Ποδόσφαιρο: ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη 2023 - 2024

Ομάδα δεν αλλάζεις, απλά δεν γίνεται, ακόμα και να σε δίνουν άπειρα λεφτά να το κάνεις.
Η μοναδική περίπτωση που γνωρίζω είναι ο κολλητός μου που έγινε Π.Α.Ο.Κ (ήταν Άρης) 12 χρονών, όταν πήραμε το κύπελλο από τον γαύρο το 2001. Αλλά ήταν 12 χρονών τότε, πιο μεγάλος δεν αλλάζεις.
Καλα ναι, η αλλαγη ομαδας ειναι δειγμα υψιστης ασταθειας χαρακτηρα

Να τα μαθεις
Ε για αυτό το είπα, μπας και εκμαιεύσω καμιά πληροφορία αλλά τίποτα.

@Unboxholics θα το κοιτάξω πάντως αυτό που είπες, ευχαριστώ.
Γινε παοκ τοτε
Καλύτερα να με έβριζες παρά να έλεγες αυτό

@Unboxholics θα το κοιτάξω πάντως αυτό που είπες, ευχαριστώ
Buffstreams. Βρισκεις τον αγωνα κ θα εχει μεσα διαφορα λινκ. Αν σε πεταει στην αρχη σε αλλες σελιδες απλα να τις κλεινεις μεχρι να ανοιξει φουλ σκριν ο αγωνας μετα ειναι κομπλε

Η μοναδική περίπτωση που γνωρίζω είναι ο κολλητός μου που έγινε Π.Α.Ο.Κ (ήταν Άρης) 12 χρονών, όταν πήραμε το κύπελλο από τον γαύρο το 2001. Αλλά ήταν 12 χρονών τότε, πιο μεγάλος δεν αλλάζεις.
Πισωγλεντης ο κολλητος σου ηλια. Δεν περιμενα να κανεις παρεα με ομοφυλοφιλους. μπραβο σου!

Είστε τα καλύτερα παιδιά μιλάμε, σας χρωστάω χάρη έτσι και μπορέσω να δω σε ένα απ' αυτά τον αγώνα
Ας παρουμε το κυπελλο και τους κερναμε μπουγατσες απο τον Μπαντη και φαι απο το devido απεναντι απο το γηπεδο 😂

Αν και δε μου αρέσει αυτό που θα πω, επειδή ως τιμωρία για τον Αλαφούζο θέλω να δω τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης:

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ
ΜΟΝΑΧΟ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

(μπασκετικό σύνθημα κ εντελώς άσχετο απλά ήθελα να το πω)

Αν και δε μου αρέσει αυτό που θα πω, επειδή ως τιμωρία για τον Αλαφούζο θέλω να δω τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης:

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ
ΜΟΝΑΧΟ ΓΑΝΔΗ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΟΙ ΟΠΑΔΟΊ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

(μπασκετικό σύνθημα κ εντελώς άσχετο απλά ήθελα να το πω)
Εσυ καταφερες μεσα σε 6 μερες να πεις συνθημα του παοκ και του Άρη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εντωμεταξυ τι ταναπου που ειναι η διαιτητης

Κανει 2 χρονια να σφυριξει και γενικα τα μισα που σφυραει ειναι οτι να ναι
Αα ναι, όντως. Ισχύει.
Εγώ ένα φάουλ που έδωσε ειδικά στον Μοντόγια νομίζω δεν μπορούσα να καταλάβω. Και έχει δώσει και εκατό κάρτες έως τώρα.

Αα ναι, όντως. Ισχύει.
Εγώ ένα φάουλ που έδωσε ειδικά στον Μοντόγια νομίζω δεν μπορούσα να καταλάβω. Και έχει δώσει και εκατό κάρτες έως τώρα.
Ναι η τυπισσα ακαταλληλη, δεν αφηνει να παιχτει ποδοσφαιρο. Μακαρι να βαλουμε γκολ στο 2ο. (Στην μπυραρια του Αρη το βλεπω εντωμεταξυ)

Ναι η τυπισσα ακαταλληλη, δεν αφηνει να παιχτει ποδοσφαιρο.
Ναι, όντως. Αν και γενικά βλέπω έχει πολλές διακοπές από μόνο του το παιχνίδι, πλάγια συνεχώς κλπ. Λίγο μαζεμένους τους βλέπω, αν και ένταση υπάρχει
(Στην μπυραρια του Αρη το βλεπω εντωμεταξυ)
Απέναντι από το γήπεδο δεν είναι αυτό; Διαφώτισέ με λίγο γιατί δεν ξέρω καθόλου από Θεσσαλονίκη και Χαριλάου 😂

Σφαγή η κόκκινη του Άρη.

Εε μα τι μαλάκω αυτή η διαιτητής, κόκκινη ο Νταρίντα.
Άι στο διάολο

Ε μαλάκα δεν είμαστε σοβαροί, πρώτα έκανε φάουλ ο Μπακασέτας και μετά ο Ζουλ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back