Lonely_Rider
Νεοφερμένο μέλος
Ο Παναγής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

08-03-13

19:39
με αφορμή το θέμα του topic ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανενα προγραμματάκι που να κανει επαναφορά αρχείων μετα από format... Το σπίρτο ο αδερφός μου formarise τον υπολογιστή χωρίς να ρωτήσει.... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian
Νεοφερμένο μέλος
Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

18-11-13

16:39
εγω ξερω οτι μπορεις να κανεις επαναφορα συστηματος και να βαλεις μια συγκεκριμενη ημερομηνια. Ετσι ο υπολογιστης θα ειναι στην ιδια κατασταση κατα την οποια βρισκοταν τοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα.

18-11-13

16:42
περίπου. η καλύτερη λύση είναι το format. η επαναφορά επαναφέρει μία καλύτερη κατάσταση.δεν καθαρίζει τα πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 622 μηνύματα.

18-11-13

19:36
με αφορμή το θέμα του topic ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανενα προγραμματάκι που να κανει επαναφορά αρχείων μετα από format... Το σπίρτο ο αδερφός μου formarise τον υπολογιστή χωρίς να ρωτήσει....![]()
Δοκίμασε το R-Studio. Δες και εδώ
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

18-11-13

20:02
Μια που το βρήκα εύκαιρο 2 πραγματάκια, αν υπάρχει σωστότερο θέμα μετακινήστε το.
1) Είχα διαβάσει κάπου ότι αν κάψεις στικάκι σε NTFS φθείρεται. Ισχύει ή πίπες; ( αν ρωτάτε γιατί, για windows install )
2) Ρωτάω το από πάνω γιατί σε ένα στικάκι που το έκανα αυτό την επόμενη φορά που πήγα να το κάνω mount δε το βλεπε κανένα pc (windows ή linux ). Βασικά αυτό γενικα το xα ξεσκίσει στα format αλλά δεν ξέρω αν είναι απ αυτό. Μπορώ να το φτιάξω με κάποιον τρόπο;
1) Είχα διαβάσει κάπου ότι αν κάψεις στικάκι σε NTFS φθείρεται. Ισχύει ή πίπες; ( αν ρωτάτε γιατί, για windows install )
2) Ρωτάω το από πάνω γιατί σε ένα στικάκι που το έκανα αυτό την επόμενη φορά που πήγα να το κάνω mount δε το βλεπε κανένα pc (windows ή linux ). Βασικά αυτό γενικα το xα ξεσκίσει στα format αλλά δεν ξέρω αν είναι απ αυτό. Μπορώ να το φτιάξω με κάποιον τρόπο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...