2-3 λόγια πιο ψύχραιμα...
Προφανώς και δεν ισχύει το
μια πόλη μια ομάδα για τη Θεσσαλονίκη. Αυτό ισχύει για τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (παλιά υπήρχε και ο Εθνικός) και στη Λάρισα για την ΑΕΛ. Θεσσαλονίκη έχει ακόμα πολλούς Αριανούς και είναι κάτι για το οποίο πραγματικά τους βγάζω το καπέλο, γιατί δεν είναι λίγο να έχεις 54 χρόνια να πάρεις τίτλο και να έχεις πέσει τρεις φορές και ακόμα να βγαίνουν νέοι Αριανοί. Άλλωστε με Αριανούς μεγαλώσαμε, φίλους Αριανούς έχω και πάντα είχαμε την καζούρα μεταξύ μας, κάτι ωραίο. Βέβαια τα τελευταία χρόνια το μίσος είναι τεράστιο.
Όσον αφορά για το μεγάλη ομάδα, το βρίσκω ισοπεδωτικό να μετράμε μόνο τους τίτλους, γι΄αυτό και ενευρίστηκα λίγο με τον
@Paragontas7000 (σόρι κιόλας.) Για εμένα μετράνε και άλλα πράγματα, όπως οι οπαδοί που έχεις, το πόσο πιστά ακολουθούν την ομάδα κ.λπ. Και που έχω τέσσερα πρωταθλήματα για εμένα δεν είναι καθόλου λίγο, γιατί μεγάλωσα σε μια εποχή που το όνειρό μου από μικρό παιδί ήταν να δω ένα πρωτάθλημα πριν πεθάνω και ακόμα και αυτό μου φαινόταν άπιαστο όνειρο. Και είδα δύο και είμαι πραγματικά περήφανος.
Τέλος, να πω γι' αυτά που έγραψε ο
@giannhs2001, μια συμβουλή. Εσείς που είστε μικροί και πάνω στην καύλα, μην κυκλοφορείτε πουθενά με διακριτικά της ομάδας σας. Δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο πια, δεν ξες τι μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Όχι ότι παλιά ήταν αθώα τα χρόνια, αλλά δεν κινδύνευε η ζωή σου τουλάχιστον.