Demelene
Διάσημο μέλος

Νομίζω μόνο σε μένα και άντε ένα δύο δεν άρεσε.καλα βρε παιδια γιατι δεν σας αρεσαν οι πειρατες; εμενα μου αρεσαν παρα πολυ..![]()
Προσωπικά δεν μαρέσε η "γραφικότητα" σε όλους τους χαρακτήρες και παρόλο που είχε σενάριο το τράβηγμα από τα μαλλιά στις μάχες για να βγάλει δύο ταινίες. Εγώ βαρέθηκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά από αυτό είχε μια ταινία στον άλφα, που δεν ξερω τον τίτλο, και επειδή ξεκινούσε με ατύχημα -εκρηξη αεροπλάνου, και φαντάστηκα θα είναι τύπου "Οι Αγνοούμενοι" ή κάτι τέτοιο, έκατσα να το δω..... τελικά τσάμπα το ξενύχτι... που τα βρίσκουν τα σενάρια και τα γράφουν βρε παιδιά;;; Απόρω ώρες και φορές...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Χμ...είδα λίγο προς το τέλος χτες το Simon στην τηλεόραση. Όσο είδα μου άρεσε, έστω και αποσπασματικά.
Το ειχα δει στο σινεμα αυτο, οταν ειχε βγει. Αρκετα καλο.
Σε μαθαινει να προσεχεις τον οποιονδηποτε, ακομα και τον ιδιο σου τον "εαυτο".

Maggie
Περιβόητο μέλος

ΠΟΛΥ μου άρεσε

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Demelene
Διάσημο μέλος

Είδες που σου έλεγα. Μεγάλη ταινία.To σαββατο ειδα το V for Vendetta ... Πραγματικα αξιζει μετα 1000![]()
Εγώ είδα χθες Ice Age 2. Σε γενικές γραμμές απλά χαριτωμένο και όπως και στο πρώτο πάλι καλά που υπάρχει και ο Scratch που ευτυχώς στο δύο συμμετέχει περισσότερο. Είναι όλα τα λεφτά το παλικάρι.Αν δει κανένας το dvd του μπορεί να μου πει αν έχει έξτρα με το παλικάρι όπως είχε το πρώτο?
Kill Sid.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ειχες δικαιο ... απο τις ελαχιστες ταινιες που μου αρεσαν τοσο πολυ ... περιμενω πως και πως να ερθει η λια μουΕίδες που σου έλεγα. Μεγάλη ταινία.

Επιτέλους πέτυχα ξενοίκιαστο και πήρα το Sillent hill. Καταπληκτική ταινία, το καλύτερο θρίλερ που έχω δεί ποτέ έως τώρα. Σε κρατάει σε εγρήγορση σε όλη σχεδόν τη διάρκειά της. (Εντάξει με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά μέχρι να καταλάβεις τί παίζει και να αρχίσει η δράση) Άξιζε η αναμονή τόσων ημερών.![]()
Δυστυχώς αυτό που είδα δεν ήταν το sillent hill - έτσι νόμιζα. Το έργο που είδα είναι το The hills have eyes.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό είναι που σχετίζεται με το 911?
Ναιι, αυτη ειναι..δειχνει και καλα πως ηταν το ταξιδι σε ενα απ'τα αεροπλανα που ειχαν αεροπειρατες. "ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ" προπαγανδιστικο, αλλα καθεις με τις αποψεις του :X
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς αυτό που είδα δεν ήταν το sillent hill - έτσι νόμιζα. Το έργο που είδα είναι το The hills have eyes.(Νόμιζα ότι είναι το ίδιο... Ένας φίλος μου με διαφώτησε
) Τέλοσπάντων όπως και να έχει το έργο είναι κορυφή και το προτείνω με τα χίλια - Θα πρέπει πάντως να διευκρηνηστεί ότι είναι έργο για γερά στομάχια, σε κάποιες φάσεις γίνεται πραγματικά αηδιαστικό.
![]()
Δεν ξέρω γιατί, αλλά προτιμώ την πρώτη version της ομώνυμης ταινίας του Wes Craven. Χωρίς τα ειδικά εφέ της τελευταίας, λιγότερο αηδιαστική, αλλά εξίσου τρομακτική
drteddy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Πωπω βία και ψυχασθένεια! Τι έβλεπα και μάρεσε μικρότερος. Θέλω ποιο ελαφρολαικά πράγματα ποια!
Maggie
Περιβόητο μέλος

Ωραίο ήταν! Το είδα με την αδελφή μου

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να πω, καλό ήταν

Μου αρεσε αρκετα!Τρελαινομαι για animation τι να κανω;

Μερικες ατελειες τις ειχε αλλα μην ξεχναμε οτι δεν βασιζεται και στην φιλοσοφια animation εργων τυπου ice age.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

American History X απλά άριστη![]()
Aπο τις καλυτερες ταινιες που εχουν βγει ποτε....

Ειδα κι εγω το scary movie 4 και νταξ' ενω εβγαζε γελιο φενεται καθαρα οτι καπου το εχουν κουρασει το θεμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.