smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Chung hing sam lam αλλιώς, του Wong Kar-Wai. Καλό αλλά περίεργο, νύσταξα.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

Tέλειο ήταν!

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

To ''Tim Burton's Corpse Bride'' !!!!
Tέλειο ήταν!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπζω φυσικα να εχεις δει το "Νightmare Before Christmass" ε;;;

Παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου Μaggie μου!

Τοσο το Corpse Bride, oσο και το N.B.C. ειναι αριστουργηματα κατα την γνωμη μου.
Ο Tim Burton ειναι απλως αξεπεραστος.Η μαεστρια του φαινεται και στο Charlie and the Chocolate Factory οπου υποψην χρησιμοποιησε πραγματικα σκηνικα και οχι κομπιουτεριστικα.

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περιμενω το spiderman 3 που μονο και μονο απο τον κακο που παρουσιαζεται(Venom

Μονο η ερμηνεια του Kevin Spacey μου εμεινε στο τελος...
Κι εγω περιμενω πως και πως το spidey το 3...

Maggie
Περιβόητο μέλος

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως έχω δει το Νightmare Before Christmas!!!Ελπζω φυσικα να εχεις δει το "Νightmare Before Christmass" ε;;;![]()
Παντως συμφωνω απολυτα μαζι σου Μaggie μου!![]()
Τοσο το Corpse Bride, oσο και το N.B.C. ειναι αριστουργηματα κατα την γνωμη μου.
Ο Tim Burton ειναι απλως αξεπεραστος.Η μαεστρια του φαινεται και στο Charlie and the Chocolate Factory οπου υποψην χρησιμοποιησε πραγματικα σκηνικα και οχι κομπιουτεριστικα.![]()

Τέλειο ήταν! ΚΑΙ το Charlie And The Chocolate Factory!

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελευταία ταινία που είδα εγώ ειναι "Lady in the Water" η οποία μπορώ να πω ότι είναι μέτριας εώς κακής ποιότητας. Η πλοκή της ταινίας δεν ήταν ενδιαφέρουσα και γενικότερα δεν είχε κάποιο θετικό στοιχείο που να με έλκυε...
crazy lover
Δραστήριο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχει δει κανένας το 'Ερωτας δίχως παρόν'?
την ταινία με την sandra bullock δε λες..?την έχω δει..δεν ήταν κι άσχημη,αλλά δεν μου φάνηκε και τίποτα το ιδιαίτερο..

εγώ είδα χθες το "Leon" και μ'άρεσε πολύ..

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εγώ είδα χθες το "Leon" και μ'άρεσε πολύ..(παρεπιπτόντως,τι άντρας αυτός ο jean jack reno..
)
πολύ καλό το leon!!!
δες τον όμως και στην αυτοκρατορία των λύκων

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ είδα χθες το "Leon" και μ'άρεσε πολύ..(παρεπιπτόντως,τι άντρας αυτός ο jean jack reno..
)
Ax to Leon πάρα πολύ ωραία ταινία.....εντάξει ο Jean Reno δεν τον λες και κούκλο αλλα έχει αυτό το ''κατι'' το ωραίο!

crazy lover
Δραστήριο μέλος

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω απο αυτην την ταινια για ακομη μια φορα ξεχωρισα τον Garry Oldmanεγώ είδα χθες το "Leon" και μ'άρεσε πολύ..(παρεπιπτόντως,τι άντρας αυτός ο jean jack reno..
)[/SIZE][/FONT]

Ειδα την Κοκκινη ταινια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.