Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.

30-05-24

01:19
Είμαι Παναθηναικος απο την κουνια μου. Ε απόψε το χάρηκα.
Σοβαρευτείτε όσοι το υποτιμάτε, κάνανε σοβαρη προσπαθεια τα παιδια και μπράβο τους.
Η Πατριδα να κερδάει κι ας ειναι οτι θέλει.
Σοβαρευτείτε όσοι το υποτιμάτε, κάνανε σοβαρη προσπαθεια τα παιδια και μπράβο τους.
Η Πατριδα να κερδάει κι ας ειναι οτι θέλει.
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 686 μηνύματα.

30-05-24

01:20
Δηλαδή εσύ δεν θα χαρείς άμα το παρει η ομάδα σου ?Κοιτα μιλκο καπ το ειχε πει ο ιδιος ο καραπαπας του ολυμπιακου
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.

30-05-24

01:21
Ο Παναθηναϊκός ήταν τελικό με Άγιαξ επί εθνοσωτηρίου επαναστάσεως.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

30-05-24

01:21
Ρε φιλε που ειδες να λεω τετοιο πραγμαΔηλαδή εσύ δεν θα χαρείς άμα το παρει η ομάδα σου ?

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.

30-05-24

01:22
Ούτε καν. Ζηλεύουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Λογικό, ανθρώπινο και οπαδικό.Τώρα εντάξει μερικοί πάλι θα λένε ότι ήταν στημένο κλασσικά.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.614 μηνύματα.

30-05-24

01:23
Μετά το τέλος του ματς έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει την εικόνα του παππού μου που έφυγε νωρίς, και μου βγήκε ένα αυθόρμητο "ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΠΠΟΥ". Δε ξέρω, νιώθω ότι το είδε κ το πανηγύρισε μαζί μου αυτό το ματς
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-05-24

01:23
Στιγμές euro 2004
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

30-05-24

01:25
Ούτε καν. Ζηλεύουμε, αυτή είναι η αλήθεια. Λογικό, ανθρώπινο και οπαδικό.
Εντάξει όμως εσύ δεν άρχισες να λες ότι ήταν στημένο η ότι είναι Milko Cup. Βασικά και εκείνοι που τα λένε απλά γινοται ρεζίλι καθώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, εξάλλου ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια ήταν ασταμάτητος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.241 μηνύματα.

30-05-24

01:25
Άντε. Μπασκετ ο ΠΑΟ, ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακός, μια Eurovision μας έπρεπε αλλά τα κάναμε σκατά-τα-τα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

30-05-24

01:26
Άντε. Μπασκετ ο ΠΑΟ, ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακός, μια Eurovision μας έπρεπε αλλά τα κάναμε σκατά-τα-τα
Πολλά τα έξοδα φίλε, μην ανοιγόμαστε τόσο και οδηγηθούμε σε νέο 2010.

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

30-05-24

01:28
Έχουμε αποκλειστεί κι από το Euro, αλλιώς θα το παίρναμε κι αυτό φέτοςΆντε. Μπασκετ ο ΠΑΟ, ποδοσφαιρο ο Ολυμπιακός, μια Eurovision μας έπρεπε αλλά τα κάναμε σκατά-τα-τα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:30
Γενικά κύριε εισαγγελεύ μου, μ' έχει πιασει μια πλεονεξια και θέλω τωρα να τα παρω όλα!Έχουμε αποκλειστεί κι από το Euro, αλλιώς θα το παίρναμε κι αυτό φέτος

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

30-05-24

01:33
Στο euro χαιρεται ολο το εθνος. Σημερα πολλοι απογοητευτηκαν με το αποτελεσμα(ξερω καποιους βαζελους πχ). Δεν λεω να το πανηγυρισουν ολοι σαν ομαδα τους(φυσικα αυτο δεν γινεται)αλλα καποιοι ουτε εναν καλο λογο δεν μπορουν να πουν, ενα συγχαρητήρια ρε παιδι μΣτιγμές euro 2004
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.573 μηνύματα.

30-05-24

01:34
Πάντως τώρα κάνουμε απεγγραφή από gazzetta, sdna, sport24 και οτιδήποτε αθλητικό για κάνα μήνα. Όσοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν καλά.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

30-05-24

01:34
ΠραγματικαΈχουμε αποκλειστεί κι από το Euro, αλλιώς θα το παίρναμε κι αυτό φέτος

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

30-05-24

01:35
Αυτο που γίνεται τωρα στους δρόμους μόνο με το euro 2004 το συγκρίνω.Στο euro χαιρεται ολο το εθνος. Σημερα πολλοι απογοητευτηκαν με το αποτελεσμα(ξερω καποιους βαζελους πχ). Δεν λεω να το πανηγυρισουν ολοι σαν ομαδα τους(φυσικα αυτο δεν γινεται)αλλα καποιοι ουτε εναν καλο λογο δεν μπορουν να πουν, ενα συγχαρητήρια ρε παιδι μ
American Economist
Επιφανές μέλος
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

30-05-24

01:38
Εισαι αθηνα μαλλον γιαυτο, θεσσαλονικη δεν ακουσα ουτε 1 κορνα. Αν ηταν στιγμη euro 2004 θα το νιωθαμε και εμεις απο εδω πανωΑυτο που γίνεται τωρα στους δρόμους μόνο με το euro 2004 το συγκρίνω.
akikos
Επιφανές μέλος

30-05-24

01:40
Γίνεται χαμός. Πυροτέχνηματα παντού.Εισαι αθηνα μαλλον γιαυτο, θεσσαλονικη δεν ακουσα ουτε 1 κορνα. Αν ηταν στιγμη euro 2004 θα το νιωθαμε και εμεις απο εδω πανω
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-05-24

01:41
Αυτο το πράγμα δεν το καταλαβαινω και το βρισκω και ιδιάζουσα περιπτωση προς μελέτη.Στο euro χαιρεται ολο το εθνος. Σημερα πολλοι απογοητευτηκαν με το αποτελεσμα(ξερω καποιους βαζελους πχ). Δεν λεω να το πανηγυρισουν ολοι σαν ομαδα τους(φυσικα αυτο δεν γινεται)αλλα καποιοι ουτε εναν καλο λογο δεν μπορουν να πουν, ενα συγχαρητήρια ρε παιδι μ
Μίλαγα με τον πατέρα μου σημερα και μου λεγε κατι τέτοια κουλά και του λεω ακου να δεις γέρο, η οικογένεια μπορει να ειναι πράσινη αλλά απόψε γουστάρω να το πάρει ο γαυρος παρά οι ιταλοί. Τα καραγκιοζιλίκια τα οπαδικα εγω δεν τα σηκώνω, πρέπει να ειναι ανώμαλος κανείς για να στρέφεται αδελφός εναντια σε αδελφό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Μήτσος10
- phleidhs
- charmander
- Kate1914
- Paragontas7000
- Memetchi
- bibliofagos
- Unboxholics
- taketrance
- physicscrazy
- GeorgePap2003
- Fernando_A
- Ωρορα
- Startx0
- eukleidhs1821
- American Economist
- Μαυρίκιος
- johnsala
- giannhs2001
- Αντικειμενικός
- Αρίκος
- Netscape
- thenutritionist
- fockos
- Joji
- rafaela11
- Εριφύλη
- Scandal
- ROM32
- NeosUser2023
- touvlo
- Libertus
- AK-92
- fourkaki
- Hased Babis
- xristarac
- fmarulezkd
- msk
- hirasawayui
- Jim4ever
- Jack of Spades
- Νομάρχης
- camil
- AggelikiGr
- aggorf
- kamekiwii23
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- New member
- Totreno
- A350
- ggl
- Maynard
- back2967
- Obi-Wan Kenobi
- jj!
- χημεια4λαιφ
- Tsili
- Giii
- ΘανάσοςG4
- Jim175
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.