Ποιά εποχή είναι η αγαπημένη σας για διακοπές;;

Ποια είναι η αγαπημένη σας εποχή για διακοπές;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 70)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    70
Πάντα αρχές καλοκαιριού, και μιλώ για τέλη Ιουνίου μέχρι μέσα Ιουλίου, μετά υπάρχει πολύς συνωστισμός όπου και αν πας.
Οπωσδήποτε όχι Σεπτέμβρη, πήρα την άδειά μου Σεπτέμβρη μία φορά και πήγα διακοπές, και όποτε ξεκινούσα να πάω κάπου με έπιαναν κάτι δυνατές νεροποντές και με χάλασαν πάρα πολύ, οπότε με τίποτε το φθινόπωρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως θα προτειμήσω το καλοκαιράκι..Άλλη φάση να κάνεις τα μπανάκια σου στην παραλία,δεν συγκρίνεται!!!Όχι βέβαια πως αν μου έλεγαν να πάω χειμώνα δεν θα πήγαινα..και τον χειμλωνα είναι ωραία με το χιονάκι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ανοιξη γτ δεν εχει ουτε κρυο ουτε ζεστη, ίσως πάσχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φθινοπωρο γιατι ειναι μελαγχολικο και μετα απο το ξεφρενο καλοκαιρι ανακτω επιτελους την οργανωση μου και εχω προγραμμα...:P

Tέλη Αυγούστου,αρχές Σεπτέμβρη.Εκείνη τη περίοδο έχει γυρίσει ο κόσμος και είναι καλύτερες και οι τιμές απ ότι είναι σε full season:P

καλοκαίρι και λίγο ο χειμώνας

Ολες! :D

Θα έλεγα αρχές φθινοπώρου, που ο καιρός είναι ακόμη γλυκός και κάπως μελαγχολικός... :)

μου αρέσει πάρα πολύ ο χειμώνας...και γενικά το κρύο....τι πιο ωραίο από ένα χιονισμένο τοπίο, να παίζεις στο χιόνι και να ξέρεις οτι με το που μπεις στο σπιτι θα σε περιμένει ένα αναμμένο τζάκι...
το καλοκαίρι μου σπάει γιατί κάνει παρα πολύ ζέστη, παντού πανικός και άντε να αντέξεις.....

Μάιο-Ιούνιο-Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο

Την άνοιξη προς καλοκαίρι. Ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύ κρύο, ούτε πολύς κόσμος.. :)

μαιο ιουνιο το πολυ ιουλιο. λόγοι άπειροι:
τον αυγουστο μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι plus κίνηση βράσιμο κλπ
τα μαγαζακια ριχνουν τις τιμες τουλαχιστον οσα ασχολουνται με φιλοξενια
περιπου τοτε τελειωνουν σχολεια συμφερει οικογενειαρχες κ παιδια

Χριστουγεννα Πάσχα και Ιουλιος
Όλη η υπόλοιπη περιοδος πλην αυγουστου είναι νεκρή και εμένα μαρεσει η φασαρία!

Άνοιξη και φθινόπωρο. Αλλα τι να λεει; Τελικά πουθενά δεν πάω. 🤔

Άνοιξη και φθινόπωρο. Αλλα τι να λεει; Τελικά πουθενά δεν πάω. 🤔
Στη ψυχή μου μίλησε αυτό ρε φίλε

και θα συμφωνήσω. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι υπερεκτιμημένες όπως και το ίδιο το καλοκαίρι.

φθινόπωρο και χειμώνα μόνο !!

Άνοιξη και φθινόπωρο. Καλύτερες θερμοκρασίες και φθηνότερα ναύλα ( αν μιλάμε για εξωτερικό και έχεις κάνει καλή αναζήτηση) , αποσυμφόρηση στο εσωτερικό και καλυτερες τιμές σε κατάλυμα τα.

Το θέμα είναι πως τότε δεν μπορώ να έχω άδεια.

Βόρεια (Σκανδιναβία, καναδάς, ισλανδία) χειμώνας
σε τροπικά μέρη καλοκαίρι
σε άλλα όχι τόσο αξιόλογα ως προς το κλίμα και την αισθητική τους λχ ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία κλπ, άνοιξη ή φθινόπωρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back