Μελιώ, σε ευχαριστώ πραγματικά για τα υπέροχα που έγραψες, απλά ήθελα να σχολιάσω περισσότερο αυτό:
Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ:
Στο θέμα σου Τσίπουρε , η εποχή λανσάρει το σεξ ως το πλεον καταναλωτικό προιόν , τα νεαρά παιδιά αποπροσανατολίζονται με όλο αυτό και χάνουν την μπάλα , ουδείς νομίζω από μας θα κρίνει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του , μόνο που θα πρέπει να συμφωνούν και οι δυο – οι τρεις , οι όσοι τεςπα σκέφτονται να επισκεφτούν το εν λόγω κρεβάτι .
Μα εννοείται πως ΔΕΝ θα είχα πρόβλημα, αν και οι 2 το ήθελαν να γίνει το τρίο. Σίγουρα το να ζητήσει τρίο αυτός σε λιγότερο από 2 μήνες, δηλώνει το ότι δεν την σεβάστηκε, όμως το τι θέλει ο άλλος στο σεξ δε συμβαδίζει πάντα με τον συναισθηματικό του κόσμο. Δηλαδή, δεν αποκλείω κάποιος άλλος, να ζητήσει τρίο από τη φίλη του, για την εμπειρία, χωρίς όμως να την πιέσει και παράλληλα να την υπεραγαπά και να νοιάζεται γι' αυτήν όσο τίποτε άλλο, για να απαντήσω και στη Ρουμάνα και στη Himela. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένο περιστατικό, με αφορμή το περιστατικό αυτό προσπαθώ να ανοίξω μια ευρύτερη συζήτηση.
Αυτό που μου την έδωσε ήταν α) η πλήρης αδιαφορία του για την κοπέλα, την είχε τελείως για να βγάλει τα γούστα του και να την αφήσει, β) το ότι την άφησε γιατί βαρέθηκε, που σημαίνει το ότι δεν την σεβάστηκε ούτε καν την τελευταία στιγμή.
Ρουμάνα, σε ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να συζητήσω με τη φίλη μου τα λάθη που έκανε, που σίγουρα έκανε, όμως σίγουρα τα έχει καταλάβει και θα τα αποφύγει μελλοντικά.
Himela, είναι και αυτή μια από τις πηγές του κακού, η λανθασμένη παιδεία που δίνουν αρκετοί γονείς στο θέμα των σχέσεων, με πολλούς γονείς να αδιαφορούν πλήρως, οπότε το παιδί θα κινηθεί αναγκαστικά σχεδόν μόνο του στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να κάνει πάρα πολλά λάθη. Τέλος, η κοπέλα και δεν είναι καθόλου ηλίθια και είχε και μια εμπειρία στις σχέσεις, ίσως όμως να τυφλώθηκε, όντως.