορεί να σε βρει ακόμα και στα 13).

Το συγκεκριμενο το προσυπογραφω...

Τωρα, σχετικα με το οτι δε σεβαστηκε την κοπελα...Δεν εχει να κανει με το τι ανθρωπος ειναι, αλλα με το τι ενεπνευσε στον εν λογω νεαρο και τι εκεινος ηθελε απο κεινη εξαρχης. Δεν εμπνεουμε σε ολους το ιδιο πραγμα. Αλλοι μας βλεπουν μονο ερωτικα ή μονο σεξουαλικα, αλλοι φιλικα.

Ο μονος τροπος να αποφυγεις τετοιες "κακοτοπιες" ειναι να προσπαθησεις να εισαι πιο προσεχτικος και εγκρατης. Εαν καποιος ή καποια απο τα πρωτα ραντεβου δειξει ξεκαθαρα οτι βιαζεται για "κρεββατι", τοτε σιγουρα αυτο ειχε στο μυαλο του εξαρχης.
Αυτο που μπορει κανεις να κανει, ειναι να μην το δωσει στο πιατο και να περιμενει. Δεν ειναι κακο να περιμενουμε πρωτα να αναπτυχθουν καποια συναισθηματα και μετα να συνεχισουμε.
Εκτος κι αν συνειδητοποιημενα θελουν και οι δυο αυτο και μονο, επομενως ουτε γατα ουτε ζημια.

Παιδια, αυτες οι συμπεριφορες δεν εχουν να κανουν αποκλειστικα με τις ηλικιες των 20. Υπαρχουν πολλοι, ανδρες-γυναικες, που συμπεριφερονται ακριβως ετσι και μετα τα 30.
Δυστυχως πληγωνονται πιο ευκολα τα ατομα των 20, διοτι οντως τα "βλεπουν" ολα πιο ρομαντικα απο ο,τι αργοτερα.

Στο σημειο που κυριως βρισκω φαουλ το νεαρο, ειναι οτι απο τη στιγμη που ηξερε τι ηθελε, δεν το εξεφρασε στην κοπελα ευθεως, ωστε να αποφασισει εκεινη για τον εαυτο της.
Ειναι απλο. Λεμε τι θελουμε κι εαν θελει κι αλλος τα ιδια πραγματα, κανεις δε νοιωθει "ριγμενος". Δυστυχως ομως τη "μαγκια" αυτη, που ονομαζεται ειλικρινεια και ευθυτητα, λιγοι τη διαθετουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αν και είμαι αρκετά συντηρητική κι αυστηρή, αυτό με σόκαρε. Δηλαδή το οτι μια κοπέλα δεν είναι τόσο σοβαρή κι ασχολείται με ανούσια πράγματα, δίνει το δικαίωμα στον καθένα να της φερθεί έτσι, ζητώντας της κάτι υποτιμητικό για μένα, κι οχι μόνο αυτό αλλά να επιμένει κιόλας, να την πιέζει σαν να είναι η τελευταία πόρνη. Συμφωνώ οτι ο σεβασμός κερδίζεται, αλλά το να είναι κάποια λίγο ελαφριά στη συμπεριφορά της δεν δίνει το οκ στον καθένα να της φέρεται σαν σκουπίδι.
To πώς συμπεριφέρεται ο καθένας σε άτομα που δεν σέβεται, είναι άλλη υπόθεση.
Αν είναι κάποιος ευγενικός (δεν θέλω να πω "ηθικός" γιατί θεωρώ ότι η ηθική είναι πολύ υποκειμενική) τότε δεν θα φερθεί άσχημα σε κανέναν, είτε τον σέβεται είτε όχι, είτε τον εκτιμά είτε όχι. Δεν εγκρίνω τη συμπεριφορά του εν λόγω τύπου (και όχι επειδή της πρότεινε τρίο, αλλά επειδή την πλήγωσε), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν υποχρεωμένος να τη σεβαστεί. Το φάουλ του δεν είναι απαραίτητα το ότι δεν τη σεβάστηκε, αλλά το ότι φέρεται έτσι στα άτομα που δεν σέβεται.
Ελπίζω να είναι πιο κατανοητό τώρα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
[ολίγον οφφ] Εννοείται πως ο έρωτας μπορεί να σε βρει και στα 20 ή στα 13. Είπα απλά πως σε αυτές τις ηλικίες είναι λιγότερο πιθανό μια σχέση να είναι σοβαρή και πως χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα από δύο μήνες για να γίνει ξεκάθαρο αυτό - σε κάθε ηλικία αυτό [/ολίγον οφφ]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
Kajira, πιστεύω πως αυτό περίμενε κι αυτή, το κάτι παρακάτω. Και ναι, συμφωνώ με όσα γράφεις. Όμως αυτό το "να μην του επισύρει ευθύνες" πραγματικά δεν το κατάλαβα. Ο άλλος έφταιγε κατά το 99% και ξαναλέω ότι η κοπέλα δεν είναι καθόλου χαζή, ούτε συναισθηματικά άδεια (για να απαντήσω και στη Michelle), απλώς περίμενε κάποια πράγματα από τη σχέση αυτή μέχρι το τέλος. Τέλος πάντων, έχει ηρεμήσει κάπως τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Τα περίμενε μόνη της προφανώς όμως Τσιπ. Είναι σαν να βλέπεις έναν άσπρο τοίχο και να ευελπιστείς πως κάποτε θα τον βάψεις γαλάζιο, αλλά τελικά ποτέ να μη βρεις τα χρώματα για να το κάνεις. Στους δύο μήνες, όσο κι αν ελπίζεις, η σκληρή αλήθεια είναι πως δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο άλλος και τι μπορεί να θέλει στην πραγματικότητα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
Δυστυχως τσιπουρο στην αγαπη η λογικη πολλες φορες κανει φτερα και καλα κανει δηλ. ετσι πρεπει. ΑΛΛΑ ειναι περιπτωσεις που χρειαζεται ρε παιδι μου. πχ. της λεει ο αλλος γουσταρω να κανουμε αυτο και αυτο. μαλιστα. αυτη επειδη τον αγαπα τρελλα δεχεται??? δεν παει ετσι. δηλ. αμα της ελεγε πεσε στην θαλασσα να πνιγεις θα το κανε?? οταν καποιος σου ζητα να κανεις κατι που δεν σε εκφραζει ηθικα ή λογικα ή συναισθηματικα τοτε το σωστο ειναι να απαιτησεις να σεβαστει την προσωπικοτητα σου.

Οτι εφταιγε ο τυπος εφταιγε δεν το συζητω. την πληγωσε την κοπελα γιατι εκανε οτι εκανε περασε καλα και μετα την παρατησε. τετοιους τυπους τους σιχαινομαι ανεξαρτητου φυλου γιατι υπαρχουν και γυναικες που το κανουν.

Εκει που 'διαφωνισα' ηταν στο οτι εκανε μαζι του πραγματα που οπως λες δεν ηθελε αλλα της εκανε πλυση εγκεφαλου. αυτο δεν το δεχομαι. αμα δεν θες να κανεις κατι τετοιο πολυ απλα δεν το κανεις. οτι και να σου πει ο αλλος. εκει εθεσα το θεμα του σεβασμου προς τον εαυτο μας. οντας σε μια σχεση δεν σημαινει οτι η προσωπικοτητα μας παει περιπατο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
περίμενε κάποια πράγματα από τη σχέση αυτή μέχρι το τέλος

Τι περίμενε δηλαδή από έναν τύπο που στο μήνα πάνω της ζήτησε τρίο κι επέμενε κιόλας; Είπαμε ο έρωτας χαζεύει, αλλά σοβαρά τώρα, τι περίμενε; Οτι κάποια στιγμή ο τύπος θα σοβαρευτεί, θα εκτιμήσει τα ψυχικά της χαρίσματα και θα παρακολουθούν μαζί όπερα και θα πηγαίνουν στα μουσεία; Συγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος, αλλά πραγματικά, τι περίμενε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Τι περίμενε δηλαδή από έναν τύπο που στο μήνα πάνω της ζήτησε τρίο κι επέμενε κιόλας; Είπαμε ο έρωτας χαζεύει, αλλά σοβαρά τώρα, τι περίμενε; Οτι κάποια στιγμή ο τύπος θα σοβαρευτεί, θα εκτιμήσει τα ψυχικά της χαρίσματα και θα παρακολουθούν μαζί όπερα και θα πηγαίνουν στα μουσεία; Συγνώμη για το ειρωνικό μου ύφος, αλλά πραγματικά, τι περίμενε;

Τι ερωτηση ειναι αυτη?!:confused:
Ολα οσα περιμενει μια ερωτευμενη νεαρη κοπελα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,080 μηνύματα.
Όσο ερωτευμένος κι αν είσαι κάπου μέσα στη θολούρα σου ξεχωρίζεις πώς πάνε τα πράγματα, πού πάει αυτή η σχέση, αν έχει προοπτικές. Το ξέρεις έστω και μέσα σου. Πώς δηλαδή βρίσκεσαι τελείως εξ απροόπτου; Εξ απροόπτου βρίκεσαι όταν ζείτε μαζί χρόνια ευτυχισμένοι κι όλα είναι μαγικά, και κάποια μέρα σε παρατάει. Εκεί να το καταλάβω, δεν είχες ενδείξεις. Αλλά αυτή εδώ η κοπελιά (που κατά τα άλλα συμμερίζομαι και συμπαραστέκομαι) δεν είχε ενδείξεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Δε συμφωνω.
Ενδειξεις παντα υπαρχουν ειτε θελουμε να τις "δουμε" ειτε οχι.
Οταν κανεις ειναι ερωτευμενος, τα βλεπει "ροζ" και καθετι αρνητικο προσπαθει να το δικαιολογησει.
Ειδικα εμεις οι γυναικες που απο την πολλη αναλυση χανουμε πολλες φορες τον μπουσουλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top