harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ στη Κέρκυρα έχει να πέσει χιόνι ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια...
 Εδώ στη Κέρκυρα έχει να πέσει χιόνι ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια...Η χειρότερη εποχή είναι μακράν η άνοιξη
 Ανθίζουν όλα τα λουλούδια και μαζί τους οι αλλεργίες.
 Ανθίζουν όλα τα λουλούδια και μαζί τους οι αλλεργίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Την ίδια άποψη έχω κι εγώ, αλλά προτιμώ τον Ιούνιο, γιατί Σεπτέμβριο μου έχει συμβεί να με πιάσουν κάτι ξαφνικές μπόρες και μου το χάλασε.Ολες οι εποχες ειναι ομορφες για διακοπες .....Για τις καλοκαιρινες μου διακοπες προτιμω την off season περιοδο του Ιουνιου και του Σεπτεμβριου γιατι δεν μου αρεσει η πολυκοσμια ....θελω απολυτη ησυχια και χαλαρωση στις διακοπες μου ...κατι που το βρισκω σε αυτες τις περιοδους ...
Συνήθως πηγαίνω διακοπές τέλη Ιουνίου, και αποφεύγω όσο γίνεται τον Αύγουστο.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι εχεις δικιο....Την ίδια άποψη έχω κι εγώ, αλλά προτιμώ τον Ιούνιο, γιατί Σεπτέμβριο μου έχει συμβεί να με πιάσουν κάτι ξαφνικές μπόρες και μου το χάλασε.
Συνήθως πηγαίνω διακοπές τέλη Ιουνίου, και αποφεύγω όσο γίνεται τον Αύγουστο.
 Ο Σεπτεμβρης μπορει να ειναι ασταθης κλιματολογικα .....Επισης ενα αλλο ,μεγαλο ατου που εχει ο Ιουνιος και, γι αυτο τον προτιμω και εγω ειναι οτι εχει τις μεγαλυτερες μερες ....
 Ο Σεπτεμβρης μπορει να ειναι ασταθης κλιματολογικα .....Επισης ενα αλλο ,μεγαλο ατου που εχει ο Ιουνιος και, γι αυτο τον προτιμω και εγω ειναι οτι εχει τις μεγαλυτερες μερες .... μεχρι τις 9 το βραδυ ειναι μερα και ειναι υπεροχο!!!!!!!!!
 μεχρι τις 9 το βραδυ ειναι μερα και ειναι υπεροχο!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Οχι
 Οχι
Μου αρέσει να κάνω διακοπές, όταν έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ κι αυτό μου συμβαίνει το Χειμώνα, όταν θέλω να κάνω ταξίδια στο εξωτερικό ή σε ορεινές περιοχές και το Καλοκαίρι, όταν θέλω να βουτάω στη θαλασσα και να χαλαρώνω στον ήλιο και την παραλία.
Ιδανικές περίοδοι, μέρες Χριστουγέννων και Αύγουστος/Σεπτέμβριος.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Καλοκαιρι αν προκειται να λιωνω στις παραλιες,να παιζω ρακετες και να πινω μοχιτο
Alessandra
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν έφυγα φυσικά Ιούλιο, δουλειά. Σεπτέμβρης επίσης ένας καλός μήνας για να φύγει κανείς από την κόλαση της καλοκαιρινής Athens by madness, γιατί είναι συνήθως πάντα ένας πολύ δύσκολος μήνας που έχει συσωρευθεί όλη η κούραση του καλοκαιριού - όποιους κουράζει το καλοκαίρι φυσικά, εμένα με κουράζει αφάνταστα - και μπορείς να αποφύγεις αυτή την υγρασία του και την επιστροφή του όχλου. Αυτοί οι δυο μήνες για μένα, δηλαδή Ιούλιος και Σεπτέμβρης είναι οι δυο χειρότεροι του αιώνιου καλοκαιριού της Ελλάδας [αιώνιο καλοκαίρι : από αρχές Απριλίου ως μέσα Νοέμβρη) και οι χειρότεροι όλης της χρονιάς και αν με ρωτήσει ποτέ κάποιος βόρειος πώς φαντάζομαι την κόλαση, θα του πω έλα στην Αθήνα Ιούνιο, Ιούλιο και θα δεις τί θα πει πραγματική Hell-ass (κόλαση του κώλου). Δυο εποχές μόνο πια στην Ελλάδα, χειμώνας και καλοκαίρι. Συμβάλλαμε κι εμείς με την αλόγιστη χρήση κλιματιστικών, με κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, με υπερβολικό αριθμό αυτοκινήτων στην πόλη, ενώ θα έπρεπε να κυκλοφορούμε σχεδόν αποκλειστικά με το μετρό και έτσι η Αθήνα έγινε μια πραγματική κόλαση, απ'οσο γνωρίζω είναι η δεύτερη πιο μολυσμένη και βρώμικη τοξική πόλη με τους ψηλότερους δείκτες ατμοσφαιρικής ρύπανσης μετά το Λος 'Αντζελες, τουλάχιστον κάποτε ήταν αυτό με επίσημα στατιστικά. 'Οταν ήμουν μικρός, τον Οκτώβρη φορούσαμε από τις αρχές του μήνα μακρυμάνικες μπλούζες και έκανε ψύχρα ακόμα και το μεσημέρι. Υπήρχαν επίσης όλες οι εποχές, 4. Τώρα υπάρχουν μόνο 2 εποχές. Τότε δεν είχαμε καν φανταστεί ότι μπορεί κάποτε να μας έλεγαν για λειψιδρία, το νερό ήταν άφθονο καιοι βροχές κανονικές. Μέχρι το 1987, δεν ξέραμε επίσης τι θα πει καύσωνας και κλιματιστικό. Το 1987 ο θάνατος χτύπησε την πόλη μαζικά και τα νεκροταφεία εκείνο το καλοκαίρι δεν είχαν χώρο για μαζικές ταφές. 'Ηταν ο πρώτος καύσωνας που βρήκε τους Αθηναίους απροετοίμαστους. Πρέπει να κάνει κάτι ο καθένας μας από μόνος του να βοηθήσει αυτή την πόλη.
 Εγώ δεν έφυγα φυσικά Ιούλιο, δουλειά. Σεπτέμβρης επίσης ένας καλός μήνας για να φύγει κανείς από την κόλαση της καλοκαιρινής Athens by madness, γιατί είναι συνήθως πάντα ένας πολύ δύσκολος μήνας που έχει συσωρευθεί όλη η κούραση του καλοκαιριού - όποιους κουράζει το καλοκαίρι φυσικά, εμένα με κουράζει αφάνταστα - και μπορείς να αποφύγεις αυτή την υγρασία του και την επιστροφή του όχλου. Αυτοί οι δυο μήνες για μένα, δηλαδή Ιούλιος και Σεπτέμβρης είναι οι δυο χειρότεροι του αιώνιου καλοκαιριού της Ελλάδας [αιώνιο καλοκαίρι : από αρχές Απριλίου ως μέσα Νοέμβρη) και οι χειρότεροι όλης της χρονιάς και αν με ρωτήσει ποτέ κάποιος βόρειος πώς φαντάζομαι την κόλαση, θα του πω έλα στην Αθήνα Ιούνιο, Ιούλιο και θα δεις τί θα πει πραγματική Hell-ass (κόλαση του κώλου). Δυο εποχές μόνο πια στην Ελλάδα, χειμώνας και καλοκαίρι. Συμβάλλαμε κι εμείς με την αλόγιστη χρήση κλιματιστικών, με κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, με υπερβολικό αριθμό αυτοκινήτων στην πόλη, ενώ θα έπρεπε να κυκλοφορούμε σχεδόν αποκλειστικά με το μετρό και έτσι η Αθήνα έγινε μια πραγματική κόλαση, απ'οσο γνωρίζω είναι η δεύτερη πιο μολυσμένη και βρώμικη τοξική πόλη με τους ψηλότερους δείκτες ατμοσφαιρικής ρύπανσης μετά το Λος 'Αντζελες, τουλάχιστον κάποτε ήταν αυτό με επίσημα στατιστικά. 'Οταν ήμουν μικρός, τον Οκτώβρη φορούσαμε από τις αρχές του μήνα μακρυμάνικες μπλούζες και έκανε ψύχρα ακόμα και το μεσημέρι. Υπήρχαν επίσης όλες οι εποχές, 4. Τώρα υπάρχουν μόνο 2 εποχές. Τότε δεν είχαμε καν φανταστεί ότι μπορεί κάποτε να μας έλεγαν για λειψιδρία, το νερό ήταν άφθονο καιοι βροχές κανονικές. Μέχρι το 1987, δεν ξέραμε επίσης τι θα πει καύσωνας και κλιματιστικό. Το 1987 ο θάνατος χτύπησε την πόλη μαζικά και τα νεκροταφεία εκείνο το καλοκαίρι δεν είχαν χώρο για μαζικές ταφές. 'Ηταν ο πρώτος καύσωνας που βρήκε τους Αθηναίους απροετοίμαστους. Πρέπει να κάνει κάτι ο καθένας μας από μόνος του να βοηθήσει αυτή την πόλη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariagezz
Εκκολαπτόμενο μέλος

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Το καλοκαιράκι παραλία όοοοολη μέρα με διάφορα κοκτέιλς ξέφρενο χορό και ένα ήλιο άκρως ερωτεύσιμο!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					 Λίστα Αποκλεισμένων
 Λίστα Αποκλεισμένων