Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.767 μηνύματα.

16-10-11

16:56
Ε κι επειδή ο κόσμος είναι ηλίθιος θα πρέπει να γίνεις κι εσύ;2.οχι μωρε απλα πηγα στον [...] και βρηκα μια τετοια version την οποια την εχουν κατεβασει πολλα ατομα και μου εκανε εντυπωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3.326 μηνύματα.

16-10-11

23:02
Ε κι επειδή ο κόσμος είναι ηλίθιος θα πρέπει να γίνεις κι εσύ;![]()
πυθανων να εχεις δικιο αλλα οπως και να εχει κινησε το ενδιαφερον μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

16-10-11

23:18
Για μένα τα 7. Μ'αρέσει που συνδυάζουν κατά κάποιο τρόπο την εμφάνιση των vista (που ΜΙΣΩ τον τρόπο λειτουργίας τους) και την λειτουργικότητα των XP.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 300 μηνύματα.

16-10-11

23:20
7 και XP
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

17-10-11

00:25
Ποιά ήταν η καλύτερη δουλειά της Μάικροσοφτ
Η απόκτηση του QDOS.
Η μεταπώληση στην IBM αγορασμένου προγράμματος
και οι σκοτεινές πρακτικές με τις οποίες απέκτησαν το δικαίωμα διανομής,
αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά μέχρι σήμερα.

Η καλύτερη έκδοση των windows
Tα Windows-Dos.
Από την αρχή μέχρι το τέλος,
είχαν αντιγράψει όλες τις εφαρμογές που δημιούργησαν άλλοι

Και εντελώς φυσιολογικά, το λειτουργικό ήταν κακό.
Θα μου πείτε, πως γίνεται η Μάικ να είναι γίγαντας,
την στιγμή που βγάζω τα προϊόντα τους άχρηστα;
δεν μπορώ να απαντήσω

κόλλησαν τα xp...
cacofonix
Δραστήριο μέλος
Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 682 μηνύματα.

18-10-11

02:19
Καλό marketing. Διότι τα unixoειδή έχουν το ίδο πρόβλημα με την αριστερά, ο καθένας κάνει και ένα δικό του OS, όπως η αριστερά ο καθένας κάνει ένα κόμμα, όταν η κεντρική ιδέα είναι ίδια.Θα μου πείτε, πως γίνεται η Μάικ να είναι γίγαντας,
την στιγμή που βγάζω τα προϊόντα τους άχρηστα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...