Giovanna
Επιφανές μέλος

και μαρεσεεεεεεεεε!!!!!!!!!
πολυυυυυυ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:mission impossible 3, προχτες στα βιλατζ αγκαλια με ποπ κορν!!!
και μαρεσεεεεεεεεε!!!!!!!!!
πολυυυυυυ!!!!
η ταινία ή το ποπ-κόρν;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

νταξ, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά γενικώς δεν έλεγε και πολλά... ειδικά συγκρινόμενο με άλλες δουλειές του gilliam

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Scandal
Διαχειριστής

KoRaKi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

2 Fast 2 Furious 2...Εεε, εντάξει καλό ήταν κι αυτό

Giovanna
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:έχω όρεξη για ταινιούλα σήμερα. λες να παω μωρέ να το πάρω?
μου την είχαν προτείνει πολύ καιρό πριν...την είδα μόλις χθες...είναι πάρα πολύ καλή..μόνο που είναι γερμανική...αλλά ακόμα και αν σε εκνευρίζει η γλώσσα..μετά από λίγο το ξεχνας γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία...!
trust me!

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγώ βαριέμαι να βγω έξω τώρα αλλα θα πω να μου τη φέρουν!Αρχική Δημοσίευση από Neraida:μου την είχαν προτείνει πολύ καιρό πριν...την είδα μόλις χθες...είναι πάρα πολύ καλή..μόνο που είναι γερμανική...αλλά ακόμα και αν σε εκνευρίζει η γλώσσα..μετά από λίγο το ξεχνας γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα ταινία...!
trust me!![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

συμφωνώ και γω!! να την δεις!!!Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:εγώ βαριέμαι να βγω έξω τώρα αλλα θα πω να μου τη φέρουν!
είναι απ τις ταινίες που θυμαμαι την υπόθεση μετά από 2 χρόνια που την έχω δει! (πραγμα πολυ παραξενο για μένα αν σκεφτεις ότι δεν θυμαμαι το σενάριο ταινιας που ειδα πριν μια βδομαδα

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

i robot αυτό ήταν ωραίο

Trapped κι αυτή ήταν ωραία ταινιούλα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Maggie
Περιβόητο μέλος

Η Πτήση Του Φοίνικα καλό...
Μια Σειρά Από Ατυχή Γεγονότα κι αυτό ήταν ωραίο
Καλά τελευταία,τρεις τρεις τις βλέπω τις ταινίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.